پاسخ: درخواست Main+CPU+RAM تا 1.000.000 تومن برای رندر
من بخوام سی پی یو ام رو عوض کنم سی پی یو خودم چند می ره ؟ یا چند روش باید بزار که یه توبان بخرم؟
راستی سری توبان همه سری بلک هستن ؟
وای بلک باشن اونوقت تا 4100 اورش کنی !!!!!!!!!!!!!
.........................چه شود!:wink:
می دونی چرا دیگه؟
می خوام از الان به فکر بعدم باشم.
چون مین بورد 890 من از سری FX پشتیبانی نمی کنه.رفتم به سایت بایوستارم آپدیتی برا ساپورت نداشت!
می خوام از الان ارتقاش بدم.
یادش بخیر قبلا یه بورد گیگا داشتم مدل M520 LE S3 لا کردار هم AM 2 و هم AM2+ و هم AM3 رو هم ساپورت می کرد.راسته که گیگا بورداش حرف نداره!
شرمنده که زیاد وقتتونو گرفتم
یکی از دوستان ئسیستمی با این مشخصات میخواد بفروشه میگه قیمت هم با خودم که قراره تا امروز بهش قیمتو بدم که میخوام قیمت گذاری از طرف شما باشه،البته یه مین دیگه هم فروخته بودمکه دوباره خریدمش اینم لینکش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قصدم اینه که اگه با هم سر یه قیمت خوب توافق کردیم بقیه قطعاتو بفروشم اینم مشخصات:
Main: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
870S-G46 msi
Phenome x4 965 black
2gig*3 kingmax 1333
1Tera seagat
530w Green
1gig 6670 msi
samsung 22 lcd
case BMW(((تهویه که داره خوبه)))
کیبرد وموس معمولی(25تومنی)
Dvd-rw pioneer 24x
به همراه یه کارت دی / وی*بی 2.8 sky...sta r
نقل قول:
شرمنده که زیاد وقتتونو گرفتم
یکی از دوستان ئسیستمی با این مشخصات میخواد بفروشه میگه قیمت هم با خودم که قراره تا امروز بهش قیمتو بدم که میخوام قیمت گذاری از طرف شما باشه،البته یه مین دیگه هم فروخته بودمکه دوباره خریدمش اینم لینکش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قصدم اینه که اگه با هم سر یه قیمت خوب توافق کردیم بقیه قطعاتو بفروشم اینم مشخصات:
Main:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
870S-G46 msi
Phenome x4 965 black
2gig*3 kingmax 1333
1Tera seagat
530w Green
1gig 6670 msi
samsung 22 lcd
case BMW(((تهویه که داره خوبه)))
کیبرد وموس معمولی(25تومنی)
Dvd-rw pioneer 24x
به همراه یه کارت دی / وی*بی 2.8 sky...sta r
سلام
عزیز اگر قصد خرید پردازنده 4 هسته دارید به شما پیشنهاد میکنم حتما fm1 بردارید
پردازنده های اتلون این پلتفورم ( مثلا 631 ) در کلاک برابر قدرت فنومهای am3 دارند ولی کم مصرف و خنک تر است ( کلا دوست داشتنیه )
اگر تا کنون این پلتفرم را پیشنهاد ندادم به این خاطر بود که گمان میکردم تمایل به خرید پردازنده بالای 6 هسته دارید
خلاصه مطلب 4 هسته فقط fm1 بالاتر از 4 هسته am3 و am3+:wink:
کیس بالا را هم فکر کنم 1100 تا 1200 بخرید خرید بدی نداشتید
من بخوام سی پی یو ام رو عوض کنم سی پی یو خودم چند می ره ؟ یا چند روش باید بزار که یه توبان بخرم؟
راستی سری توبان همه سری بلک هستن ؟
وای بلک باشن اونوقت تا 4100 اورش کنی !!!!!!!!!!!!!
.........................چه شود!
:wink:
می دونی چرا دیگه؟
می خوام از الان به فکر بعدم باشم.
چون مین بورد 890 من از سری FX پشتیبانی نمی کنه.رفتم به سایت بایوستارم آپدیتی برا ساپورت نداشت!
می خوام از الان ارتقاش بدم.
یادش بخیر قبلا یه بورد گیگا داشتم مدل M520 LE S3 لا کردار هم AM 2 و هم AM2+ و هم AM3 رو هم ساپورت می کرد.راسته که گیگا بورداش حرف نداره!
باسلامی دوباره خدمت اساتید خصصوصاً جناب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]:give_rose:
در ابتدای عرایض بنده گفته بودم که بنده از سیستمم راضی بودم تا یکی از دوستان اونو از من گرفت که قرار شد یه مین برای جایگزینی قطعات ووسایل بنده پیدا کنه که تو اهواز یافت نشد و بنا به دلایلی هم از شهرهای دیگه نخرید ( بااینکه از زمان ایجاد پست 2هفته وقت داشت)،به همین دلیل سیستمو پس داد که من دوباره باهمون سیستم دارم کارمو انجام میدم.
در کل از اینکه بنده رو باتجربیات ارزنده تون راهنمایی و مساعدت فرمودین بسیار سپارسگزارم وامیدوارم باز هم از وجودتون کمال بهره ببرم:love:.