پاسخ: چگونه XP را خفن تر از ویستا کنیم - اختصاصی PCNetwork
من الان ویستا رو نصب کردم ویندوز با حالیه و امکانات عالی داره:great:
ولی زود هنگ میکنه:cool: راستی DirectX 10 محشره
چرا ماله من Boot Screen ش سیاهه :1. (27):
من این نرم افزار ها را مدتی پیش تست کردم خیلی خوب هستند البته توصیه میکنم و با وجود اینکه ویندوز سنگین تر میشه اما بازم سریعتر از Vista هست .
به نظر اگه کسی از ظاهر ویستا خوشش میاد بهترین انتخاب نصبه Windowns XP SP3 Final + این برنامه هست که فوق العاده عمل میکنه . البته زیاد هم سنگین نمیکنه که فکر کنید ویندوز هندل بزنه ...
نقل قول:
من این نرم افزار ها را مدتی پیش تست کردم خیلی خوب هستند البته توصیه میکنم و با وجود اینکه ویندوز سنگین تر میشه اما بازم سریعتر از Vista هست .
به نظر اگه کسی از ظاهر ویستا خوشش میاد بهترین انتخاب نصبه Windowns XP SP3 Final + این برنامه هست که فوق العاده عمل میکنه . البته زیاد هم سنگین نمیکنه که فکر کنید ویندوز هندل بزنه ...
دقیقا
منم الان خودم دارم از همین ترکیب استفاده میکنم
بسیار هم سریع هستش
نقل قول:
حمل 23 کیلومتر مانیتور قضیه ای داره ؟ :1. (27): :1. (26):
:1. (38): نه بابا همینطوری گفتم :lol:
حالا که دوستان میگن با windows xp sp3 خوبه منم الان شروع می کنم به دانلود ببینم چطوریه
:love::give_rose:
من همه رو دانلود کردم
خوبه
فقط چند تا از بوت اسکین ها اذیتم کرد و میذاشتم ویندوز بالا نمیومد مجبور شدم از safe mode برش دارم
و اینکه کد فعال سازی 3D_Flip_ShockAero3D رو هم نداشت اگه میشه بدین
ممنون
نقل قول:
این کند بودن ویستا ماله سخت افزارتون هست !
من ویستا را همیشه دارم استفاده میکنم و از هر ویندوزی برام سریع تر هست البته این نسخه :
Vista Utimate Sp1 x64
:11():
نقل قول:
این کند بودن ویستا ماله سخت افزارتون هست !
من ویستا را همیشه دارم استفاده میکنم و از هر ویندوزی برام سریع تر هست البته این نسخه :
Vista Utimate Sp1 x64
آره درسته
راستی Vista تا الان که من امتحان کردم به هیچ برنامه ای مشکل نداشته.
از نظر زیبایی هم خیلی چشم نواز هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من یه مشکل دارم با این نرم افزار،ولی ویندوز رو ریستارت میکنم اسکین ویندوز به حالت کلاسیک و بدون اسکین در میاد،فایلهاشم تو استارت اپ دست نزدم،تنظیماتم همش رو دیفالت کردم ولی بازم درست نشد:cry::1. (28):