main:rampage furmulla
cpu: e8600
vga:4870 x2
ram: ocz 1066 2*2
h.d.d maxtor 500 32 mb
power : 1530 green
هر چی هم موند واسه مانیتور موس اسپیکر
من دقیقا همین قطعات رو دارم واسه مشتری میبندم :دی
سلام دوستان عزیز،
من با این مبلغ میخوام یک سیستم ببندم لطفا مشاوره بدین(قطعات اصلی)
کاری که با این سیستم میخوام انجام بدم ترکیبی از محاسبات و گرافیک است و البته گاهی بازی
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
main:rampage furmulla
cpu: e8600
vga:4870 x2
ram: ocz 1066 2*2
h.d.d maxtor 500 32 mb
power : 1530 green
هر چی هم موند واسه مانیتور موس اسپیکر
من دقیقا همین قطعات رو دارم واسه مشتری میبندم :دی
New Season
h_usefi (15-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h_usefi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جان من سرکاری نیست!
بهرحال من با این پول این قطعات رو میخریدم:
CPU:Intel Q9300
M.B:ASUS Rampage Formula
VGA:XFX GTX280 XXX
RAM:OCZ 4GB DDR3/1333 ReaperX Dual
Power:Cooler Master ESA 1000W
بقیه هم به سلیقه خودت!
آخرین ویرایش توسط N0m@d در تاریخ 15-10-08 انجام شده است
hossein6886 (12-11-08)
یکم واضح تر مشخص می کنی "محاسبات و گرافیک" یعنی چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h_usefi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه نرم افزارهایی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N0m@d برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل مادربرد چیه؟ (ترکیبی از P5E3 و Rampage Formula؟)
قیمت کارت گرافیک چقدره؟
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
h_usefi (15-10-08), N0m@d (15-10-08), Overclocker (16-10-08)
ببینید این نظر خودم و کلا هر جور خودتون صلاح میدونید
این مقدار هزینه میشه کمی ایستاد و یک سیستم عالی خرید تا چند وقت دیگر حدود 3 ماه پردازنده های جدید AMD - اینتل میاد به نظر من این مقدار پول برای اون نسل هزینه کنید خیلی به صرفه تر
بدرود یا حق
h_usefi (15-10-08)
اگه مشکل زمان نمیداشتم حتما به پیشنهاد شما عمل میکردم ولی حیفبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p30team برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Fusion (15-10-08)
|
|
[quote=Stream;108438]یکم واضح تر مشخص می کنی "محاسبات و گرافیک" یعنی چی؟
چه نرم افزارهایی؟
محاسبات جغرافیایی وترسیم نقشه های توپولوژی کار با نرم افزار های arcgis,arcview....
کاربر شهرسختافزار
آخه چرا ميخواي اينقدر پول pc بدي؟نميخواي كه سرور درست كني؟بازم نظر خودته.
h_usefi (15-10-08)
کاربر شهرسختافزار
دوست من بهتره این سه ماه رو وایسی واگرنه حسرت این خرید تو دلت میمونه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط h_usefi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیمه اول سال نو میلادی قراره cpu های جدید اینتل با نام nehalem و کارتهای گرافیک ati با نام
small deragon وارد بازار بشه که از نظر قدرت پردازشی در نوع خودشون یک انقلابی هستند .
از من میشنوی این پول را برای بستن سیستم بر پایه این چیپها بکن وگرنه پولت بی جهت خرج میشه.
البته نظر شخصی منه میتونی با این پول یه سیستم خیلی خوب ببندی اما در کمتر از سه ماه که
سخت افزار و نرم افزار های جدید میاد مخصوصا بازی سیستم دموده میشه.
آخرین ویرایش توسط makintash در تاریخ 15-10-08 انجام شده است
h_usefi (15-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید اشتباه کردم!...آخه اول P5E3 Premium/WiFi-AP نوشتم...بعد دیدم Rampage Formula بهتره...موقع پاک کردن اشتباه شده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش رو میتونید زنگ بزنید دفتر فروش سازگار بپرسید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks