عزیزان کسی در این مورد نظری نداره؟نقل قول:
Printable View
عزیزان کسی در این مورد نظری نداره؟نقل قول:
داداش راستش من برای اور می خوام گمون نکنم این مین اون چیزی باشه که من لازم داشته باشم.نقل قول:
دوستان کلسفیلد با اون هتسینک گنده روی nb ،بازم میشه ترمالرایت روش بندازه با دوتا فن؟؟؟
یه سوال دیگه یه توضیح بدین در این مورد من که جایی ندیدم که کرسفایر ساپرت کنه اما توی این لینک بعضی چیز ها خیلی جالبه!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همین طور که دوستان گفتن و بنده خودم دیدم مثل این که 2تا 4890 بهتر از 295 هستش
-------------------------------------------
ram هم بنده دیدم که با همین مین(کلسفیلد) در حالت دیفالت کارایی بسیار جالبی داشته و ولتاژ کمی هم داره و احتمال می دم تا فرکانس 2000 بشه رسید.
این هم در حالت اور
----------------------------------------
یه سوال: کلسفیلد، کروسفایر ساپرت میکنه یا نه؟؟؟
سلام.
نخیر داخل مشخصات Classified چیزی در رابطه با CrossFireX ننوشته .
حتی روی BOx هم چیزی در این رابطه نزده.
آرمان جان پس توی این لینک چطور دوتا 4870x2 رو باهم روی کلسفیلد تست گرفتن؟ (یا شاید من اشتباه دیدم!!)نقل قول:
داداش فعلن گرافیک رو این انتخاب کردم ببین چطوره و اگع لطف کنید از اون گرافیکه شما پیشنهاد کردین یه لینک یا مدل بدین ممنون میشم.
سلام.
بفرمایید:
نظر من در رابطه با مادربرد Foxccon Blood Rage هست.HTML Code:http://www.tweaktown.com/reviews/2806/asus_radeon_hd_4890_voltage_tweak_graphics_card/index.html
در رابطه با Classified هم داخل مشخصات فقط SLi رو مشخص کرده.
نگاه کنید داخل سایت جلو مدل Classified فقط زده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] شاید مدل های دیگری برای هم CrossFireX هم SLI داشته باشه که داخل سایت قرار نداده باشه مثل مدل های MSI X58-Pro / MSI X58 Platinum که یک سری از این مدل های فقط از CrossFireX پشتیبانی میکردند وب عد های مدل هایی برای هم SLi/CF عرضه شد.
اگر داخل سایت Evga رو هم نگاه کنید تمام مدل های X58 که داخل سایت هست فقط از SLI پشتیبانی میکنند جلی اسم همشون نوشته SLi !
نقل قول:
چیپ x58 هم از Sli و هم از CF پشتیبانی می کنه فقط مدل هایی که دارای چیپ اضافه N FORCE هستند از این قابلیت پشتیبانی نمی کنند چون می تونن از 3 تا گرافیک در حالت SLI پشتیبانی کنند اون هم 16X
بعدش هم الان تمامی رکورد های دنیا با CLASSIFIED زده شده
bloodrage پیشنهاد نمی شه به دلیل بایوس گیجی که داره !
سی پی یو رو با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جای گزین کردیم.
قیمت اختلاف چندانی نداشت ولی توی کارایی و میزان اور بیشتری را به زنون می مالید .
-------------------------------
معین جان من از عصر تا حالا گیج و ویج موندم این وسط چون از یه طرف می بینم آندره یانگ داره با کلسفیلد CF می بنده و تست می گیره از این ور بنده هر چی می گردم چیزی بر ساپرتش پیدا نمی کنم.!!! من اینطور که متوجه شدم اینه که ثاپرت می کنه، درسته؟
اینو می خوام بگیرم دیگه نمی دونم چی به چیه بی زحمت یه نگاه بندازین ببینم همونیه که CF میشه براش بست.
-------------------------------------------
قراره انشاالله توی ماه رمضان یه فاز چنج بسازم ، به کار این غول بی سرو پا میاد یا نه؟
کلا برای خنک کردنش چه کاری رو پیشنهاد می کنید بجای یخ خشک و نیتروژن مایع؟(البته واتر کولینگ جالبی هم پیشنهاد کنید که این غول بی شاخ و دم رو خنک کنه ممنون می شم)
------------------------------
دوستان فکر می کردم انتخواب پاور خیلی راحته اما شدیدا اشتباه می کردم یه پاور هم پیشنهاد بدین بی زحمت.
-------------------------------
خدا بخواد یه حال اساسی از این آندره یانگ و کینگ پین بگیرم دیگه بفهمن با کی طرفن:1. (27)::gasp:
:lol:
درسته من هم گفتم.قطعا مدل هایی هست که از هردو پشتیبانی بکنه.نقل قول:
چیپ x58 هم از Sli و هم از CF پشتیبانی می کنه فقط مدل هایی که دارای چیپ اضافه N FORCE هستند از این قابلیت پشتیبانی نمی کنند چون می تونن از 3 تا گرافیک در حالت SLI پشتیبانی کنند اون هم 16X
ولی چرا داخل سایت نیست ...... و داخل قسمت دانلود Bios هم نیست نمیدونم!
موفق باشید.