برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hashem65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hashem65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداين پاور براي تغذيه كارت 4870 و يك پردازنده 4 هسته اي ضعيف هست
کاربر شهرسختافزار
براي سي پي يو درست ولي من از كارت گرافيك ديگري كه استفاده كردم باز هم همين بود شما چه پاوري را پيشنهاد ميدين؟
کاربر شهرسختافزار
پاوری که برای این سیستم بسته شده ضعیف هست .
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام آره درست پاور ضعيف است اگه برق كم بياره بنظر شما از بازي مياد بيرون يا هنگ ميكنه شايد هم ريستارت ؟؟
ممكنه از ويروس باشه؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام من كه هنوز مشكلم حل نشده ميشه يك پاور خوب و مناسب معرفي كنيد كه من بخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hashem65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط يه چيزي اگه پاورم خريدم نشد چي !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه لينك پاور رو هم كه بديم ممنون ميشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hashem65 در تاریخ 15-02-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام من پاور خريدم ولي باز هم از بازي مياد بيرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من پاور كه خريدي حتما بايد ميگرفتي چون يهو سيستم داغون ميشه . يك اسكرين شات از درجه هاي سيستم با برنامه hardware monitor و يك اسكرين شات از تست هارد با برنامه HD-TUNE بذار . رم ها رو هم با برنامه MEMSCOPE تست كن . درايورهاي سيستم رو اپ ديت كن و آخرين ورژن DIRECTX رو هم نصب كن .
کاربر شهرسختافزار
من كه ديگه نمي دونم چي كار كنم برا اين سيستم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اينو موقعي كه ريست شد بعد كه اومد تو ويندوز سري عكس گرفتم ممنون ميشم راهنماييم كنيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hashem65 در تاریخ 17-02-09 انجام شده است
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks