پاسخ: پاسخ : خرید قطعات اصلی تا 600 تومان به غیر ازمادر برد های عجیب و نایاب **asrock**
نقل قول:
ولی من اینجوری بیشتر گیج میشم
اگه هر کارتی که معرفی میشه نسبت به دیگری مزایایی داره لطفا بفرمائید تا انتخاب راحت تر بشه ممنون
راستی از OVER-CRACKER عزیز هم تشکر میکنم. من امروز همون مین ازراک رو از یکی از سایتهای فروش انلاین سفارش دادم
ببخشید من یه سوال دیگه دارم . رم های dual chanell چه فرقی با رمهای معمولی دارند ؟ برای خرید رم dual chanell 4 gig رفته بودم که فروشنده گفت ندارم به جاش 2 تا 2 گیگ معمولی ببر. یعنی فرقی نمیکنه ؟
گرافیک رو Sapphire HD 4670 1GB بردارید ؛به اندازه کمی از 5570 قویتره.
رم های دوال چنل در هر کلاک، 128 بیت رو بین پردازنده و رم انتقال میدن و رم های های تک چنل در هر سیکل 64 بیت! به دنبال این موضوع بین 3 تا 10 درصد بازدهی کل سیستم بالاتر میره در حالت دوال.
مثلا در یک رم با فرکانس 1600 مگاهرتز(ملیون کلاک در هر سیکل کاری) پهنای باند معادل 12.8 گیگابایت بر ثانیه خواهید داشت.
اول باید بدونی این پهنای باند چطور بدست میاد. گفتیم در هر کلاک ،64 بیت انتقال داده میشه . 64 بیت معادل 8 بایت هست (هر 8 بیت معادل 1 بایت)
پس در هر کلاک معادل 8 بایت انتقال داده میشه. به دنبال این موضوع با فرکانس 1600 مگاهرتز (معادل 1 ملیارد و 600 ملیون هرتز) ؛پهنای باند معادل 12/800/000/000 بایت (از ضرب 8 در 1 ملیارد و 600 ملیون) در هر سیکل کاری یا ثانیه خواهیم داشت. حالا این عدد رو بر 1000 تقسیم میکنیم ،پهنای باندی معادل 12/800/000 کیو بایت بر ثانیه بدست میاد و با تقسیم مجدد این عدد بر 1000؛ پهنای باندی معادل 12/800 مگابایت بدست میاد و با تقسیم مجدد این عدد بر 1000 ؛پهنای باندی معادل 12.8 گیگابایت بر ثانیه بدست میاد که به عنوان استاندارد پهنای باند فرکانس 1600 مگاهرتزی رم شناخته میشه.
حالا اگر همین حافظه 1600 رو به صورت دوال ببندیم، پهنای باند رو از 64 بیت به 128 بیت در هر کلاک افزایش دادیم، بنابرین پهنای باندمون در این حالت به 25.6 گیگابایت بر ثانیه افزایش پیدا میکنه(12.8 *2) . در نظر داشته باشید که افزایش دو برابری(100 درصد) سرعت در زیر ساخت حافظه صورت میگیره و باعث افزایش بازدهی کل سیستم در حد 3 تا 10 درصد میشه.
در ضمن سرعت حافظه به مباحث دیگه ای از جمله تایمینگ هم مربوط میشه که باید در چهارچوب خودش برسی بشه.
در کانفیگ های دیگه هم مثل TRIPLE CHANNEL یا حالت سه گانه،پهنای باند به 192 بیت در هر کلاک افزایش پیدا میکنه که این کانفیگ فعلا تحت چیپست x58 امکان پذیره...
برای نصب کانفیگ دوال اولین قدم اینه که هر دو ماژول تمامی مشخصاتشون یکسان باشه از این روماژول هایی که به صورت کیت دوال بسته بندی میشن، تمامی مشخصات از جمله تایمینگ،ولتاژ،فرکانس و حتی مرغوبیت چیپ ها یکسان هست و از قبل تست شده هستند. البته شما میتونید دو ماژول به صورت تک خریداری کنید و احتمال اینکه به صورت دوال ست بشن حدود 90 درصد هستش . و از اون طرف گاها ممکن هست دو ماژول یکسان هم که به صورت تک تک خریداری شده ،به صورت دوال ست نشن.
ماژول هرکول که معرفی کردم با قیمت 70 تومن میتونید از نمایندگی اواژنگ تهیه کنید.
موفق باشید.