سلام
یه مشکل برام پیش آمد نتونستم بگیرم.الان که رفتم همه ی مدل هایی که نوشتینو ندارن و یه چیزی بهم پیشنهاد دادن.میخوام ببینم که تفاوتشون چقدره و این مین بوردا ویا کارت گرافیکایی که بهم پیشنهاد دادن چقدر از نظر بازده ای با هم فرق می کنند.
تو یکی از مغازه ها هم میگفت که cpuهای اینتل خیلی با mainboardهای asusجواب نمیده cpuاینتل با مین گیگابایت خوبه و cpuهای amdبا مین asusخوب مچ میشه.در کل حرفش این بود که تو کارای عادی تفاوتی نداره ولی تو کارای میکس و گرافیکی این حالت بهتره.بنده خدا خودشم نمایندگی asus بود.اگه میشه درباره ی اینم بهم توضیح بدید ممنون.
Mainboard:P8B75-V ASUS MB
Cpu:INTEL CORE I3 2120
VGA: HD7750 1GB DDR5 SAPPHIRE HD7750 1GB DDR5 SAPPHIRE
RAM:kingeston 4GB 1600 HYPERX KHX1600C9D3B1
POWER:R8 acble 500
hard:1t seagate
DVDRW:hp 1260
این شبیه ترین چیزی بود به سیستمی که دوستمون پیشنهاد داد.یه سیستم با cpu،ای ام دی بهم پیشنهاد دادن گفتن که این cpuبا این که هم قیمت core i3 2120 اینتل هست ولی از اون خیلی بهتره و 6 هسته ای هم هست وL3ش هم 14مگابایته.
اگه میشه یه نظرم رو این بدید که amd بگیرم یا اینتل.چون همیشه هر جا که من میخوندم میگفتن cpu های اینتل هم با دوام ترن هم بازده بهتری دارن هم طول عمر بیشتری.حالا اگه بازده و دوام amd طبق گفته ی فروشنده بیشتر باشه،اینطور نباشه 1سال دیگه بسوزه.ممنون میشم یه راهنماییم در این رابطه بهم بکنید.
Mainboard:asus f1 a75m/v
cpu:px6100 6core i3.3 14 mg(مدلشو درست نتونستم بخونم یه خورده بد خط نوشته ولی فکر کنم همین باشه)
hard:western DG 64 1T(میگفت که تکنولوژی وسترن از سیگیت جدید تره و سرعت هاردهای سیگیت بیشتره.یه توضیح هم در این باره بهم بدید)
VGA:hd5450 2gb 128 bit
RAM:4 gb kingeston
ببخشید بازم طولانی شد ولی خیلی عجله دارم چون امشب میخام بخرم،اگه لطف کنید سریع راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.:love::love: