پاسخ: خرید یک سیستم تا 900
نقل قول:
در اخر هم یه خواهشی از آقای amirpcp30 داشتم که دوستشون همان فرداش همان سیستم رو تهیه کردند اولا که مبارکشان باشه ایشالا چرخش به چرخه فقط خواهشا لطف کنید قطعات و قیمت های که دوستتون تهیه کردن رو در همین تاپیک بزارید اگر ما از این تاپیک فقط بتونیم این رو یا به من یا به آقا رضا ثابت کنیم که آقا جون 2*1GB Corsair DDR2/BUS800 DHX با گارانتی قیمتش 37 هزار تومان نیست این تاپیک تاپیک پر فایده بوده یا من می فهمم که دارم گران می خرم یا بالاخره بعد از بحث توی 10 تا تاپیک ایشون می فهمن این رم گران تر خواهشان هم به طلوع رایانه ارجاع نیدید ما رو حالا قبلا که بحث سر DDR3 باز خوبه این DDR2
ایم طوری که من فهمیدم شما قیمت تهران رو به من دادید اما من در کرمانم قیمت ها هم بیشترند
در ضمن اون هنوز سیستم رو تحویل نگرفته
نقل قول:
برای بار چندم میگم قیمتها دقیق نیستند و قیمت ندیم بهتر هست .
اولا 90 % کسائی که اینجا سئوال می کنند درباره سیستم براشون قیمت مهمه و وقتی قرار من بگم این قطعه و دیگری بگه قطعه دیگه یکی از ملاک های اصلی که هر کس برای تایید قطعه معرفی شده خودش میاره قطعا قیمت پس نمیشه حذفش کرد .
اما راجع به این که قیمت ها دقیق نیست خوب این واضح هم قیمت ها نوسان داره هم همه ما هر روز قیمت روز بازار رو ندارم و در اخر این که واسه خریدار نهایی هم چندان فرق نمی کنه مثلا شاید این دوستمون سیستم بهشون معرفی شد اگر اون رم رو به جای 37 هزار تومان 47 هزار تومان هم بخرند توی سیستم 900 هزار تومانی اصلا برای ایشون مهم نباشه اما وقتی بحث بین خود ما ها پیش میاد که شاید در ماه 5 تا 10 تا از این رمها می خریم و اصرار زیادی بر اینکه این قیمت هست خوب چه اشکالی داره اگر ما هم بتونیم به اون قیمت بخریم و اونوقت که 10 تا 10هزار تومان میشه 100 هزار تومان پس مهمه که بالاخره تکلیفش معلوم شه .
نقل قول:
اینجا که دیگه بیشتر کل کل همانطور که قبلا هم گفتم واسه همین زیاد داخل نمی شم اما راجه به سیستم که من پیشنهاد دادم چنتا نکته اولا که چون بارها دیدم معرفی سیستم چندادن هم اینجا سودمند نیست زیاد جدی نمی گیریم شاید من خودم هم می تونستم قطعات بهتری معرفی کنم اما راجع به بوجه من خودم در اخر گفتم اگر هزینه 993 هزار تومان زیاد می تونند به جای 5850 یک 5770 ببندن که 150 هزار تومان کل سیستم ارزان میکنه یعنی میشه نزدیک 843 هزار تومان پس اینقدر اسم تاپیک توی سر این بنده حقیر نکوبید دوم این فکر کنم دیگه از این که 5770 کارت بهتری نسبت به 250 شک نباشه حداقل به اندازه یه نیم چه گردن بهتر هست اگر نگیم یه سر و گردن و وقتی پشتیانی از drx 11 رو هم اضافه کنیم و به قول خودتون چون کارت جدید تری تکنولوژی جدید تر در سایه زنی از این حرفها داره ( که البته من با این تیکش اصلا موافق نیستم اما تو بحث راجع به G220 بهتر یا 9600 شما فرمودین منم ادامه ندادم می تونید حالا به بررسی همین سایت راجه به G220 مراجعه کنید ) .
حالا با کم شدن این 150 هزار تومان که تو همان پست اول هم گفتم بودم با 50 هزار تومانش میشه CPU که من معرفی کردم رو با یه 4 هسته ای عوض کنه که دیگه اینقدر کم نباشه جالبی کار اینجاست که شما cpu هارو با هم مقایسه می کنید در صورتی که نزدیک 120 هزار تومان با هم فرق دارند شما باید این دو تا سیستم رو در بازی مقایسه کنید کافی بود ایشون 45 هزار تومان از اون 150 هزار تومان بزار روی پول cpu قبلی و مثلا یه اتلون 620 بخره که هم 4 هسته ای هم نزدیک 65 هزار تومان از cpu معرفی شده شما ارزان تره هم طبق لینک مدرکی که دادید خیلی ضعیف تر نیست حداقل به اندازه 30 % تفاوت قیمتی که دارند .
در مورد رزولوشن مانیتور البته می شد مانتور بهتری از 1952 معرفی کرد ولی من که سر در نیاوردم این جمله یعنی چی {{ در حاليکه بازيها روي رزولوشنهايي مثل 1200٭1920 کيفيت خوبي دارند و کارتهاي گرافيک قوي مثل 5850 واسه اين رزولوشنها و بالاتر ساخته شدن در حاليکه اين رزولوشن فقط روي مانيتورهاي 22 اينچ به بالا تعبيه شدن. پس در حال حاضر واسه کارت گرافيکي مثل 5850 اصلا مانيتور 19 اينچ معقول نيست. }}
اولا بنده به اندازه خودم عقل دارم ثانیا این جمله رو دیگه از کجا اوردید بازی ها در 1920 *1200 کیفیت خوبی دارند یعنی مثلا این روزولوشن چیزی مثل استداندار fullHD برای فیلم هاست اگر هم چین چیزی بگید ما هم بدونیم من که تا حالا همچین استدانداردی برای بازی ندیدم در این که هر چی رزولوشن بالاتر بره کیفیت تصویر هر چی باشه بهتر می شه شکی نیست ولی بازی فقط رزولوشن نیست و خیلی بازی های کنونی هم توی رزولوشن 1920*1200 با حداکثر جزئیات حتی با کارت 5870 هم کم میاره چه برسه به 5850 و بازی هایی که در اینده خواهند امد و سنگین تر هم خواهند بود پس خواهشا حکم کلی ندید که فلان مانتور با فلان روزولوشن برای فلان چیزی غیر از این هم هرکی هرچی بگه معقول نیست چون عقل شما کامل تره .
در اخر هم یه خواهشی از آقای
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] داشتم که دوستشون که همان فرداش همان سیستم رو تهیه کردند اولا که مبارکشان باشه ایشالا چرخش به چرخه فقط خواهشا لطف کنید قطعات و قیمت های که دوستتون تهیه کردن رو در همین تاپیک بزارید اگر ما از این تاپیک فقط بتونیم این رو یا به من یا به آقا رضا ثابت کنیم که آقا جون 2*1GB Corsair DDR2/BUS800 DHX با گارانتی قیمتش 37 هزار تومان نیست این تاپیک تاپیک پر فایده بوده یا من می فهمم که دارم گران می خرم یا بالاخره بعد از بحث توی 10 تا تاپیک ایشون می فهمن این رم گران تر خواهشان هم به طلوع رایانه ارجاع نیدید چون حداقل یکی رو هفته پیش که نداشت الان هم بعید می دونم حالا قبلا که بحث سر DDR3 باز خوبه این DDR2
Hapalii عزيز. به نظر بنده شما بهترين سيستم رو معرفي کنيد و اينکه طرف جديد ميگيره يا خير براتون مهم نباشه. چون سيستمي که در ادامه معرفي کرديد چيز ديگه ايه.
اينکه 5850 هم واقعا از 250 سره کاملا درسته . اما کارتهاي گرافيک قوي واسه پردازش توي رزولوشنهاي بالا بدرد مي خورن والا توي رزولوشن پايين خيلي کارتها جواب ميدن. کيفيت بازي روي يک مانيتور 22 اينچ در رزولوشن 1200٭1920 به مراتب بهتره از رزولوشن پايينتر عزيز و اين درحايه که ماينتورهاي 19 اينچ اصلا در سطح اين رزولوشنها نيستند. شايد شما اينو تجربه نکرديد. اما اينکه کارت گرافيکي قوي تر آينده بهتر و استاندارد بالاتري داره کاملا درسته.
ضمنا شما اگر يه سر به سايت تامز بزنيد مي بينيد که بالاترين حالت گرافيکي در رزولوشن 1200٭1920 هستش.
مابقي فرمايشاتتون هم تاييد مي کنم.
در مورد قيمت رم هم ديگه بحثي نمي کنم. موفق باشيد. :11():
سلام
سیستمی که آقا رضا گفتند و من هم به دوستم گفتم و دوستم هم به مغازه دار اما مغازه دار بهش گفته این خیلی گرون میشه و گفته خودش براش پایین تر میبنده و مخ مغازه دار هم صوت کشیده با این سیستم
مواظب باشيد گول مغازه دار رو نخوريد. خيلي کم پيش مياد مغازه دار به جاي اجناسي که زيادتر براش سود دارن بياد و اجناس با کيفيت رت که سود کمتري براش دارن رو به مشتري پيشنهاد بده. ضمنا اين سيستم همچينم بالا نيست. شايد بشه گفت يه سيستم متوسطه. چون فقط پردازندش نسبت به پردازنده هاي بالاي رده اينتل همين الانش دو رده قديمي شده و گرافيکش هم آنچنان قدرتمند نيست که مخ آدم بخواد سوت بکشه!!!!
به نظر من بيش از 90٪ مغازه دارها فکر سود بيشتر هستند تا فروش جنس مرغوب.
خيلي احتياط کنيد.
نقل قول:
Hapalii عزيز. به نظر بنده شما بهترين سيستم رو معرفي کنيد و اينکه طرف جديد ميگيره يا خير براتون مهم نباشه. چون سيستمي که در ادامه معرفي کرديد چيز ديگه ايه.
اينکه 5850 هم واقعا از 250 سره کاملا درسته . اما کارتهاي گرافيک قوي واسه پردازش توي رزولوشنهاي بالا بدرد مي خورن والا توي رزولوشن پايين خيلي کارتها جواب ميدن. کيفيت بازي روي يک مانيتور 22 اينچ در رزولوشن 1200٭1920 به مراتب بهتره از رزولوشن پايينتر عزيز و اين درحايه که ماينتورهاي 19 اينچ اصلا در سطح اين رزولوشنها نيستند. شايد شما اينو تجربه نکرديد. اما اينکه کارت گرافيکي قوي تر آينده بهتر و استاندارد بالاتري داره کاملا درسته.
ضمنا شما اگر يه سر به سايت تامز بزنيد مي بينيد که بالاترين حالت گرافيکي در رزولوشن 1200٭1920 هستش.
مابقي فرمايشاتتون هم تاييد مي کنم.
در مورد قيمت رم هم ديگه بحثي نمي کنم. موفق باشيد. :11():
به نظر بنده هم شما یه کم با دقت تر پست ها رو بخونید بنده اصلا بر خلاف شما که دوتا cpu که زمین تا اسمان با هم فرق دارند رو با هم مقایسه می کنید 5850 رو با 250 مقایسه نکردم که حالا شما امدید تایید می کنید چون اصلا قابل مقایسه نیستند من 5770 رو با 250 مقایسه کردم که تقریبا قیمت نزدیک هم دارند و سیستم دیگه ای هم نیست و اسم این کارت در همان تاپیک اول آوردم گفتم اگر هزینه 93 هراز تومان بیشتر نیست با این کارت 150 تومان از هزینه ها کم میشه پس تا اینجاش توی همان پست اول بود اگر با دقت می خوندید اگر هم از CPU 620 اسم بردم در جواب مقایسه غلط شما بین 240 و Q9300 همین . وسلام نامه تمام در مورد قیمت رم هم من از اول بحثی نداشتم فقط واقعا مشتاقم به اون قیمت بخرم یک بار هم که به طلوع رایانه مراجعه کردم اصلا موجود نداشت.
