پاسخ: خریدسيستم تا 4 ميليون 100 هزار تومان
نقل قول:
ممنون از همه دوستان فقط دو تا سوال باقي ميمونه
من يك hdd بگيرم بهتره يا يه hdd و يك ssd
و اين سيستمايي كه گفتين تا چند سال بازي هايي رو كه گفتم به خوبي اجرا ميكنن
یک ssd خوش قیمت میتونید کنار هاردتون بگذارید .
در مورد مدت زمان هم نمیشه نظر کامل داد . ولی حدودا دو سال را روش حساب کنید .
نقل قول:
یک ssd خوش قیمت میتونید کنار هاردتون بگذارید .
در مورد مدت زمان هم نمیشه نظر کامل داد . ولی حدودا دو سال را روش حساب کنید .
اونوقت اگه حداكثر هرينه رو ٥ تومن كنم چند سال جواب ميده
البته اين دو سال كه گفتين خيلي كمه چون الان سيستممو هفت سال پيش گرفتم تا امسال جواب ميداد
بد اين سيستمايي كه گفتين حداكثر سيستم مورد نياز اكثر بازي هاست
كه فك كنم حالا حالا ها جواب بده
نقل قول:
البته اين دو سال كه گفتين خيلي كمه چون الان سيستممو هفت سال پيش گرفتم تا امسال جواب ميداد
ببینید اگر کسی میتونست پیشگویی کند که خیلی از مشکلات حل شد . همه چیز برمیگرده به شرکتهای تولید کننده سخت افزار و نرم افزار. 2 سال زمانی بود که 100% میشه دربارش حرف زد .بعد از اون برمیگرده به تکنولوژی های جدیدی که عرضه میشه .
نقل قول:
cpu corei5 4690 720t
main gigabyte h97-gaming 3 480t
ram GSkill RipjawsX 2×8GB bus 1600 cl 10 460t
vga zotac 97- gtx amp 1.470
hdd 1tb wd blue 180t
power green 600-hp 260t
case green x1 gaming 145t
dvd/rw lite-on 24x 65t
monitor LG Full HD 23MP65HQ 620
فقط پاور رو من تجدید نظر میکنم این مورد رو جایگزین کنید
Cooler Master Thunder 600W 290t
نقل قول:
مطمئنن ایشون منظورشون این بود که 2 سال کارکرد سیستم رو در سخت ترین شرایط تضمین میکنن.
که خیلی هم سخت گیرانه بود، بنظرم تغییری در تکنولوژی ها جز برای بهینه سازی انجام نخواهد شد،مثالش هم همون dx12.
دیگه دوران آپگرید سخت افزار به سر اومده چون چند برابر نیاز واقعی هست کاراییشون.. الان شرکت های نرم افزاری صاحب سبک، بدنبال بهینه سازی هستند مثالش هم مایکروسافت و گوگل برای افزایش محبوبیت بین عموم کاربران ، البته ساز مخالف هم داریم که میگن شرکت های نرم افزاری به محصولات جدید شرکای سخت افزاری بی اعتنایی نمیکنند،اما قضیه پیچیده تر از این حرف هاست مثلا نسل بعدی پردازنده های اینتل که مثل دروغ 13 اپریل هست.
بنظرم نگران نباشید ، یکجا هم اشاره کردین بودجه رو به 5 تومن ارتقا بدین چی میشه جواب ساده هست، شما الان شاتل فضایی هم بخرین سال دیگه بهترش در میاد پس به اندازه نیازتون خرید کنین آینده خودش میاد نیاز به استقبال نیست.
موفق باشید:11():
- - - Updated - - -
نقل قول:
چــــــرا؟
نقل قول:
مطمئنن ایشون منظورشون این بود که 2 سال کارکرد سیستم رو در سخت ترین شرایط تضمین میکنن.
که خیلی هم سخت گیرانه بود، بنظرم تغییری در تکنولوژی ها جز برای بهینه سازی انجام نخواهد شد،مثالش هم همون dx12.
دیگه دوران آپگرید سخت افزار به سر اومده چون چند برابر نیاز واقعی هست کاراییشون.. الان شرکت های نرم افزاری صاحب سبک، بدنبال بهینه سازی هستند مثالش هم مایکروسافت و گوگل برای افزایش محبوبیت بین عموم کاربران ، البته ساز مخالف هم داریم که میگن شرکت های نرم افزاری به محصولات جدید شرکای سخت افزاری بی اعتنایی نمیکنند،اما قضیه پیچیده تر از این حرف هاست مثلا نسل بعدی پردازنده های اینتل که مثل دروغ 13 اپریل هست.
بنظرم نگران نباشید ، یکجا هم اشاره کردین بودجه رو به 5 تومن ارتقا بدین چی میشه جواب ساده هست، شما الان شاتل فضایی هم بخرین سال دیگه بهترش در میاد پس به اندازه نیازتون خرید کنین آینده خودش میاد نیاز به استقبال نیست.
موفق باشید:11():
- - - Updated - - -
چــــــرا؟
چون اینطوری نشخیص دادم :1. (23):
نقل قول:
ميشه يه اسم كامل تر از گرافيك پيشنهاديتون بذاريد
Zotac GTX 970 OC AMP! Omega Core Edition 4GB