پاسخ: 5 قطعه کامپیوتر (بودجه تا سقف 3.5)
نقل قول:
دوستان دستتون درد نکنه از اینکه جواب بنده را می دهید.
nima_hl عزیز یعنی اون سیستمی که من گفتم، واقعا جوابگو نیست. (من فکر می کردم کافی باشه!)
به نظرتون چقدر دیگه هزینه کنم؟
راستی دوستان مشخصات سیستم من اینه:
1. power Green 585B
2. 1* HDD 500GB * 3 + HDD 1T
3. 2 * DVD Writer
4. 4 * Fan
بنظرتون پاور برای چنین سیستمی کافیه؟
قطعات پیشنهادی خودتون هم خوبه
ولی وقتی 8 تا سیستم عامل قرار باشه روی دستگاه اجرا بشه سرعت آنها بر روی پردازنده i5 کمتر از i7 است
به همین صورت اگر 8 گیگ رم داشته باشید به هر سیستم زیر 1 گیگ میتونید اختصاص بدید که ممکنه همه سیستم عاملها را پوشش نده
به هر حال پیشنهاد میکنم به جای رم و مادربرد گران قیمت از قطعات ارزانتر با حجم رم بیشتر خرید بفرمائید
برای مثال مادربرد asrock h81 pro btc مادربردیه که خودم دارم و به جز محدودیت 16 گیگابایت با سرعت 1600 مگاهرتز (که گمان میکنم برای شما کافی باشه ) مورد محدود کننده دیگه ای نداره
این مادربرد حدود 230 تومن قیمت داره که مازار بودجتون را برای خرید پردازنده میتونید مصرف کنید
با نیما جان موافقم . این مادربرد ازراک راحت 4790 رو جواب میده . خود نیما جان تست های این مادربرد رو با 4790 گذاشته بودند .مقدار رم و پردازنده برای شما اهمیت ویژه ای دارد .
نقل قول:
قطعات پیشنهادی خودتون هم خوبه
ولی وقتی 8 تا سیستم عامل قرار باشه روی دستگاه اجرا بشه سرعت آنها بر روی پردازنده i5 کمتر از i7 است
به همین صورت اگر 8 گیگ رم داشته باشید به هر سیستم زیر 1 گیگ میتونید اختصاص بدید که ممکنه همه سیستم عاملها را پوشش نده
به هر حال پیشنهاد میکنم به جای رم و مادربرد گران قیمت از قطعات ارزانتر با حجم رم بیشتر خرید بفرمائید
برای مثال مادربرد asrock h81 pro btc مادربردیه که خودم دارم و به جز محدودیت 16 گیگابایت با سرعت 1600 مگاهرتز (که گمان میکنم برای شما کافی باشه ) مورد محدود کننده دیگه ای نداره
این مادربرد حدود 230 تومن قیمت داره که مازار بودجتون را برای خرید پردازنده میتونید مصرف کنید
من هم به پیشنهاد نیما جان همین مادربورد را انتخاب کردم بسیار بورد خوبی است من که ازش خیلی راضی هستم
دستتون بابت راهنمایی که کردین درد نکنه.
من این سیستم رو تهیه کردم، به نظرتون چطوره؟
1. GIGABYTE GA-H97-GAMING 3
2. Intel Core i5 4690
3. G Skill Ripjaws X 4×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
4. GTX 970G1 GAMING-4GD
5. crucial m550
البته تا نزدیکی 4 تومن شد. (نظر بدید)
نقل قول:
دستتون بابت راهنمایی که کردین درد نکنه.
من این سیستم رو تهیه کردم، به نظرتون چطوره؟
1. GIGABYTE GA-H97-GAMING 3
2. Intel Core i5 4690
3. G Skill Ripjaws X 4×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
4. GTX 970G1 GAMING-4GD
5. crucial m550
البته تا نزدیکی 4 تومن شد. (نظر بدید)
به نظرم انتخابتون عالیه .مخصوصا گرافیک که بسیار عالی هست . پاور چی تهیه کردید ؟
پاور نگرفتم، از پاور خودم دارم استفاده میکنم.
POWER GREEN 585B
نقل قول:
پاور نگرفتم، از پاور خودم دارم استفاده میکنم.
POWER GREEN 585B
مشکلی نیست . فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد .