پاسخ: درخواست خرید سیستم قدرتمند گرافیکی واسه کار تدوین تا نهایت 1.800.000 تومان
نقل قول:
آرمان جان دلیلتون را میگید که چرا 16:10 اینجا بیشتر به کار میاد ؟ :11():
در مورد گرافیک هم وحید جان مشخص کنید که کارشون دقیقاً چیه .
چون اگه Taskbar و منوی بالای نرم افزارها رو کنار بگذارید در مانیتورهای 1920x1080 در اصل 1920x960 به عنوان فضای مفید و Workspace در اختیار نرم افزارها باقی می مونه که برای کارهای گرافیکی و تدوین به هیچ وجه مناسب نیست. در حالی که در مانیتورهای 1920x1200 در اصل 1920x1080 به عنوان فضای Workspace در اختیار نرم افزارها قرار می گیره.
کلا تنها دلیلی که سازنده ها سراغ مانیتورهای 1920x1080 میرن کم کردن هزینه ساخت و قیمت نهایی بوده.
اینجا کاملتر توضیح دادم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این مشکل شاید برای دیدن فیلم خیلی مهم نباشه، ولی برای کارهای گرافیکی و تدوین نقش خیلی مهمی داره. برای همینه که اگه دقت کنید هیچ مانیتور حرفه ای 16:9 ای در بازار وجود نداره.
پاسخ: درخواست خرید سیستم قدرتمند گرافیکی واسه کار تدوین تا نهایت 1.800.000 تومان
نقل قول:
جهت خرید و انتخاب یک سیستم قدرتمند گرافیکی واسه یکی از دوستان که کارهای گرافیکی و تدوین صدا و سیما رو انجام میده ... نیازمند به مشاوره واسه بهترین و مچ ترین سیستم با این قیمت هستم ... ممنون :give_rose:
سلام وحيد جان. خوبي؟ ضمن تاييد و تشکر از سيستم پيشنهادي آقا شهريار پيشنهاد بنده هم اينه:
CPU Intel Core i7-920 Box قيمت 300000 تومان.
Mother Board Asus Rampage II-Extreme قيمت 470000 تومان.اين مادربورد داراي کارت صداي حرفه اي هست و بدرد کار دوستمون ميخوره.
RAM 3*2GB Corsair DDR3/Bus1600Mhz Triple Channel Dominator قيمت 180000 تومان.(کيفيت اين برند عاليه و قابليت اور کلاک بالايي هم داره)
VGA Zotac Geforce 9400GT-1GB قيمت 55000 تومان. کارت گرافيک اصلا توي امور مذکور تاثير آنچناني نداره.
Power Green GP885B قيمت حدود 120000 تومان.
Case Green سليقه اي با بدنه آلمينيوم(جهت خنک سازي) قيمت متوسط 80000 تومان.
H.D.D 2*1TB Western Digital SataII-Caviar Black Edition قيمت 208000 تومان.(کيفيت عاليه و ميشه به حالت Raid بستشون).
DVD Writer Liteon 22X-Sata II قيمت 27000 تومان.(بهترين کيفيت به نسبت قيمت)
Monitor Samsung Syncmaster T220P قيمت 290000 تومان.(بالاترين رزولوشن جهت کارهاي گرافيکي رو داره(1200*1920)
KeyBoard + Mouse Microsoft قيمت متوسط 80000 تومان.
قيمت مجموع 1810000 تومان.
قطعاتش همش ممکنه شيراز گيرت نياد. هر قطعه اي ديدي گيرت نيومد بهم بگو از تهران برات تهيه کنم و بفرستم.
سوال داشتي در خدمتم کاکو. :11():
کد:
شما هنوز نگفتید نرم افزارهایی که ایشون استفاده می کنه چیه...
به خدا منم هنوز نمیدونم ...
کد:
Radeon HD 4870 X2 کارت گرافیک فوق العادیه ولی برای بازی. Crossfire در نرم افزارهای 3D و کلا Non-Realtime Rendering افزایش کارایی در پی نداره و استفاده از Radeon HD 4870 X2 فقط حکم هزینه اضافی رو داره.
پس گرافیک همون 4890 کافیه دیگه !!!
:yes:
کد:
توضیحات کاملی در انجمن داده شده، جست و جو کنید.
پیداش نکردم... میشه واسم پیداش کنید ؟! :1. (23):
کد:
در مورد گرافیک هم وحید جان مشخص کنید که کارشون دقیقاً چیه
هر کاری که درخصوص با تدوین و افکت گذاری و حتی گیم ...
کد:
دو تا مانیتور جدید سامسونگ
هم رده t220 اومده
مدلشون فکر کنم T2233 یا T2243 باشه
حالا بالاخره کدومش ؟!
مرسی:give_rose:
کد:
این مشکل شاید برای دیدن فیلم خیلی مهم نباشه، ولی برای کارهای گرافیکی و تدوین نقش خیلی مهمی داره. برای همینه که اگه دقت کنید هیچ مانیتور حرفه ای 16:9 ای در بازار وجود نداره.
و این خیلی مهمه !!!
نقل قول:
سلام وحيد جان. خوبي؟ ضمن تاييد و تشکر از سيستم پيشنهادي آقا شهريار پيشنهاد بنده هم اينه:
CPU Intel Core i7-920 Box قيمت 300000 تومان.
Mother Board Asus Rampage II-Extreme قيمت 470000 تومان.اين مادربورد داراي کارت صداي حرفه اي هست و بدرد کار دوستمون ميخوره.
RAM 3*2GB Corsair DDR3/Bus1600Mhz Triple Channel Dominator قيمت 180000 تومان.(کيفيت اين برند عاليه و قابليت اور کلاک بالايي هم داره)
VGA Zotac Geforce 9400GT-1GB قيمت 55000 تومان. کارت گرافيک اصلا توي امور مذکور تاثير آنچناني نداره.
Power Green GP885B قيمت حدود 120000 تومان.
Case Green سليقه اي با بدنه آلمينيوم(جهت خنک سازي) قيمت متوسط 80000 تومان.
H.D.D 2*1TB Western Digital SataII-Caviar Black Edition قيمت 208000 تومان.(کيفيت عاليه و ميشه به حالت Raid بستشون).
DVD Writer Liteon 22X-Sata II قيمت 27000 تومان.(بهترين کيفيت به نسبت قيمت)
Monitor Samsung Syncmaster T220P قيمت 290000 تومان.(بالاترين رزولوشن جهت کارهاي گرافيکي رو داره(1200*1920)
KeyBoard + Mouse Microsoft قيمت متوسط 80000 تومان.
قيمت مجموع 1810000 تومان.
قطعاتش همش ممکنه شيراز گيرت نياد. هر قطعه اي ديدي گيرت نيومد بهم بگو از تهران برات تهيه کنم و بفرستم.
سوال داشتي در خدمتم کاکو. :11():
ممنون رضا جون ... خیلی زحمت کشیدی ... گرافیک خیلی پایین زدی !!! فافا کامپیوتر رو که بلدی ؟! تو زند ؟! فقط قطعات رده بالا میاره !!! مطمئنم همش گیرم میاد !!! بازم مرسی اگه چیزیش گیرم نیومد مزاحمت میشم ...:love:
مرسی از کلیه دوستانی که ما رو در این زمینه یاری کردن ...!!! ( خدا اجرتون بده ) :1. (38)::give_rose:
تا بعد از ظهر میخوام برم تو کارش ... فقط خواهشا یه سیستم AMD هم معرفی کنید !!
:11()::11()::11():
ببخشید به جای نقل قول کد کردم ...!!!! :1. (38)::1. (28)::1. (40):
وحيد جون. واسه کارهاي گرافيکي و اموري که گفتي اصلا نياز به کارت گرافيک بالا نيست و هزينه بيخوده که گرافيک رو بالا ببندي و کارت گرافيک معرفي شده کفايت مي کنه! گرافيک بالا فقط و فقط بدرد بازيهاي جديد مي خوره. اما اگه مي دوني طرف اهل بازي کردن هم هست بگو تا کارت گرافيک بهتري بهت معرفي کنم!؟
حواست هم به فافا باشه خيلي .... هست.
چشم عزيز همشهري الان يه سيستم AMD توپ بهت معرفي مي کنم. فقط کافيه مادربورد و CPU سيستم پيشنهادي قبليم رو بصورت زير تغيير بدي:
1) CPU AMD Pehnom II-X4 955 Box قيمت 250000 تومان.(بالاترين پردازنده اي که در حال حاضر از AMD توي بازار موجوده)
2)Gigabyte MA790X-UD4P Mother Board : قيمت 183000 تومان.(چيپش 790 هست و تقريبا برترين چيپ موجود واسه پردازنده مذکور هست.)
سوالي داشتي در خدمتم.
برای کارهای تدوین به دلیل سازگاری بیشتر کارتهای تدوین با بردهای اینتل ساپورت بهتر هست اینتل ببندی . من یک برد foxconn blackops یا اگر بودجه نداری foxconn p45as
به نظر من هزینه برای blackops واقعا ارزش دارد .
نقل قول:
برای کارهای تدوین به دلیل سازگاری بیشتر کارتهای تدوین با بردهای اینتل ساپورت بهتر هست اینتل ببندی . من یک برد foxconn blackops یا اگر بودجه نداری foxconn p45as
به نظر من هزینه برای blackops واقعا ارزش دارد .
بهادر جان برد تخصصی اورکلاک به چه درد یک کاربری که استفاده گرافیکی داره میخوره ؟ و سوال دوم اینکه با توجه به استفاده های Multi-Thread ایشون 755 به نظرتون بیشتر به کارشون میاد یا 1366 ؟!
با توجه به بودجه ایشون به هیچ وجه 775 پیشنهاد نمیشه به خصوص یک برد مخصوص اورکلاک !
رضا جان در مورد مادربرد خدمتتون عارض بشم که این مادربرد با توجه به 200 هزار تومن قیمت بالاترش نمیارزه به نظر من همون P6T معمولی را بگیرند بعد روش یک کارت صدای حرفه ای بگذارند انتخاب بهتری هست . :11():
گرافیک را هم وحید جان مشخص کن کار طرف چیه ( بپرس ازش ) ولی قطعاً پایین تر از 4890 نگیر چون این سیستم اگه قراره کار های گرافیکی از جمله رندر انجام بده گرافیک پایین تر به درد ایشون نمیخوره . :give_rose:
من دو تا برد پیشنهاد دادم شهریار جان . BLACKOPS رو به دلیل امکاناتش بهشون پیشنهاد دادم تا جنبه اورکلاش . البته برد P45AS به دلیل داشتن اسلاتهای PCIE 1X برای کارتهای تدوین ایده ال هست . کلا بردی که برای کار تدوین استفاده میشه ویژگی های متفاوت با استفاده های دیگر دارد .
نقل قول:
برد تخصصی اورکلاک به چه درد یک کاربری که استفاده گرافیکی داره میخوره ؟ و سوال دوم اینکه با توجه به استفاده های Multi-Thread ایشون 755 به نظرتون بیشتر به کارشون میاد یا 1366 ؟!
با توجه به بودجه ایشون به هیچ وجه 775 پیشنهاد نمیشه به خصوص یک برد مخصوص اورکلاک !
كاملا تاييد ميكنم.
نقل قول:
رضا جان در مورد مادربرد خدمتتون عارض بشم که این مادربرد با توجه به 200 هزار تومن قیمت بالاترش نمیارزه به نظر من همون P6T معمولی را بگیرند بعد روش یک کارت صدای حرفه ای بگذارند انتخاب بهتری هست . :11():
شهريار عزيز. به نظر من بازم برميگرده به ميزان كارآيي كه طرف از سيستم صداي كامپيوتر بخواد. معمولا كارت صداي Onboard اگر بخواد جداگانه تهيه بشه(درصورتي كه وجود داشته باشه) مجموعا قيمتش بالاتره از حالتي كه با مادربورد Obboard خريداري بشه. كارت صداي مادربوردي كه بنده عرض كردم از برند مطرح Creative هست و كارآيي خيلي خوبي داره. اما اگر اين كارت واسه ايشون كفايت نكنه مسلما فرمايش شما كاملا درسته. پس با احترام كامل به فرمايش شما به نظر بنده تا كاربري ايشون از كارت صدا مشخص نشه نظر قطعي نميشه داد. :11()::11()::11():
نقل قول:
گرافیک را هم وحید جان مشخص کن کار طرف چیه ( بپرس ازش ) ولی قطعاً پایین تر از 4890 نگیر چون این سیستم اگه قراره کار های گرافیکی از جمله رندر انجام بده گرافیک پایین تر به درد ایشون نمیخوره .
