پاسخ: amd 3700x یا intel 11400
نقل قول:
سلام استا امید
همونطور که یک کاربر میاد یک تاپیک ایجاد می کنه و منتظر جواب می مونه تا یکی جوابش رو بده منم به عنوان یک کاربر حق دارم که از دیگران درخواست هایی داشته باشم. اگر طرف مقابل دوست داشت پاسخ میده و اگه نداشت پاسخ نمیده.
ضمنا اگه من از یک کاربری که اصلا سیستم خودش رو معرفی نکرده بخوام بگه چه سیستمی داره با اینکه می تونم و آزادم که درخواست کنم شاید اینجا می تونه حرف شما درست باشه اما کاربری که خودش داره اعلام می کنه چنین پردازنده ای داره یا چنین سیستمی داره اگه درخواست کنم ایرادی نداره. چون قرار نیست که سیستمش رو هک کنم بلکه مثلا قراره یک اسکرین شات ساده بذاره و شاید 2 یا 3 دقیقه بیشتر وقتش رو نگیره.
اما من بارها شده برای معرفی یک سیستم برای یک کاربر، یا پاسخ دادن به یک سوال نرم افزاریش 45 دقیقه وقتم رو گذاشتم بدون اینکه چیزی عایدم باشه.
اگه کسی سیستمی که ادعا می کنه رو داشته باشه میذاره که ساده ترین درخواسته ولی اگه قراره از این بابت برای تبلیغ فلان سایت خرید اینترنتی مثل لیون کامپیوتر و یا سرکار گذاشتن کاربران انجمن استفاده بکنه و یا تو سرش اهداف دیگه ای میگذره که من اینجا بیانش نمی کنم بدون شک باهاش باید برخورد بشه. گذاشتن هر نوع تاپیک دروغین توهین به کاربران سایته و افزادی مثل من که ساعت ها وقتشون رو رایگان صرف کردن حق دارن که راستی آزمایی کنن.
مهندس اینجا فرومه دادگاه نیست
اینجا سوال بین 1400 و 3700 دست دو بوده که بعلت بفروش رسیدن 3700 تصمیم به خرید یه چیز بهتر یعنی 5800X گرفته شده
هدف تولید محتواس و استفاده شخص سوال کننده و کاربرانی در اینده که همین سوال یا مشکل رو خواهند داشت
بنده لزومی نمیبینم هیچ چیزی رو بشما ثابت کنم بیکار هم نیستم بیام اینجا سوال الکی بپرسم
سوال کردن بااینکه ثابت کن فلان چیز رو داری زمین تا اسمون فرقشه
نقل قول:
سلام استا امید
همونطور که یک کاربر میاد یک تاپیک ایجاد می کنه و منتظر جواب می مونه تا یکی جوابش رو بده منم به عنوان یک کاربر حق دارم که از دیگران درخواست هایی داشته باشم. اگر طرف مقابل دوست داشت پاسخ میده و اگه نداشت پاسخ نمیده.
ضمنا اگه من از یک کاربری که اصلا سیستم خودش رو معرفی نکرده بخوام بگه چه سیستمی داره با اینکه می تونم و آزادم که درخواست کنم شاید اینجا می تونه حرف شما درست باشه اما کاربری که خودش داره اعلام می کنه چنین پردازنده ای داره یا چنین سیستمی داره اگه درخواست کنم ایرادی نداره. چون قرار نیست که سیستمش رو هک کنم بلکه مثلا قراره یک اسکرین شات ساده بذاره و شاید 2 یا 3 دقیقه بیشتر وقتش رو نگیره.
اما من بارها شده برای معرفی یک سیستم برای یک کاربر، یا پاسخ دادن به یک سوال نرم افزاریش 45 دقیقه وقتم رو گذاشتم بدون اینکه چیزی عایدم باشه.
اگه کسی سیستمی که ادعا می کنه رو داشته باشه میذاره که ساده ترین درخواسته ولی اگه قراره از این بابت برای تبلیغ فلان سایت خرید اینترنتی مثل لیون کامپیوتر و یا سرکار گذاشتن کاربران انجمن استفاده بکنه و یا تو سرش اهداف دیگه ای میگذره که من اینجا بیانش نمی کنم بدون شک باهاش باید برخورد بشه. گذاشتن هر نوع تاپیک دروغین توهین به کاربران سایته و افزادی مثل من که ساعت ها وقتشون رو رایگان صرف کردن حق دارن که راستی آزمایی کنن.
همانطور که گفتم .زمانی که کاربر علاقه ای به این کار ندارد اصلا نباید اصراری کرد . این مورد هم اصلا ربطی به موضوع تاپیک نداره و آف تاپیک به حساب میاد .
اصلا وظیفه شما و حتی من نیست که راستی آزمایی کنیم . من تبلیغی از هیچ سایتی ندیدم .لطفا من بعد رعایت کنید .
نقل قول:
گیم زیاد مد نظر نیستش
الان یعنی 5600x بعتر از 3700x با اینکه x3700 هسته هاشم بیشتره ؟ یه مقدار باورش سخته اینطوری
الان برای من باندل 11400 2.5 میلیون کمتر از باندل x3700 (دست دو) و
3700x هم 3 میلیون کمتر از 5600x می افته با این داستان بنظرتون کدوم ارزششو داره
سلام
تفاوت 11400 و 3700X و 5600X در ویژال استودیو 2019 با کمپایلر ++C اینه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با فعال بودنِ حداکثرِ multi-processor compilation (که بصورت پیش فرض ، هست) . و تمام بهینه سازی ها برای کمپایل و build کردن .
11400F (بصورت پیش فرض) حدود 23 درصد از 5600X ضعیف تر هست .
3700X هم حدود 6 درصد از 5600X ضعیف تر هست .
البته تفاوت حالت های مختلف در 11400F را که نوشته Gear 1 و Gear 2 و Max Power و ... را نمیدونم دقیقا چی هستن . از دوستان سئوال کنید .