من تو این چند سال فرصت نشده روی سیستم خودم لینوکس پیاده کنم . خیلی دوست دارم امتحانش کنم ولی فرصت نیست .
Printable View
من تو این چند سال فرصت نشده روی سیستم خودم لینوکس پیاده کنم . خیلی دوست دارم امتحانش کنم ولی فرصت نیست .
بهادر جان حیفه این رو برای حرفه ای شدن نمی گم در کل اگر فقط از ویندوز استفاده کنی طعم واقعی کار با رایانه رو نمی تونی بچشی لینوکس هم دنیایی داره که من دم درشم:lol:نقل قول:
ولی در این چند وقته که با لینوکس کار کردم برای شروع بهترین گزینه رو ابونتو و Mint یا همون نعنا که در پست قبلی در موردش حرف زدم دیدم برای اونهایی که می خوان وارد این دنیا بشن و پیشنهاد دیگه که باعث میشه از این دنیا لذت بیشتری ببرید و از اون وحشت نکنید این هست که با نرم افزار های مجازی سازی اون رو در ویندوز نصب کنید تا اگر هم مشکلی داشتید بتونید اون رو در ویندوز حل کنید تا به اندازه ای با لینوکس آشنا بشید و بعد از اون می تونید حتی بطور کامل به اون مهاجرت کنید بنظر من این بهترین راه برای شروع کار با لینوکس و منبع باز هست[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:23 ----------
با سلام
من هم اوبونتو 10.04 رو روي سيستم خودم نصب کردم خيلي خوب و روان و جذاب است اما مشکلي که هست اينه که وابستگي شديدي به اينترنت اونهم از نوع adsl با سرعت بالا داره که من فکر نکنم تا 10 سال آينده هم بتونم اينترنتي اينچنين داشته باشم ولي واقعا دنياي جذاب و خوب و دوست داشتني هست و از لحاظ زيبايي هم چيزي از ويندوز کم نداره با نصب compiz fusion زيبايي فوق العاده اي به اون اضافه ميشه
توصيه مي کنم حتما يکبار تجربه نصب و استفاده رو داشته باشيد