cpu corei5 4460 600t
main gigabyte h97-gaming3 490t
ram Kingston HyperX Fury 2×8GB 540t
cpu cooling hr2 macho 140t
درصورت افزایش بودجه خرید پردازنده corei7 4790 رو پیشنهاد میکنم .
با سلام
به راهنمایی اساتید انجمن نیاز دارم برای ارتقا سیستمم جهت انجام امور مهندسی و آفیس.
نیازها وشرایط:
1- هارد اینترنال و دسکتاپ، پاور 535 گرین و کیس گرین 2002 و فن های کیس موجود و قابل استفاده هستن.
2- سی پی یو ، مین و رم برام در اولویت اول قرار دارن. اگه گرافیک آنبرد کفایت کنه فعلا کارت گرافیک رو نادیده میگیرم تا بعد در صورت نیاز با پاور ارتقا بدم.
3- اهل گیم نیستم نهایتا فیفا، اگر هم نشد موردی نداره.
4- فیلم زیاد میبینم و پشتیبانی از صدای دالبی و کیفیت مطلوب صدای خروجی برام خیلی اهمیت داره.
5- با توجه به حجم کاری بالا، این سیستم بناست سخت کار کنه و زیاد روشن بمونه لذا کیفیت برد و قطعات برام ضروریه.
6- بیشتر حجم کار من با نرم افزارهای مهندسی عمران و مدلسازی مثل
Autocad & Revit - SAP2000 & Etabs - Tekla XSteel
و متلب و آباکوس هستش. با آفیس هم خیلی کار می کنم و با فتوشاپ هم در حد متوسط.
7- اورکلاک نمی کنم.
8- بودجه نهایتا 1.8 تا 2 میلیون.
9- اگه امکانش باشه که خروجی تصویر را رو دو مانیتور داشته باشم و به قولی Dual View کنم بسیار ایده آل هست.
10- لطفا تا حدی هم آینده نگری جهت ارتقا سیستم مثل افزایش رم و یا تعویض سی پی یو را در نظر بگیرید.
11- نکته آخر اینکه صدای سیستم قبلی خیلی اذیتم می کرد اگه امکانش باشه تا حد امکان صدای سیستم کم باشه عالی میشه.
ببخشید که طولانی شد. گفتم دیگه یکباره وقت دوستان رو بگیرم.
ممنون
آخرین ویرایش توسط SMHD در تاریخ 12-04-15 انجام شده است
|
cpu corei5 4460 600t
main gigabyte h97-gaming3 490t
ram Kingston HyperX Fury 2×8GB 540t
cpu cooling hr2 macho 140t
درصورت افزایش بودجه خرید پردازنده corei7 4790 رو پیشنهاد میکنم .
M3RS4D 50062 (12-04-15), SMHD (12-04-15)
بسیار ممنون از راهنمایی شما.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر شما هم با توجه به نوع استفاده من فعلا نیاز به اضافه کردن گرافیک نیست؟
و دیگه اینکه در پستهای دوستان دیگر خوندم که مادربوردهای سری Z به جهت پشتیبانی از نسل بعدی پردازنده ها ارجح هستن. نظر شما؟
و در آخر خنک کننده جدا ضروریه؟ همون فن box سی پی یو کفایت نمی کنه؟
این مادربرد با توجه به بودجه شما امکانات صوتی و شبکه خوبی در اختیارتون قرار میده . خرید کارت گرافیک رو به زمان دیگه موکول کنید که بتونید بودجه ای براش در نظر بگیرید . برای بازی فیفا گرافیک داخل پردازنده کافیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کولینگ اگر مدت زمان روشن بودن سیستم زیاد هست و پردازنده دائما مشغول هست توصیه میکنم تهیه کنید .
یعنی بعدا رو همین مادربورد می تونم سی پی یو i7 1150 رو بدون دردسر داشته باشم؟ مثلا چند سال دیگه که شاید قیمت i7 کمی منطقی تر بشه برای استفاده امثال من (از جهت آپدیت بایوس و ... عرض میکنم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد صدا کاملا صحیح فرمودید. امکانات خوبی داره . مخصوصا اینکه دالبی 8 کاناله را پشتیبانی میکنه
راستی پاور فعلی برای سیستم پیشنهادی شما اوکی هست؟
سوال آخر هم اینکه صدای فن کولینگ این سیستم در چه حد هست؟
آخرین ویرایش توسط SMHD در تاریخ 12-04-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (12-04-15)
بله بدون مشکل کار میکند . بله پاورتون بدون گرافیک مناسب هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صدای فن کولر پیشنهادی من بسیار کم هست . دور فن هم قابل تنظیم هست .
|
آقا امید پردازنده i5-4440 حدودا 80 هزار تومان ارزانتر است، مدل 4460 چه برتری نسبت به این مدل دارد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه مدل 4690K ارزش خرید دارد یا نه؟ چون حدود 100 دلار ارزانتر از 4790K هست.
با توجه به ابعاد کیس من این کولر در کیس جا می شود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(در حال حاضر فاصله دقیق سطح برد تا لب به لب درب کیس 18 سانتی متر است)
4460 چون از سری هاسول ریفرش هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم مقایسه دقیق
Intel Core i5 4460 vs 4440
در مورد 4690k و 4790k بستگی به کاربرد کاربر دارد .
Iverson (12-04-15), M3RS4D 50062 (12-04-15), SMHD (12-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks