پاسخ: خرید کیس تا 2500000
نقل قول:
ممنون توضیحات کاملی بود! پس یه چیزی شبیه gt 730 میشه. با این حساب فکر کنم بشه برای بازی های آنلاین هم توی Full HD روی این گرافیک ها حساب کرد و هزینه ها رو کمتر :1. (35):
بستگی به بازی داره شاید به خاطر تاخیر تو مسابقه بازنده بشی ولی می دونم که روی hd صد در صد جواب می ده
من اینا رو فبلا نگاه کرده بودم ولی الان رفتم برای شما یه سرچی کردم ولی متاسفانه به خاطر قوانین نمی تونم لینک بازی های اجرا شده رو بزارم تو گوگل نام هر بازی رو با این گرافیک مجتمع سرچ کنی می تونی بازی ها رو ببینی
برو به لینک زیر و در قسمت Graphics Specifications ویزگی هاش رو نگاه کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
ممنون توضیحات کاملی بود! پس یه چیزی شبیه gt 730 میشه. با این حساب فکر کنم بشه برای بازی های آنلاین هم توی Full HD روی این گرافیک ها حساب کرد و هزینه ها رو کمتر :1. (35):
بازی های آنلاین رو بله به احتمال زیاد میتونید.
سلام دوستان
در ادامه بحثی که راجع به گرافیک های Onboard شد سوالی داشتم، استفاده ی طولانی مدت از گرافیک Onboard برای بازی میتونه عمر مفید و کارایی Cpu رو کم کنه و آیا اصلا تاثیری روی هم دارند ؟ و شما توصیه میکنید یک گرافیک اضافه ارزان قیمت تهیه بشه تا گرافیک و Cpu هر دو عملکرد بهتری داشته باشند یا خیر ؟
با تشکر
نقل قول:
سلام دوستان
در ادامه بحثی که راجع به گرافیک های Onboard شد سوالی داشتم، استفاده ی طولانی مدت از گرافیک Onboard برای بازی میتونه عمر مفید و کارایی Cpu رو کم کنه و آیا اصلا تاثیری روی هم دارند ؟ و شما توصیه میکنید یک گرافیک اضافه ارزان قیمت تهیه بشه تا گرافیک و Cpu هر دو عملکرد بهتری داشته باشند یا خیر ؟
با تشکر
خیر تاثیری نداره . اگر پردازنده در دمای مناسب کار کنه با یک کولینگ خوب خنک بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد .این دو قسمت در داخل پردازنده مجزا هستند .