راستی یه سوال دیگه داشتم...
شما فرمودید Q8300 منظورتون همون QUAD هست دیگه؟آخه من یکی E8300 هم تو سایت دیدم!!فرقی دارن با هم؟
و اینکه پردازنده amd phenum 965 به مادربورد من میخوره؟p5q3
Printable View
راستی یه سوال دیگه داشتم...
شما فرمودید Q8300 منظورتون همون QUAD هست دیگه؟آخه من یکی E8300 هم تو سایت دیدم!!فرقی دارن با هم؟
و اینکه پردازنده amd phenum 965 به مادربورد من میخوره؟p5q3
بله عزیز q8300 چهار هستهای هستش و e8300 دو هستهایه که برای گیم مناسبترهنقل قول:
ارسالی توسط HELENA_WESTLIFE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پردازنده amd به مادربرد شما نمیخوره ولی با فروش مادربردتون میتونید یه مادربرد مناسب براش بگیرید
البته برای کار شما اگر بخواهید سراغ پلت فرم amd برید بهتر میدونم هزینه بیخود برای 965 نکنید ( حدود 210 هزار تومان ) و یدونه 925 بردارید به قیمت حدود 155 تومان که با اندکی آورکلاک میتونید به همون سرعت 965 برسید
965 بیشتر به درد آورکلاکرهای نیتروژن باز میخوره :wink:
بابا بی خیال اینا شو این EPU6Engine را من روی مادربرد P5QC خودم داشتم همه اش دردسر درست میکرد.نقل قول:
ارسالی توسط HELENA_WESTLIFE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تازه کارتهای گرافیک جدید نیازی به این چیزا ندارند وقتی ازش استفاده نمیکنید خودش مصرفش را به نصف میرسانه
این چیزا یه نوع تبلیغ واسه جلب مشتری
فرمايشات دوستان JEskandari و نيما جان تاييد ميشه. البته بنده چهار هسته اي اينتل رو پيشنهاد مي کنم و به نظرم خزيد دو هسته اي گرچه روي برخي از بازيهاي فعلي به کم بهتر جواب داده (بيشتر گرافيک مهمه و آينده بازيها هم به سمت چهار هسته اي هستش) در قيمت برابر بنده چهارهسته اي رو پيشنهاد مي کنم.