پاسخ: بررسی کامل خرید قطعات یک سیستم گیمینگ
نقل قول:
متاسفانه بچه ایسوز و طراحیش رو دیده کلید کرده روش:love:کی جرات داره بگه اون نه! بودجه مانیتور رو جدا گذاشتم چون بشدت ارزش داره خودم t1900 سامسونگ دارم در نوع خودش بینظیره ۸ ساله بالاترین کیفیت ال سی دی رو داره.
بین دو مدل ایسوزی که عرض کردم کدوم بنظرتون واسه گیم مناسب تره? البته اگه کارشو دیدین
برای گیم اگر بیشتر میخواهید مدل ips نگیرید اما اگر کارهای دیگه هم قراره با این سیستم قراره انجام بشه ips بگیرید .
نقل قول:
برای گیم اگر بیشتر میخواهید مدل ips نگیرید اما اگر کارهای دیگه هم قراره با این سیستم قراره انجام بشه ips بگیرید .
کاری بجز بازی و فیلم و عکس و اهنگ نخواهد بود ... چون فتو شاپ و کارای گرافیکی دیگه رو با سیستم خودم راحت انجام میدم. اون مال بچست بجز بازی به هیچی فکر نمیکنه
نقل قول:
کاری بجز بازی و فیلم و عکس و اهنگ نخواهد بود ... چون فتو شاپ و کارای گرافیکی دیگه رو با سیستم خودم راحت انجام میدم. اون مال بچست بجز بازی به هیچی فکر نمیکنه
پس همون مدل غیر ips بگیرید . چون تاخیر کمتری دارد .
ممنونم. اگه بازم سوالی بود مطرح میکنم. موفق باشید
نقل قول:
خودم پارسال همین موقع شدیدا درمورد سیستم ها تحقیق میکردم و بطور کاملا اتفاقی یه سیستم عالی دو هفته کار کرده رو با دو سال گارانتی با نصف قیمت روز گرفتم و تا همین لحظه هیچ گیمی رو زیر گرافیک اولترا اجرا نکردم و هیچ مشکلی هم نداره
fx6350
asus m5a97 le r2
msi r7950 3g 384bit gddr5 twinfrozr3
giel 2*4 g 1600 heatsink
با توجه به این سیستم و چون حداقل دو سال عمرش رفته میخوام سیستم جدید رو کمی قوی تر ببندم که اونم تا سه چهار سال افت شدید نکنه و بخاطر همین اینتل ترجیح خودمم هست ولی نمیدونم کدوم مدلش میتونه با حداکثر توان کار کنه و پول اضافی هم پاش نره.
گرافیکم خیلی خیلی سخته انتخابش . دلم میخواد zotac 970 omega core رو بگیرم ولی میترسم خیلی بیشتر از کاراییم باشه
اگه مانیتور FullHD هست که 970
اگه HD که یه 960 بگیرین
نقل قول:
اگه مانیتور FullHD هست که 970
اگه HD که یه 960 بگیرین
بله فول اچ دی هست. نظر خودمم 970 ولی خب قیمتش....
دست دوم سالمشم پیدا نکردم تو بازار... تو سایت مگه
بنظر من 970 بگیر ...960 اینده نگر تر نیست...اگه هم 960 میگیری بنظر من حتما نسخه 4 گیگابایتی شو بگیر داش