پاسخ: خرید بهینه با 900 تومن
نقل قول:
همونطور که میدونی اوستا نیما ، یکی دو مدل چیپ A88X گیگا نداریم که
اونی که میگی 400 قیمت GIGABYTE F2A88X-D3H هه . البته منم مطمئن نیستم چون قبلا این مادربرد بود 360 تومن و اون یکی ای که گفتم بود 300 تومن ، الان بده گرونی ها 40 تومن رفت روش اما مادربردای اینتل 60 تا 70 ای رفت روش . اما از اون طرف هم محصولات AMD تو این گرونی ها زیاد بالا نکشید . حالا نمیدونم این قیمت درسته یا نه که تو اون سایتی که دیدم زد اما مطمئن ام که اون مدل مادربرد حداکثر از 350 بالاتر نیست فلا
من نظرم هیش وقت روی محصولات غیر گیگا (بخاطر کیفیت) و هیش وقت روی چیپ A55 (بخاطر جزئیات پایینش) نیست . این اقا هم که نمیخاد فقط فقط بازی کنه . میخاد سیستمی هم داشته باشه با سرعت انتقال اطلاعات و کیفیت و قابلیت ارتقاء و قدرت و ... خوب (واسه همین قیمت بالاتر میره و بزار بره اما از 900 که تجاوز نکرد که این گلپسر گفته بود)
تا 900 همچین سیستمی میشه ، پیشنهاد بده
سجاد جان به نظرم همون پلتفرم اینتل رو تهیه کنند و تا همین حد اجرای بازی رو داشته باشند تا بعدا اپگرید کنند عاقلانه ترین پیشنهاد هست . ولی میتونن به جای پنتیوم از corei3 بهره ببرند
این پردازنده Intel Core i3-4130 با h81 گیگابایت و ترکیب 2 رم 2 گیگ باس 1333 مناسبه
منظورم این برد هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من موافق یه قسمت هایی نیستم اوستا امید:lol:
اگه میخاد اینتل بگیره ، حداقل S2PH رو بگیره بجای S2VP که پورت HDMI هم داره. وگرنه تفاوت دیگه ایی نداره
بد اگه واسه آینده هه که با 2 تا رم 2 گیگ هر دو اسلات پر میشه . همین امروز خیلی از بازی ها به رم 8 گیگ نیاز دارن چه برسه به آینده . من میگم یه دونه رم 4 گیگ Kingston HyperX Blue 1600 بگیره
اینا در صورتی هه که اینتل بگیره . باهات موافقم . آینده ی اینتل نسبت به APU ها تو بازی خیلی بهتره
اما اگه الان با این قیمت 900 اصرار به بازی داره ، APU بهترین انتخابه
S2PH هم خوبه . ولی باید انتخاب کنه یا افزایش بودجه یا محدودیت در گیمینگ
من همین کانفیگ رو بستم..فقط از G620 با مین Asus P8 H77-V LE استفاده کردم.مین خروجی HDMI داره اما با G620 تصویر نمیده..بوق ارور گرافیک میزنه..اما با Core i5 دوستم امتحان کردم..تصویر داد..الان موندم چیکار کنم..مجبورم برم حداقل یه گرافیک ارزون بگیرم بندازم روش..این G620 مگه گرافیک نداره؟؟ چرا جواب نمیده؟ممنون میشم اساتید کمک کنن..بدجور گیر افتدم..میخاستم کمتر هزینه کنم.الان باید 150 تومن بزارم روش..کاش یه Core i3 گرفته بودم..اینم بگم عمدا یه مین بالاتر برداشتم..میشد یه Asrock H61 بردارم..اینو خریدم واسه بعدا یه سی پی یو بهتر بگیرم..
ممنون از همگی
نقل قول:
من همین کانفیگ رو بستم..فقط از G620 با مین Asus P8 H77-V LE استفاده کردم.مین خروجی HDMI داره اما با G620 تصویر نمیده..بوق ارور گرافیک میزنه..اما با Core i5 دوستم امتحان کردم..تصویر داد..الان موندم چیکار کنم..مجبورم برم حداقل یه گرافیک ارزون بگیرم بندازم روش..این G620 مگه گرافیک نداره؟؟ چرا جواب نمیده؟
بایوس رو باید اپدیت کنید
این هم مقاله کامل اپدیت بایوس شهر سخت افزار
پاسخ: خرید بهینه سیستم با 900 تومن
با تشکر از همه دوستان ، سیستم زیر بر اساس کمک و پینشهادتان خریداری گردید. ممنون از همه ی دوستان.انشاءالله که خیر است.
A6 5400 205000
Asrock fm2a55m-dgs 1750000
power green 330 105000