پاسخ: خرید سیستم قوی و حرفه ای با 900 تومن
نقل قول:
سلام
من قصدخریدم یه سیستم با بوجه 900 هزار تومن دارم (فقط کیس)
cpu رو میخوام Core i7 920 بردارم و mainboard رو ASUS P6T-SE
نظر شما چیه ؟
ممنون میشم اگه در مورد انتخاب بقیه قطعات هم کمکم کنید .
با عرض سلام و احترام خدمت شما و کليه دوستان عزيز . ضمن احترام به نظر اساتيد پيشنهاد بنده:
CPU Intel Core i7-920 Box قيمت 300000 تومان. بهترين پردازنده به نسبت قيمت از نظر کارآيي.
M.B GA EX58UD3-R قيمت 280000 تومان. اگه بخواين گرافيک رو خوب بزاريد لزومي نداره مادربوردهاي گران قيمتي که از خيلي از امکاناتش استفاده نخواهيد کرد بخريد.
H.D.D 1TB Western DIgital Caviar Black edition قيمت 104000 تومان که سرعت عالي به نسبت هاردهاي معمولي داره و توي لود بازيها و ... خيلي موثره.
VGA ATI Radeon 4890 قيمت 280000 تومان. به نسبت کارآيي قيمتش عاليه و واقعا انتخاب برتره. توي هيج بازي کم نمياره و جزء بهترين کارتهاي فعلي توي بازاره.
RAM 3*1GB Corsair Triple channel bus 1333Mhz قيمت 110000 تومان. جزء بهترين برند رم موجود در بازار.
Power Green 680Watt قيمت 85000 تومان.
Case سليقهاي با مارک گرين قيمت متوسط 45000 تومان.
DVD Writer Liteon 24X-Sata II قيمت 27000 تومان.
آيا ساير قطعات رو هم نظر مي خواين؟
سوالي باشه در خدمتم.
سیستم بالا که خیلی بیشتر از 900 هزار تومان شده در ضمن فکر نمی کنم 4890 MSI به قیمت 280 هزار تومان پیدا بشه اگر باشه که خیلی خوبه فکر کنم قیمت پاور 630 گرین هم بیشتر باشه با همه اینها فرض درست بودن قیمت این قطعات باز هم بالای 1.200 میشه
اما قطعات پشینهادی من با اینکه شما core i7 مد نظر تونه
cpu AM3 phenome X4 955 3.2GHz قیمت 250 هزار تومان
مادر برد asus M4A79T Deluxe قیمت 240 هزار تومان
هارد western Digital 500G 32Mb baffer قیمت 63 هزار تومان
رم corsare ِDDR3 Dual channel 2G 1333 قیمت 61 هزار تومان
کارت گرافیک Sapphire 4850 1G DDR3 قیمت 198 هزار تومان
پاور 580 Green EPS قیمت 79 هزار تومان
لینک زیر هم می زارم برای بعضی ها که فکر می کنن AMD مزخرف شما به قسمت بازی توجه کنین ببنین فنوم ها بهترن یا core i7 ها واقعیت این که هر cpu به درد یک رنج کار خاص می خوره بیشتر ما استفاده مون از کامپوتر استفاده های معمولی و اگر توی استفاده از برنامه های خاص هم اونقدر حرفه ای بودیم که نوع PC توی کارمون خیلی تاثیر داشت مسلما اونقدر وارد بودیم که لازم نباشه از کسی بپرسیم چی بهتره اما 60 % کار ما کار های معمولی که پیایین ترین سیستم ها هم از پسش بر می آید می مونه بازی کردن که شاید 30 % کار سیستم ما باشه که برای اون هم نوع کارت گرافیک خیلی مهمتر از نوع CPU در مورد تاثیر CPU هم تو لینک زیر می بینید حداقل توی بازی فنوم ها بهترند با اینکه خیلی ارزان تر هم هستند شما نمودار ها رو کلی نگاه نکنید 920 core i7 رو با فنوم 955 مقایسه کنید درسته شاید تو بیشتر کار ها core i7 ها سریع تر باشن به همین دلیل هم گرانتر هستن اما این بیشتر کارها جزو اون 10 % باقی مونده است.
اما در مورد این که دست نگه دارید یا نه برای خریدن سیستم به نظر من هیچ وقت برای خریدن یک سیستم صبر کردن لازم نیست درسته بعضی وقتها آخرین قطعات موجود تو بازار چون هنوز داغ به روزند و هنوز توی بازار بصورت گسترده پخش نشدند قیمت بالائی دارند مثل کارت 4770 تو بازار امروز یا وقتی که همین core i7 ها تازه اومده بودند اما دیگه وقتی یه مدتی از ورود آنها گذشت و افت قیمت اولیه رو کردند دیگه به این راحتی پایین تر نمی یاند .مگر اینکه اتفاق غیر معمولی بیفته شما مطمئن باش اگر 1 سال وایسی شاید core i7 920 رو به جای 300 تومان 270 تومان بخری .
توضيحات جناب Hapalii کاملا تاييد ميشه. کاملا منطقيه و بدور از هر گونه تعصب. ازتون تشکر مي کنم.
:11():