نمایندگی فروش asus در تهران یا شیراز کجاست؟
راستی فلشهای Touch 810 usb 2.0 Drive سیلیکون پاور که با گارانتی sd فروخته می شود آدرس گارانتی این شرکت کجاست؟
کاربر شهرسختافزار
از این سایت می تونید قیمتای خوبی بگیرید
www.t-va-n.com
کاربر شهرسختافزار
نمایندگی فروش asus در تهران یا شیراز کجاست؟
راستی فلشهای Touch 810 usb 2.0 Drive سیلیکون پاور که با گارانتی sd فروخته می شود آدرس گارانتی این شرکت کجاست؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
Asus نماينده خيلي داره. اکثر فروشگاهها محصولاتشو دارن. اما توي تهران طبقه دوم مجتمع کامپيوتر ايران علاوه بر محصولات بورس اين برند محصولات جانبيش رو هم مثل Bluetooth دارن.
تا جايي که بنده اطلاع دارم گارانتي SD مدتهاست منحل شده و اجناس ارزون رو الاکي برچسب SD ميزنن و ميفروشن. روي رمهاي گارانتي SD همين بلا سر بنده اومد.
rayanak (27-07-09)
کاربر شهرسختافزار
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من چون از شهرستانم شماره یکی دو تا از این فروشگاههای معتبر رو می خواستم.
در ضمن روی این فلش ها علاوه بر SD نوشته شرکت داده پردازی رایانه متین این شرکت ادرسش چیه؟
کاربر شهرسختافزار
والا در اين مورد(رايانه متين) اطلاعاتي ندارم. از دوستان خواهش مي کنم که اگر مي دونن کمکتون کنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rayanak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ميخواستم قيمت اين دو كارت
GeForce GTX 295
HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E
و خريد كدوم ب صرفه تر است؟
عضو VIP شهرسختافزار
گرافیک اولی رو قیمت ندارم ... دومی مارک ام اس آی ... 670 تومن ... با همون مشخصاتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
serpens13 (28-07-09)
كدومشون به صرفه تره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برندasus چنده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدصرفش رو نمیدونم ولی قطعا GTX 295 قدرتمند تره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط msi رو قیمت دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
serpens13 (29-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks