برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دیروز خریداری شده 2تا 1 گیگ 2000 تایمینگ 8-8-8-26 با چیپ سامسونگ HCF0 با ولتاژ 1.9
سینگل ساید :love:
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دیروز خریداری شده 2تا 1 گیگ 2000 تایمینگ 8-8-8-26 با چیپ سامسونگ HCF0 با ولتاژ 1.9
سینگل ساید :love:
خوب این هم خرید های جدید ما که خیلی خوب بودن
1- خرید یک عدد لپ تاپ Gigabyte P34
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
2- خرید یک عدد لپ تاپ Gigabyte P35
او
مگه لپتاپ گیگابایت هم تو بازار موجوده؟!!!!!!!!
من پس چرا نمیبینم؟!!!!!!!!!!
چی شده؟؟؟؟؟؟
از کجا خریدی؟ چقد خریدی؟
مبارکه
سلام گل پسرنقل قول:
آره اومده توی بازار
خودم دارم برای فروش
تازه این ها در حد آک با گارانتی هست
اگر خواستی خبر بده
با سلام خدمت تمامی دوستان
بعد از چند وقت گفتم این تاپیک رو بروز کنم تا حرکتی باشه برای بقیه دوستان که اگر قطعه ای خرید میکنن با گذاشتن عکس و قیمت آن بقیه دوستان هم استفاده کنن
خوب بریم سراغ اصل کاری
1- خرید یک عدد مادربورد Rampage iv extreme بهمراه یک عدد cpu 3960X
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG][IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
2- خرید یک عدد کیس
[IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG][IMG]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ][/IMG]
دوستان عزیز با خرید مادربورد و cpu منتظر خبرهای اورکلاک باشید. گرافیک خوب برسه دستم میرم برای تست :give_rose::lol::Love-ssa~! (1):