درسته این حرف شما ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Zero
بله برنده های زیادی در دنیا هستند که از نظر کیفیت بسیار عالی هستند ولی مورد استقبال قرار نمی گیره !!! من الان خودم گرافیکم EX-Byte هست که 6500 256 اون را 59 تومن خریدم هیچ مشکلی هم نداره اور هم بد نمیشه .... ولی خوب امکانات اور شدن مثل کارت های ام اس آی را نداره ! نمی دونم بدونید یا نه MSI بهترین اور کلاک را داره برای جی فورس چون امکانات و نرم افزار هایی را در اختیار می گذاره که بعد از اور کلاک شدن دما کمتری بره بالا یا دور فن گرافیکی بالاتر بره و .... .
ایسوس هم همین طور سری A Life که بیشتر من دارم پیشنهاد می کنم دلیلش این بود که از نمایشگاه الکامپ که واقعا قدرتش را دیدم و امکاناتش را ازش خودشم اومد . این سری امکانات زیادی داره هم برای کارهای تفریحی و صوتی و تصویری هم برای کارت های اورکلاک کردن و .... .
که این امکاتان را هیچ برند دیگه ای توی دنیا نداره ! برای همین هست که گیگا در شرکت جدید از تکنولوژی های ایسوس بیشتر استفاده می کنه ! در ضمن بله بیشتر اورکلاکر ها از برند های پایین استفاده چون به صرفه تر هست براشون و برای همین هم هست که بیتر از ای ام دی استفاده می کنند .... ولی اور کلاک کردن در هر صورت باید مادربورد این توانایی را داشته باشه که مثلا مدل : GA-965P-DQ6 برای اور شدن خیلی عالی هست ....
شما بگین چی اضافه تر داره ؟!؟!؟!
در ضمنا شما یه مشخصات از سیستم خودتون هم بدین خوب میشه...
باتشکر شهریار:23:

Bookmarks