پاسخ: خرید مانیتور و سیستم فوق حرفه ای گیم
نقل قول:
به نظر من عاقلانه نیست . میتونه corei7 5820k بگیره و گرافیک رو gigabyte 980gtx wf3 بگیره . اتفاقا خیلی بهتره هزینه رو روی تکنولوژی جدیدتر صرف کنه
سؤال اینجاست که سیستمی با i7 5820K و GTX 980 عملکرد بهتری داره یا سیستمی با i7 4790K و GTX 970 2-Way SLI. و اینکه کدوم کانفیگ دیرتر به ارتقاء نیاز داره.
به هر صورت نظر شما کاملاً قابل احترامه و حرفتون درباره قیمت i7 4790K به هیچ وجه غیر منطقی نیست. قصد کش دادن بحث رو ندارم، فقط نظر شخصی خودم رو گفتم.:give_rose:
نقل قول:
سؤال اینجاست که سیستمی با i7 5820K و GTX 980
عملکرد بهتری داره یا سیستمی با i7 4790K و GTX 970 2-Way SLI. و اینکه کدوم کانفیگ دیرتر به ارتقاء نیاز داره.
به هر صورت نظر شما کاملاً قابل احترامه و حرفتون درباره قیمت i7 4790K به هیچ وجه غیر منطقی نیست. قصد کش دادن بحث رو ندارم، فقط نظر شخصی خودم رو گفتم.:give_rose:
دیگه اون رو خریدار باید تشخیص بده که 400 تومن بیشتر برای خرید یک قطعه هزینه میکنه یا نه . در صورتی که میتونه با این پول پردازنده corei7 5820k بگیره .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با اجازه منم نظر بدم جلوی اساتیدا :1. (23):
منم با نظر آقا کاوه موافقم
چون
1) به قول اوستا امید حتی اگه 4790K که 200 تومن گرونتر شده باشه اما بهتر از اینه که 800 تا یه تومن اضافه تر فقط برای 20 درصد اضافه شدن قدرت 5930K در برابر 4790K پول بدیم .
2) مصرف بسیار بسیار بالایی دارن سوکت 2011 که در این صورت برای اورکلاک یا حتی در حد کلاک خودش مادربرد حرفه ای رو طلب میکنه . قطعا این معلومه بخاطر امکانات و چیپست سوکت 2011 این مادربردا گرونتر از سوکت 1150 ان اما وقتی هر دو یه رنج قیمت باشن (هر دو مادربرد یه تومن) معلومه که بسیار بسیار بیشتر روی مدار تغذیه ی مادبرد 1150 بهتر کار شد یعنی در واقع مادربرد یه تومنی سوکت 1150 قدرتش برابری میکنه حداقل با مادربرد بالای 2 تومنی سوکت 2011 . پس این از این طرف و معلومه اورکلاک 4790K که مصرف 84 وات داره توی مادربردی مثل Z97X-Gaming GT و Z97X-Soc Force که از مدار تغذیه با ماسفت های IR استفاده میکنن غیر قابل قیاس با اورکلاک کردن پردازنده ای مثل 5930K که مصرف 140 وات داره با مادربردی مثل X99-UD4 هست . پس بصورت استاندارد که اختلاف قدرت این 2 تا cpu حدود 20 درصد هست رو براحتی با اورکلاک کردن هر دو cpu زیر 15 درصد و حتی زیر 10 درصد به نفع 4790K کشوند (اختلاف شون رو)
3) به قول اوستا کاوه که اگه برا گیم باشه که راحت 4790K جواب میده تا سال ها و مهم گرافیک شه . که نمیدونم چرا همه تو پیشنهادشون 970 رو گفتن
4) با این پول راحت میشه پاور بالای استاندارد gold پیشنهاد داد . نمیدونم چرا همه گلد رو گفتن . پیشنهاد من پاور جدید Green با استاندارد Platinum هست که تا دو هفته ی دیگه میاد (زیر 850 باید باشه احتمالا)
5) مانیتور هم قطعا IPS یه لذتی غیر قابل قیاس با پنل TN داره مگر اینکه طرف خودش 3 بعدی بخاد ببینه
6) به نظرم اگه میتونه استارتر صبر کنه بزاره نسل جدید گرافیک های AMD بیاد چون هر چند معلوم نیست مصرف شون چقدره اما معلومه بخاطر نسل جدید حافظه ی گرافیکی HBM رو که معرفی کرد سرعت و پهنای باند بسیار بیشتری داره نسبت به نسل DDR5 که باعث شد حدود 30 درصد از 980 قویتر بشه
GIGABYTE GTX 980 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5 رو بجای GTX 970 ترجیح میدم و سیستم رو پیدا کردم تنها تردید در مورد 5930K یا 4790K هست و بگم که سنگین ترین کار با این سیستم اجرای گیم با نهایت کیفیت هست
آیا این اختلاف قیمت 5930K نسبت به 4790K ارزشش رو داره ؟
نقل قول:
GIGABYTE GTX 980 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5 رو بجای GTX 970 ترجیح میدم و سیستم رو پیدا کردم تنها تردید در مورد 5930K یا 4790K هست و بگم که سنگین ترین کار با این سیستم اجرای گیم با نهایت کیفیت هست
آیا این اختلاف قیمت 5930K نسبت به 4790K ارزشش رو داره ؟
بحث اختلاف قیمت در مورد پردازنده نیست!!!
بحث سر تغییر چیپ برد هست. Z97 یا X99
شما برتری های X99 رو به Z97 رو بخون و ببین چه قابلیتی هایی داره. شاید هم همین Z97 هم برای شما مناسب باشه.
برای کسی که مشکل بودجه نداره، به نظرم اشتباهست به سراغ Z97 بره و ما بخوایم فاکتور نسبت کارایی به قیمت رو در پیشنهاداتمون در نظر بگیریم. چون عملا دلیل منطقی دیگری برای انتخاب زد 97 وجود نداره.
اگر محدودیت بودجه ای در کار هست، توصیه می کنم به خرید X99 فکر هم نکنید.
سوکت 2011 میگیره که بعدا تهش cpu ای بگیره مثل 5960X که 4 تومنه که زیر 1.5 برابر (1.4 برابر ینی 40 درصد) از 4790K قویتر باشه دیگه ؟
اگه این طوره درسته هر چند اصلا ارزش خرید نداره . آدم 3 برابر یه چیزی پول میده که 3 برابر قویتر باشه نه زیر 1.5 برابر
اما اگه میخاد تا آخر cpu ای مثل 5930K رو داشته باشه ، اونم واسه گیم که با اورکلاک هر دو قدرتشون بسیار به هم نزدیک میشه ، قطعا معلومه که اصلا به صرفه نیست و تو گیم ها حتی بدون اورکلاک که تفاوت شون 20 درصده حتی فرقی نداره که آدم چندان حس کنه
کلا من با نظر اوستا کاوه موافق ترم
به صرفه بودن یا نبودن هم بر می گرده به ارزش نسبت قیمت به کارایی.
شخصی که 10 میلیون بودجه میخواد بذاره، معمولاً می تونه 11 تومنش هم بکنه.
اما کسی که 10 تومن رو تو 10 سال جمع کرده و داره دار و ندارش رو میده و اساساً هم فرد ثروتمندی نیست، طبیعتاً به سراغ Z97 خواهد رفت و هچوقت تصمیم احساسی نخواهد گرفت.
برای شخص ثروتمند 5960 که سهله، هرگز بی تمایل به خرید پردازنده ی زئون و هدر دادن پولش هم نخواهد بود. لذا حرکت غیرمنتظره هرگز ازش بعید نیست.
