پاسخ: بهترين سيستمي كه ميشه با 800 هزار تومان جمع كرد؟!
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ممنونم از راهنمايي مهم تون.شايد اگر تذكر نمي داديد اصلا متوجه اين نقيصه نمي شديم.در مورد سيستم پيشنهادي تون سيستم جالبه ولي من تو فكر همون سري k و گرافيك GTX 460 786mb هستم،چون ممكنه تا مدت ها فرصت بروز كردن سيستم نباشه و با توجه به اينكه ضريب حافظه سري k هم بازه لااقل ميشه تا 4.1 اوركلاكش كرد.در ضمن ممنون ميشم تو سيستم پيشنهادي تون قابليت هاي جديد و خوبي مثل USB3 و SATA6 رو هم لحاظ كنيد،چون خودم زياد با قابليت هاي چيپست هاي مختلف آشنايي ندارم.
ممنوم از لطفتون
سلام دوست عزیز.
( مادربرد Intel DH61BE از تمامی قابلیت های روز ، مثل USB 3.0،SATA 3.0 ،Dual display... پشتیبانی میکنه)
پردازنده هاي سري K ،اکثرا براي مصارف محدوده 5 گيگاهرتز مصرف ميشن و علاوه بر مادربرد سري P/Z ، به يک CPU Cooler جداگانه(حداقل 50 تومني) نياز دارن.
شما اگر اورکلاک تا 4.1 رو مد نظر داريد،با همین پردازنده Core i5 2500 و مادربرد سري P و کولر استوک پردازنده ميشه به فرکانس مذکور دسترسي پيدا کرد. (ضريب فرکانسي Core i5 2500 تا 41x باز هستش.)
علاوه بر اين،هرچند که DMICLK در سندي بريج قفل هستش،اما براي اورکلاک در مصارف 24/7 ميشه تا 105 مگاهرتز ست کرد.
فرضا اگر شما ضريب DMICLK پردازنده Core i5 2500 رو از مقدار پيشفرض(33) به 39 افزايش بديد و فرکانس DMI رو از مقدار پيشفرض(100MHz) به 104 مگاهرتز افزايش بديد،فرکانس کاري پردازنده(39*104) 4056 مگاهرتز رو خواهيد داشت که به راحتي ميشه پايدارش کرد.
مثالی از اورکلاک پردازنده غیر انلاک Core i7 2600 ،از 3.4 گیگاهرتز به 4.3 گیگاهرتز:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
__________________________________________________ _______________
با مباحثی که صورت گرفت،به شما مادربرد MSI P67A-C45 به قیمت 200 تومن رو پیشنهاد میکنم که میشه گفت بهترین انتخاب ممکن برای هدف نهایی شما هستش:
این مادربرد علاوه بر پشتیبانی که از تکنولوژی های روز،قابلیتی داره به نام OC-Genie که برای کسانی که با اورکلاک اشنا نیستند،بسیار مناسب هستش و به راحتی میتونید با فعال سازی این قابلیت در بایوس مادربرد،پردازنده خودتون را تا 4.2 اورکلاک کنید.
تنها عیب این مادربرد با توجه به دارا بودن فقط یک اسلات PCI-E x16 ،عدم پشتیبانی ازکانفیگ SLI هستش که در هر صورت مورد نیازتون هم نیست.
RAM: Kingmax 4G(2*2G)DDR3 1333->50T
VGA:Gainward GTX 460 768MB ->200T
HDD: Seagate barracuda7200.12 500GB->46
ODD: Liteon DVDRW 24X->25
Power: Memonex Silent EX L.N 480W->48
Case: Green MD 121->31
Monitor: LG W2253TQ->200
با سلام
ممنونم دوست عزيز.متاسفانه يا خوشبختانه :) تهران نيستم و به هر سايتي هم مي رم،قيمت هاي دلخواه خودش رو داره.سايت هاي شركت هاي گارانتي هم كه ماشاالله در حد اعلا راهنمايي مي كنن.مي خواستم قيمت حدودي مادربوردهاي زير رو در بيارم كه با مادربورد msi جايگزين كنم چون بيشتر بهشون اعتماد دارم ولي وقتي قيمت هر كدوم رو نمي دونم،شايد بدترين انتخاب رو انجام بدم.مادربوردهاي مورد نظر بنده اينها هستند،چون كمي امكانات بيشتري هم دارند مثل usb3 بيشتر هم در جلو و عقب كيس،sata6 بيشتر و nf200 و ...
