پاسخ: خرید از /www.persianfee.com/
نقل قول:
سایت لیون کامپیوتر خیلی انصاف بیشتری پیرامون قیمت ها داره تا سایت رایان صبا اما در بعضی موارد بر عکس هم اتفاق افتاده اما که خیلی به ندرت پیش او مده.
حالا که خواستید سایت بزنید باید دقت کنید که تمام مواردی که مشتری از شما می خواهد رعایت کرده باشید. آلان من خیلی سخت افزارها رو می خواستم که در سایت شما نبود و انبار شما کاملاً خالی است و قیمت ها نیز مشخص نشده است و اصلاً نمیشه رو سایت شما اندکی اطمینان داشت اما اگر برای خرید به مغازه شما مراجعه شود اطمینان بیشتری حاصل خواهد شد. اما امیدوار هستم از این دسته از آدم های نباشید که به پول جیب مردم توجه بیشتری دارید تا مرغوبت کالای خود و اگر به فکر سود جوی هستید بهتر از بر پا کردن سایت خود داری کنید چون سایت های مانند این گونه سایت ها بسیار هستند
در کلام آخر: خداوند شما را پیروز کند اگر به دنبال ایجاد یک سایت برای خواسته های مردم هستید و انصاف را دران رعایت می کنید.
و خداوند شما را خار و نابود کند اگر به دنبال سود جوی و سو استفاده از اموال مردم هستید با کالاهای نا مرغوب
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز چند سوال دارم ازتون
1-این پست چه ربطی به این تاپیک داشت؟
2-حالا لیون کامپیوتر و رایان صبا حقشون محفوظ اما اینکه این سایت خوبه یا بد هستن در این تاپیک جاش نیست
3- شما از مجموعه کولینگسیس راضی بودید یا نه؟
-----------------------------------------------------------------------------
این دلیل نمیشه که شما بگید فلان کار رو اگر کردید ... و اگر نکردید ..... هر کسی مسئول انجام امور خودش هست و هیچ کسی حق دخالت نداره و از اونجایی که من می دونم همیشه تمامی همکار ها از دست اقای علی نژاد شاکی هستند چون همیشه در بازار ایشون قیمت ها رو می شکنن
بعدش هم دوست من یک سری سایت ها میان جنس رو از همکار می گیرند و در سایتشون قرار می دهند و حتی موجود هم ندارند و طبق لیست موجودی و قیمت دیگر همکاران سایت رو اپدیت می کنند و خوب وقتی که شما زنگ می زنید با یک پیک از همکار تهیه می کنند و به شما می دهند اما با یک سایتی که وارد کننده هست و اکثر جنس هایی که توی سایتش هست رو از اون طرف وارد می کنه کمی متفاوت هست البته شاید جنس هم از همکار بگیرند اما تنها به این دلیل این کار رو انجام می دهند که سیستمشون کامل بشه و دلیل دیگه ای نداره!!!
در کل قطعه کامپیوتر هندوانه در بسته هست شما یک اپل می گیرید فوق العاده اپل بعدی افتضاح امکان داره شما یک قطعه ای رو بگیرید و در حمل نقل اسیبی خورده باشه و لحیم سردی براش ایجاد شده باشه و خراب باشه احتمالش هم هست عین ساعت کار کنه
و خوب کسی که تجارت می کنه تنها کارش این هست که وارد کنه و در وحله بعد در گارانتی خوب باشه که فکر کنم کولینگ سیس همیشه سعی کرده رضایت مشتری رو به همراه داشته باشه
باز با این حال در صورتی که شما موردی از این شرکت دیدید من و دوستانم خوشحال میشیم بدونیم و دلیلش رو اقای علی نژاد برای ما توضیح بدهند
با تشکر و ارزوی موفقیت برای شما و شرکت کولینگ سیس
SSA MEMBER
معین
سلام به همگی دوستان جدید با حفظ احترام و تواضع به قدیمیها و پیشکسوتان سخت افزار
چون مدتی است که آدرس و تلفن ما عوض شده خواستم یادآوری و اطلاع رسانی کرده باشم
آدرس : تهران- خ طالقانی نرسیده به میدان فلسطین - جنب سینما فلسطین - مرکز کامپیوتر خوارزمی - واحد 42
تلفن 66451020 - 66451590
وب سایت : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]همچنین برای دریافت اخبار و ارتباط نزدیک تر میتوانید در google plus و صفحه فیس بوک ما عضو شوید
با احترام
کیوان علی نژاد
نقل قول:
سلام به همگی دوستان جدید با حفظ احترام و تواضع به قدیمیها و پیشکسوتان سخت افزار
چون مدتی است که آدرس و تلفن ما عوض شده خواستم یادآوری و اطلاع رسانی کرده باشم
آدرس : تهران- خ طالقانی نرسیده به میدان فلسطین - جنب سینما فلسطین - مرکز کامپیوتر خوارزمی - واحد 42
تلفن 66451020 - 66451590
وب سایت :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]همچنین برای دریافت اخبار و ارتباط نزدیک تر میتوانید در google plus و صفحه فیس بوک ما عضو شوید
با احترام
کیوان علی نژاد
سلام کیوان خان
خوشحال هستیم که شما رو در اینجا مجددا می بینیم
با توجه به اینکه اسم سایت شما تغییر پیدا کرده با اجازتون اسم تاپیک رو از PersianFee به Coolingsys تغییر دادم تا دوستانی که جدید هستند توانایی پرسش ها رو به صورت راحت تر داشته باشند
موفق و پیروز باشید
پاسخ: خرید از /www.coolingsys.co/
سلام
لطفا آدرس جدید و یا تلفن جدید کولینگ سیس رو بذارید
ممنون
پاسخ: خرید از /www.coolingsys.co/
نقل قول:
سلام
لطفا آدرس جدید و یا تلفن جدید کولینگ سیس رو بذارید
ممنون
دوست عزیز شرکت کولینگ سیس حدودا یک سالی هست که قطع فعالیت کرده و دیگه فعالیتی نداره در کشور
موفق باشید