شهريار عزيز. تا جايي كه بنده اطلاع دارم واسه رندر كارهاي گرافيكي (نه رندر بازي) فقط پردازنده و RAM درگير هستند (مادربورد هم كه توي همه كارهاي درگيره). ميشه لطف كنيد يه نمونه با مدرك مثال بزنيد كه توي كارهاي رندر مثل 3DS Max يا Premier كارت گرافيك هم مي تونه موثر باشه(البته سري Nvidia Quadro كه مخصوص اينكاره جزء استثناء ها هست اما 4890 فكر كنم هيچ تاثيري نداشته باشه و فقط بدرد بازي بخوره).
با تقديم احترام. :give_rose:
نقل قول:
كاملا تاييد ميكنم.
شهريار عزيز. به نظر من بازم برميگرده به ميزان كارآيي كه طرف از سيستم صداي كامپيوتر بخواد. معمولا كارت صداي Onboard اگر بخواد جداگانه تهيه بشه(درصورتي كه وجود داشته باشه) مجموعا قيمتش بالاتره از حالتي كه با مادربورد Obboard خريداري بشه. كارت صداي مادربوردي كه بنده عرض كردم از برند مطرح Creative هست و كارآيي خيلي خوبي داره. اما اگر اين كارت واسه ايشون كفايت نكنه مسلما فرمايش شما كاملا درسته. پس با احترام كامل به فرمايش شما به نظر بنده تا كاربري ايشون از كارت صدا مشخص نشه نظر قطعي نميشه داد. :11()::11()::11():
شهريار عزيز. تا جايي كه بنده اطلاع دارم واسه رندر كارهاي گرافيكي (نه رندر بازي) فقط پردازنده و RAM درگير هستند (مادربورد هم كه توي همه كارهاي درگيره). ميشه لطف كنيد يه نمونه با مدرك مثال بزنيد كه توي كارهاي رندر مثل 3DS Max يا Premier كارت گرافيك هم مي تونه موثر باشه(البته سري Nvidia Quadro كه مخصوص اينكاره جزء استثناء ها هست اما 4890 فكر كنم هيچ تاثيري نداشته باشه و فقط بدرد بازي بخوره).
با تقديم احترام. :give_rose:
رضا جان کارت هایی که اسوس روی مادربرد هاش استفاده میکنه کارت های خیلی حرفه ای نیستند ضمن اینکه شما حساب کن الان داریم 200 هزار تومن برای R2E بیشتر از P6T میدیم به خاطر داشتن کارت صدای Supreme X-Fi به نظر شما میارزه ؟ به نظرم با این 200 هزار تومن میتونند یک کارت صدای بسیار حرفه ای بگیرند .
در مورد 4890 . دلیل اینکه در اکثر Review ها از بازی ها برای تست هاشون استفاده میکنند اینه که بازی ها سایه ها ، Texture ها و ... بسیار زیادی دارند و در واقع تست های بسیار سنگینی حساب میشند . در نتیجه اگه کارتی در تست های بازی ها قوی تر هست 100% در 3DMax و ... هم قوی تر هست . به عبارت ساده تر 3DMax هم یک رندرینگ انجام میده که تفاوتی از نظر پایه با رندرینگ بازی ها نداره هر دو Texture ها و ... را رندر میکنند .
ضمن اینکه در اینجا میتونید تست CineBench را هم ببینید :
+ وحید جان گفتند که :
نقل قول:
هر کاری که درخصوص با تدوین و افکت گذاری و حتی گیم ...
در نتیجه از همه جهت خرید 4890 به صرفه تر هست با هزینه ای که ایشون دارند میکنند . :1. (21):