سلام خدمت دوستان من قصد خرید یک سیستم دارم تو فروم های مختلف درخواست مشاوره می کنم که بتونم با این بودجم بهترین سیستم ممکنه را باتوجه به کاربردی که دارم بگیرم و با توجه به اینکه می خوام فقط قطعات را بگیرم خودم اسمبل کنم به همین خاطر می خوام از تک تک جزیئات اطلاع پیدا کنم الان هم با این وضع گرونی ادم باید هوشمندانه خرید کنه ....
این لیست قطعات انتخابی من هست که با توجه با مشاوره عده ای و سرچ خودم و دیدن بنچمارک های مختلف انتخاب کردم :
Intel Core i5-4670 - 700T
ASROCK Z97 Extreme4 - 560T
HyperX Blu 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL9: 260,000
128gig SSD Plextor - 390T
DVDRW - 60T
Green Case x3 - 200T
Barracuda 64MB SATA 6.0Gb/s 7200RPM 2TB - 290T
Sapphire Radeon R9 270X 2GB TOXIC
GP600A-HP | *80Plus Bronze*: 270,000
ASUS VS228HR 620T
کاربرد ها : برنامه نویسی - گیمینگ نیمه حرفه ای - اهنگ و کارای روزمره دیگه + اینکه معمولا 24 ساعته کامپیوتر روشنه و فیلم و سریال زیاد می بینم
1.در مورد مادربورد کلا فقط ASROCK می خوام بگیرم چون تو بنچمارک ها از بقیه برند ها خیلی خیلی بهتر عمل کرده اول قرار بود Z87 بگیرم اما چون قرار هست 1 ماه دیگه سیستم را جمع کنم گفتم چون از سری بعدی پردازنده ها پشتیبانی می کنه + یک سری امکانات چه بهتر که اینو بگیرم قیمتش به دلار تو سایت ها 150 هست فکر می کنید تا 1 ماه دیگه وارد بازار ایران می شه ؟ قیمتش حدود 550 اینا بیشتر می شه به نظرتون ؟
2.در مورد رم این مدل خوبه به نظرتون ؟ جواب گو هست ؟ یک مدل G.SKILL Ripjaws X Series 2400mhz 2x4GB 410 هم هست اما بعضی ها می گن چون سی پی یوت سری k نیست احتمال داره تا همون 1600 را فقط نشان بده یکم در این مورد مشاوره بدین ؟ ( ایا واقعا ارزش 150 تومان بیشتر داره ؟ )
3.کارت گرافیک هم r9 270x می خوام بگیرم این که چه برندی باشه اول می خواستم Gamin Msi بگیرم بعد دیدم سافایر تو بنچمارک ها خیلی خوب ظاهر شده مخصوصا تو دما و صدا ی گرافیک این مدل تاکسیک سافایر به نظرتون پیدا می شه تو بازار قیمتش چنده حدودا ؟
4.پاور مناسب این سیستم هست ؟
5.کلا این سیستم را چه جوری ارزیابی می کنید ؟خوبه؟ بده؟ قطعه دیگه جایگزین کنم؟ نکنم ؟ بودجه هم همین دیگه اخرش 4100 که شده همین
6.این مانیتور خوبه ؟ فقط چون تو سایز 21.5 پورت hdmi داشت انتخاب کردم همچنین می گن اسوس مانیتور هاش خوبه ؟
7.می رسیم به مهمترین سوالم : با توجه به استفاده ی من ایا سیستم کولینک خود پردازنده + فن های کیس ( 5 تا طبق سایت گرین ) کافی هست ؟ یا احتیاج به یک کولر جدا گانه هم دارم ؟
Bookmarks