برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
روی این برد میتونید رم فعلیتون رو زیاد کنید و به 8 گیگ برسونید . یا دو ماجول 4 گیگ همسان بگیرید
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
روی این برد میتونید رم فعلیتون رو زیاد کنید و به 8 گیگ برسونید . یا دو ماجول 4 گیگ همسان بگیرید
حالا شدنقل قول:
روی سوکت 775 به دلیل جدا بودن کنترلر مموری از پردازنده خیلی بهتره رمها مشابه هم باشند
پیشنهاد میکنم رمها و گرافیک کارتتون را به قیمت حدود 300 تا 400 تومن بفروشید و 2 تیغه رم 4 گیگ 1600 بخرید
برای گرافیک کارت هم یدونه 280x به قیمت حدود 1 تا 1.100 ( بسته به برند و گارانتی ) تهیه فرموده و از زندگیتون لذت ببرید :wink:
ممنونم از دوستان که وقت میگذارید
فکر میکنم با فروش رم و گرافیک بودجه به 1.5 میلیون برسه، تا اینجا نظر اکثریت روی 280X بوده. بنظر شما کدوم یکی از کارت های زیر بهتره؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟؟؟؟
GIGABYTE GTX 770 OC WF 3X 2GB GDDR5 قویتره.ولی خیلی مناسب پاور شما نیست .
یعنی پاورم قدرت لازم رو نداره و مشکل پیش میاد؟
چه رمی رو پیشنهاد میدید؟ چه برندی؟
برای r9 280x پاورت مشکل نداره . ولی 770 رو بعید میدونم .نقل قول:
رم رو دو ماجول kingston hyperx blue بگیر باس 1600
دوست عزیز شما میتونید با تهیه رم خوب و با مهارت خودتون سیستم رو هم اورکلاک کنید و از حداکثر پتانسیل cpu و رم استفاده کنید به شرطی که بتونید دمای داخل کیس و cpu رو کنترل کنید و نزارید بالا روند:love:
دوستان پس بهترین رمی که میتونم تهیه کنم همینه؟kingston hyperx blue 1600 ؟
بله رم های خوبی هستند . میتونید رم های دیگه هم بگیرید . ولی باید با پلتفرم شما سازگار باشه .نقل قول:
عزیزان یک موردی رو توی سایت لیون دیدم که به عنوان معایب این مدل رم عنوان کرده که نفهمیدم منظورش رو: "تنظیمات به صورت دیفالت روی فرکانس 1333 می باشد"
یعنی چه؟