در حال حاضر از چه سیستمی برای سرور استفاده میکنیدنقل قول:
Printable View
در حال حاضر از چه سیستمی برای سرور استفاده میکنیدنقل قول:
عباسی جان اکتیو دایرکتوری بیشتر از اونکه نیاز به پردازنده قوی و رم زیاد داشته باشه نیاز به هارد سریع و باند شبکه وسیع دارهنقل قول:
پیشنهاد میکنم سرور hp ml 310 g8 را با 8 گیگ رم خرید بفرمائید که حدود 2500 قیمت دارد
این سیستم با پردازنده xeon 1220 کاملا نیاز شما را بر آورده خواهد کرد ولی اگر میخواهید خیلی احتیاط کنید هارد به صورت رید به آن اضافه کنید یا از ssd استفاده بفرمائید
سیستمهای خانگی را به دلیل کامپتیبل نبودن 100 درصد با ویندوز سرور و استفاده از کارت شبکه تک پورت برای کار شما توصیه نمیکنم
من هم با نیما جان موافقم .دو تا وسترن red رو raid کنیدنقل قول:
الان یه سیستم خیلی ضعیف دارم سی پی یوش Intel(R) xeon(R) E5506
یعنی اگر به همون قطعاتی که لیستشو شما دادین یه ssd هم اضافه کنم کافیه؟
اگه از سرور hp استفاده کنم کار باهاش آسون هست؟
من تا حالا همیشه ویندوز سرور رو روی همین سیستم های شبیه پی سی نصب کردم
اگه مشکلی براش پیش بیاد خودم می تونم تعمیر کنم؟
سرور به همین راحتی مشکل نمیخورد . هر جا که سرور رو تهیه میکنید براتون ویندوز سرور رو نصب میکنند . به نظرم انتخاب سرور از خرید قطعات pc خیلی بهتر هست .
سروری که در حد 4 یا 5 تومن باشه هست؟ اگه هست خوب و به درد بخوره؟
بله همین مدلی که نیما جان گفتند . شما برای سرور هر چقدر بیشتر هزینه کنید بازدهی بهتری خواهید داشت .با بودجه 5 تومنی میتونید سروری بگیرید که راحت کار شما رو جواب بدهنقل قول:
صد در صد صحبت نیماجان تأیید میشه . :give_rose:
به عینه شاهد بودیم کاربر از سر بودجه بسیار محدود سیستم دسکتاپی گرفت به عنوان سیستم سرور برای دانشکده استفاده کنه بنده خدا بیچاره شد !! یک سال تمام سیستمش پرفورمنس نداشت . هیچ چیز درست و منظم نبود
دوستان گرامی ، خریداران بزرگوار ؛
از من به شما نصیحت ، کاربری واقعی یک سیستم رو با این توجیه که خب بودجه کمه چیکار کنم ؟ بهتر از این نمیتونم بخرم عوض نکنید ! هزینه نکردن برای سیستمی که حداقل سخت افزار کاملاً Compatible رو نمیتونید بخرید ضررش بسیار کمتر از خرید سیستمی است که تغییر کاربری داده باشید . وقتی عواقبش گریبان گیرتون شد باخودتون میگین ای وای ! این چه کاری بود که کردم ؟ :1. (28): با کلی ضرر باید قطعات رو دوباره بفروشید و از اول سیستم نو ببندید !
این قضیه در مورد سرور بسیار عواقبش شدیدتره . سرور سخت افزار خاص خودش رو می طلبه عزیزان .
مشاورین همکار عزیز ؛ واقعاً به این نکته توجه داشته باشید . به این راحتی ها تغییر کاربری ندهید در پیشنهاداتتون
هیچ یک از سیستم های دسکتاپی که در واقع اصلی ترین قطعه اون ها مادربرد هست ( مادربردهای سری Z و H و ... دسکتاپی منظورم هست ) ، پکیج کامل درایور ویندوز سرور ندارند در ساپورت درایورشون !
این سروری که آقا نیما گفتن 2500 من میتونم تا 5 تومن براش هزینه کنم اگه یه مدل بهتر هم هست لطف کنید بفرمایید چون من زیاد اطلاعات ندارم
ممنون