آقا کلکی شدم خودمم یه سیستم جمع کنم. الان اقدام کنم بهتره یا واسه تابستون؟
راستی extreme جان یعنی اینقد ضمانت کشکیه که نباید به حرف مغازه دار گوش داد؟ آخه مثلا آواژنگه. اگه اینجوریه فردا ببرم پسش بدم همون گرین یا ای سی بل بخرم؟
Printable View
آقا کلکی شدم خودمم یه سیستم جمع کنم. الان اقدام کنم بهتره یا واسه تابستون؟
راستی extreme جان یعنی اینقد ضمانت کشکیه که نباید به حرف مغازه دار گوش داد؟ آخه مثلا آواژنگه. اگه اینجوریه فردا ببرم پسش بدم همون گرین یا ای سی بل بخرم؟
آخه پاوره که گرفتی چیه مدلش ؟ میدونی واسه چی میگم ؟ رفتیم از یه بنده خدایی پاور بگیریم گفتم گرین 580 یه پاور اورد گذاشت جلوم گفتم چیه گفت 800 وات الگانس :1. (38): گفت گارانتی مادام العمر برو حال کن . فک کرد ما هیچی نمیفهمیم . :1. (38): نگاه کردم دیدم کانکتور PCI-e که نداره هیچ کلا 4 تا دونه سیم از توش اومده . اون میخواست جنسه خودشو بفروشه چیزی هم که زیاده جنسه ریمارک . واسه همین میگم اطمینان نکن و فکر میکنی یک سال گارانتی برای یک پاور کافیه ؟ پاور مشکلاتش تازه اگه بخواد شروع شه از سال دوم هست .نقل قول:
خب وقتی یادم نمیاد برندش چی بوده یعنی متفرقه بوده قاعدتن:whistle:! اینجورایی که شما هم میگین نبود این بنده خدا. نیگا کردم روش هم زده بود 420 ریل. 6یا 7 تا سوکت معمولی داشت؛ 2 تا هم ساتا. به شک افتادم. بدبختی این بنده خدایی هم که سیستم براش جمع شد باهاش رودربایستی دار هستم. نیمیشه ریسک کرد. ممنون از راهنماییت.
سیستمو که اسمبل کردم و یه نگا کردم به دلم نشست. اما خداییش کارت گرافیکه بهم حال داد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اما خیلی داغ میشه ها. منظورم اطراف خود کارت هستش. به نظرتون لازمه روش فن نصب کنم؟ یا اصلا میشه؟؟؟؟؟؟؟
کارت گرافیک خوبیه . ولی به خاطره فنلس بودن و Passive بودن کولر میتونی یه فن بزاری براش اگه کیس کوچیک هست و تهویه مناسبی نداره . :11():نقل قول:
ببخشید سرتو درد میارم. اگه فن رو روی(منظورم توشه :دی) کیس (بالای وی جی ای میشه تقریبا) بهتره یا روی خود vga نصبش کنم؟ تا جایی که دقت کردم رو vga جایی برای فن گذاشتن نبود!نقل قول:
شما می تونی 2 تا فن بش بخورونی یکی بزاری روش یکی هم به وسیله بست به pipe هاش ببندی اما این کار هم انجام ندی تفاوت نمی کنه چون خود شرکت فن لس درست کرده این وی جی ای رو