حالا همه ی این موارد رو خریدار تعیین کننده ی نهایی هست که پاسخ خودش رو خودش بده که آیا ارزش خرید نسبت به پولی که می پردازه براش ملاکه یا اینکه کلاً بیاد یه سیستم High-End خریداری کنه و قیمتش هم اهمیتی نداشته باشه.
برای پیشنهاد سیستم؛
اول شما باید به این نتیجه برسید که فرد خریدار آیا یک شخص احساسی هست یا منطقی؟
مدیریت اقتصادی داره یا عشقی میخواد یه سیستم توپ بخره؟
شخص منطقی که با 4-5 میلیون هم کارش با در نظر گرفتن آینده نگری کامل راه می افته که نمیاد 10 میلیون بابت یه سیستم پول بده. یه حساب و کتاب دو دو تا چهار تا هم بکنه دیگه نهایت ولخرجی که بخواد داشته باشه با 6 تومن می تونه یه سیستم قدرتمندی جمع کنه و نیازی پرداخت 10 میلیون پول نیست!
اما کسی که احساسیه و عشقی میخواد یه سیستم توپ بخره دیگه نمیاد برآورد هزینه کنه و ببینه کدوم سوکت به صرفه تره و نگران پرداخت مبلغش باشه. بلکه میره اون سیستمی رو می خره که جدیدتره و بیشتر تو سری های Top بازار هست. سیستمی که از تکنولوژی های جدیدتر و پیشرفته تری پشتیبانی می کنه و بهترین های بازار کشور رو شامل میشه. مثل خرید سیستم از پلتفرم X99. کما اینکه شاید به کارش هم نیاد اصلاً...
بنابراین یه مشاور می بایست با این شرایط خریدار خودش رو وقف بده به نظر من البته.
البته در اینجا ما قصد جسارت یا بی احترامی به خریدار رو نداریم... صرفاً شناخت روحیات خریدار ملاک هست تا با توجه به شرایطی که می پسنده، بهش سیستم معرفی بشه. ناگفته نماند که ما هنوز خریدار رو نمی شناسیم. بنابراین نمی تونیم قضاوت قطعی کنیم. صرفاً از اونجایی که استارتر محترم گفته "فرد مایه داری" هست، می تونیم احتمال زیادی بدیم که شخصی هست که تصمیماتش مبتنی بر احساساته. کما اینکه شاید قطعاً هم درست نباشه. لذا اگر بیایم به احساساتش پاسخ مثبتی بدیم، قطعاً خوشحال خواهد شد!
در کل امیدوارم این همه بحث هایی که اینجا شد سر انجامش به خرید منتهی بشه و کاربران سرکار نباشن! :1. (26):
درست فرمودید جناب حسام ایشون اصلا به قیمت فکر نمیکنه و توانایی پرداختش رو هم داره ولی من زمانی که به شما گفتم تا 10 تومن منظور این نبوده که حتما باید 10 تومن باشه منظور این بوده که محدودیتی در پرداخت ندارن
مهم اینه که سیستم ایشون بتوننه در حد انتظارش باشه حالا اگه قیمت پایین تر باشه که بهتر هم هست و البته نمیخوان باز سال دیگه سیستم رو ارتقاء بدن
و اینکه برای خرید مصمم هستند و منم هم بیکار نیستم از شما مشخصات الکی بگیرم که :1. (26):
خوبه... پس شکی در خرید سیستم X99 باقی نمی مونه. بگید بهش بخره و حالش رو ببره و پیشاپیش هم مبارکش باشه. :1. (26):
خارج از بحث ارزش خرید داشتن یا نداشتنش؛ طرف 10 میلیون پول بده و از X99 و DDR4 بهره نبره، به نظرم در حق احساسات خودش اجحاف کرده! :1. (26): بخصوص اینکه می فرمایید فرد مایه داری هست و خیلی در گیر و بند محدودیت بودجه نیست.