ASUS P8P67 PRO
ASUS MAXIMUS IV EXTREME
مثلا اينجا اولي از دومي گرونتره !
پردازنده هم فكر كنم همون 4.1 كفايت كنه ولي باز هم تفاوت قيمت سري k رو با معمولي پيدا نكردم
متشكرم
نقل قول:
خیلی متشکرم جناب اقای Over_Cracker شما مانند یک جواهر در این سایت هستید . توضیحاتی که شما دادید باعث شد من رو از خرید سی پی یو و مادربرد ای ام دی منصرف کنه و به طرف اینتل بکشونه. خیلی سطح اطلاعاتی شما گسترده هستش واقعا شما پر اهمیت ترین عضو در این سایت هستید خیلی متشکرم. راستی دوست عزیز یک مشکلی هم بنده دارم اینه که نمی دونم چه مادربرد و سی پی یو و رمی برای دو عدد کارت 460GTX که تهیه کردم خریداری کنم. فقط اینو بگم که برای کارهای گرافیک سنگین میخوام یک پشنهاد سیستم از جناب فردی با سطح معلومات بالا مانند شما داشته باشم بودجه تا 350 تومن
شما محبت دارید محمد جان،من کوچیکترین عضو جامعه شهر سخت افزار هستم.
با بودجه 350 برای 3 قطعه مذکور، نمیشه از پلتفرم سندی بریج انتخاب مناسبی داشت،در حال حاضر ارزون ترین مادربردی که قابلیت SLI داشته باشه تو سری چیپست P67 ،مادربرد ECS p67h2-a4 هستش که هنوز وارد ایران نشده... و قیمت پردازنده های سندی بریج هم خیلی بالا پایین داره و ثابت نشده. با پلتفرم AM3 هم که کانفیگ SLI مقدور نیست. پیشنهاد میکنم مدت کمی صبر کنید تا یک سری قطعات مناسب وارد بشن و قیمت های پردازنده تثبیت بشه.
نقل قول:
با سلام
ممنونم دوست عزيز.متاسفانه يا خوشبختانه :) تهران نيستم و به هر سايتي هم مي رم،قيمت هاي دلخواه خودش رو داره.سايت هاي شركت هاي گارانتي هم كه ماشاالله در حد اعلا راهنمايي مي كنن.مي خواستم قيمت حدودي مادربوردهاي زير رو در بيارم كه با مادربورد msi جايگزين كنم چون بيشتر بهشون اعتماد دارم ولي وقتي قيمت هر كدوم رو نمي دونم،شايد بدترين انتخاب رو انجام بدم.مادربوردهاي مورد نظر بنده اينها هستند،چون كمي امكانات بيشتري هم دارند مثل usb3 بيشتر هم در جلو و عقب كيس،sata6 بيشتر و nf200 و ...
ASUS P8P67 PRO
ASUS MAXIMUS IV EXTREME
مثلا اينجا اولي از دومي گرونتره !
پردازنده هم فكر كنم همون 4.1 كفايت كنه ولي باز هم تفاوت قيمت سري k رو با معمولي پيدا نكردم
متشكرم
لیست قیمت جهانی پردازنده های سندی بریج:
در مورد مادربرد دقیق متوجه نشدم دنبال چی هستید، IV حدود 500 و PRO حدود 300 قیمت دارن. قابل قیاس با یه مادربرد 200 تومنی نیست.
NF 200 رو واسه چه گرافیکی میخواهید استفاده کنید؟
با سلام
فقط تو يه مجله اي كه مال اسفند سال پيش بود،قيمت p8p67 pro رو زده بود 190 تومان.براي همين با مقايسه اي كه انجام دادم گفتم شايد خريدش به صرفه تر از msi باشه ولي نمي دونم چرا اينقدر رفته بالا.قبلا هر چه قدر از زمان عرضه مي گذشت قيمت ها كمتر ميشد ولي حالا اولش بخري فكر كنم بهتر باشه.مي بخشيد كمي در مورد مادربورد و كل سيستم وسواس دارم كه بهترين گزينه رو انتخاب كنم ولي تو ايران كمي سخته.اميدوارم با كمك شما بتونم.
در ضمن ممنون ميشم مادربوردي معرفي كنيد كه 2 تا PCI-Ex16 داشته باشه و چند تا هم USB3 در جلو و عقب كيس
ارادتمندم
P8p67 Pro هیچ زمانی 190 نبوده،احتمالا منظور شما P8p67 هستش.
در حال حاضر مادربرد P8P67 Pro با گارانتی دیجیتال میشه حدود 275 خرید...اما اگر قراره اینقدر هزینه بشه،مادربرد Asrock P67 Extreme 4 امکانات بهتری داره:
ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
Digi Power, Advanced V8 + 2 Power Phase Design
Supports Intel® K-Series unlocked CPU
Supports Dual Channel DDR3 2133(OC)
Integrated PLX PEX8608 chip onboard to offer sufficient PCI-E lanes
Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
Supports NVIDIA® Quad SLI™ and SLI™
2 x Front USB 3.0 ports, 2 x Rear USB 3.0 ports, 4 x SATA3 connectors, 1 x eSATA3 connector, 2 x IEEE 1394 ports
Dr. Debug, Smart Switch Design: Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
Supports ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU), XFast USB, Graphical UEFI, Instant Boot, Instant Flash, Good Night LED, APP Charger, SmartView
Combo Cooler Option (C.C.O.)
7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), THX TruStudio PRO™ and Premium Blu-ray audio support
Free Bundle : 1 x ASRock SLI_Bridge_2S Card , 1 x Front USB 3.0 Panel, 1 x Rear USB 3.0 Bracket
هم از آیسی جداگانه برای ارائه تعداد بیشتر SATA III استفاده میکنه و هم از چیپ PLX PEX8608 برای پهنای باند PCI-e 32x،تغذیه 10 فاز قدرتمندی هم داره که واسه اورکلاک سنگین پاسخگو هستش:
سلام دوست عزيز
ممنونم.ميشه خواهش كنم مجموع قيمت قطعات زير رو به صورت متوسط بفرماييد.البته ممكنه موقع خريد قطعات ديگري جايگزين كنيم ولي براي دانستن قيمت مي تونه مسمرثمر باشه.در ضمن اگر جايگزين بهتري براي هر كدوم داريد،حتما بفرماييد
Core i5 2500K
Asrock P67 Extreme 4
King max 2*2 1600
Evga 460 GTX 1gb
Seagate barracuda 500GB 7200
Green GP530A-EU
Liteon ODD
Green x3 case
LG W2253TQ
Green Buffalo 100 cooler
نزديك هست با كمك شما روي هدف فيكس بشيم :)
ممنونم
Core i5 2500K->285T
Asrock P67 Extreme 4->260T
King max Hercules 2*2GB 1600MHz->70
Evga 460 GTX 1gb->235T
Seagate barracuda 500GB 7200->47
Green GP530A-EU->70
Liteon ODD DVD/RW 24X SATA->25T
Green x3 case->75T
LG W2253TQ->200T
Green Buffalo 100 cooler->20T
کولر پردازنده رو اگر تونستید به یکی از کولر های زیر تغییر بدید:
Cooler Master Hyper 212->45T
Scythe mugen 2->40$
zalman CNPS10X performa->60T
Thermalright Venomous x->58$
Scythe Ninja 3->40$
Thermalright MUX120->50$
هارد رو هم اگر W.D Caviar Black 500GB به قیمت 68 تومن انتخاب کنید،عالی میشه و بعدها میتونید یکی دیگه کنارش Raid کنید که سرعت فوق العاده ای خواهد داشت.
سلام
ممنونم.ميشه لطفا يه كيس مناسب ديگه معرفي كنيد كه هزينه كولر و كيس بشه به اندازه كيس x3?
در ضمن اگر بفرماييد اين قيمت هاي دقيق رو از كجا گرفتيد ممنون ميشم،آخه تو اينترنت مرجع مناسبي پيدا نكردم
متشكرم