نقل قول:
سلام
سیستمی که آقا رضا گفتند و من هم به دوستم گفتم و دوستم هم به مغازه دار اما مغازه دار بهش گفته این خیلی گرون میشه و گفته خودش براش پایین تر میبنده و مخ مغازه دار هم صوت کشیده با این سیستم
منظور مغازه دار از خیلی گرون میشه چی بوده شاید به نظر مغازه دار 900 هزار تومان برای یک سیستم زیاد اما اگر همین سیستم رو با همین قطعات میگه خیلی گرون تر میشه می خواد سود اضافه بگیر قیمت های که توی این پست ها زده شود به راحتی توی تهران پیدا میشه می تونید از تهران تهیه کنید فقط شاید نسبت به قیمت های 20 تا 30 هزار تومان بیشتر باشه که اونم سود شرکت یا ادمی که براتون سیستم رو می بنده.
نقل قول:
به نظر بنده هم شما یه کم با دقت تر پست ها رو بخونید بنده اصلا بر خلاف شما که دوتا cpu که زمین تا اسمان با هم فرق دارند رو با هم مقایسه می کنید 5850 رو با 250 مقایسه نکردم که حالا شما امدید تایید می کنید چون اصلا قابل مقایسه نیستند من 5770 رو با 250 مقایسه کردم که تقریبا قیمت نزدیک هم دارند و سیستم دیگه ای هم نیست و اسم این کارت در همان تاپیک اول آوردم گفتم اگر هزینه 93 هراز تومان بیشتر نیست با این کارت 150 تومان از هزینه ها کم میشه پس تا اینجاش توی همان پست اول بود اگر با دقت می خوندید اگر هم از CPU 620 اسم بردم در جواب مقایسه غلط شما بین 240 و Q9300 همین . وسلام نامه تمام در مورد قیمت رم هم من از اول بحثی نداشتم فقط واقعا مشتاقم به اون قیمت بخرم یک بار هم که به طلوع رایانه مراجعه کردم اصلا موجود نداشت.
ببين دوست عزيز. همون طور که شما مستحضر هستيد بالاترين حالت تنظيمات گرافيکي وقتي هستش که تمام تنظيمات روي بالاترين حالت ممکنه باشن مثلا AA روي 8X و يا بالاتر و ... . رزولوشن توي کيفيت بازي خيلي موثره و رزولوشن بالاتر در حالت برابر نسبت به رزولوشن پايينتر پردازش گرافيکي بيشتر و به تبع اون کارت گرافيکي قوي تري مي خواد.
من نمي دونم شما کجاشو متوجه نمي شيد!؟ توي سايت تامز و اکثر سايتهايي که مقايسه کارت گرافيک انجام مي دن رزولوشن 1200٭1920 جزء بالاترين کيفيتي است که تست روش انجام ميشه. اگه مي خواين لينک تقديم کنم؟ به نظر شما چه لطفي داره بياي کارت گرافيکي بالا بزاري و چون رزولشنت پايينه(به دليل ساپورت نکردن رزولوشن بالا توسط مانيتور 19 اينچ) از تواناييش نتوني استفاده کني؟
ضمنا ميشه لطف کنيد اون بازي که مي فرمائيد با کارتهايي مثل GTS250 و حالا يه کم بالاتر در رزولوشن 1200٭1920 کم مياره رو معرفي کنيد تا بنده هم واقف بشم؟
نهايتا تفاوت قيمت کارت گرافيکي HD5770 با GTS250 در يک برند حدود 80000 تومانه! اونوقت شما مي فرمائيد قيمتشون تقريبا يکسانه!؟!؟ لطفا در صورت امکان مدل دقيق هر دو رو همراه با قيمت بگيد تا بنده از اشتباه در بيام.
شايد به جاي 5770 منظورتون 5750 بوده و اشتباه نوشتيد!؟ چون اين يکي قيمتش به GTS250 نزديکتره. درسته؟
عزيز خواهش مي کنم يه کم ملايم تر صحبت کنيد.
بحث کردن دليل بر اين نيست که سواد يا دانش کسي بره زير سوال. داريم با هم بحث ميکينم. يا نتيجه مي گيريم يا خير. بنده خداي ناکرده به دانش شما توهيني نکردم و فقط داريم با هم صحبت مي کنيم. اين ناراحتي نداره.
با تقديم احترام.
:11():