بازم گذینه اوکی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نمیاد ولی نوشته های ارور تغییر کرده عکس های که فرستادم ببیند.
Printable View
بازم گذینه اوکی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نمیاد ولی نوشته های ارور تغییر کرده عکس های که فرستادم ببیند.
رو درایو d کلیک راست کن merge partiton بزن تو کادری که باز میشه d تیک خورده تیک درایو c هم بزن و اکی کننقل قول:
- - - Updated - - -
بخاطر اینکه درایو c درایو ویندوز نمیتونه ادغام کنهنقل قول:
روش دیگه ای هم هستش ولی میترسم مجبور بشی کل هاردت پاک کنی و مجددا پارتیشن بندی کنی
اول ببین اسم درایو c میتونی به اسم دیگه تغییر بدی
رو پارتیشن c کلیک راست کن advanced بزن تو کادر بقلیش change drive latter انتخاب کن و به یه اسم دیگه تغییر بده ببین میشه تا بیشتر راهنماییت کنم
در ضمن پارتیشن ستاره پارتیشن دیلیت کن ببین دیلیت میشه
گذینه change drive latter تاره و نمیشه انتخابش کرد. این نتونستم عکس بگیرم بزارم ببینی ولی عین عکس های دیگه که اوکی نمیومد اینم همین مدلیه و تاره و نمیشه انتخابش کرد.
اره میشه اون حذف کرد ولی بی خیال دیگه این هارد دستکاری نکنم بهتره.
بهترین کار اینکه پولام جمع کنم یه هارد اس اس دی بخرم برای ویندوز این هارد اچ دی دی هم فقط اطلاعات دیگه چه کنم که این هارد این مدلی شده.
البته در اینده قصد خرید هارد اس اس دی داشتم ولی به این زودیا نه نداشتم ولی الان مثل اینکه مجبورم چون ویندوز تو بازی عذیت میکنه یکم خرابه ویندوز.
ایشالله زودتر بخرینقل قول:
اون پارتیشن ستاره میتونی دیلیت پارتیشن کنی
به این روش هم میشه عمل کرد که درایو d resize میکنی و پازتیشن جدید ایجاد میکنی مثلا 450 گیگ و اطلاعات درایو d منتقل میکنی به درایو جدید
بعد از اینکار درایو d به 100 گیگ همانند درایو c resiz میکنی و بعدش بقیه فضای خالی ایجاد شده به پارتیشن جدید منتثل میکنی و زمانی که از بوت اقدام به نصب ویندوز میکنی ابتدا درایو c کلا دیلیت پارتیشن میکنی و میزاری به همون صورت بمونه که اسم c به خودش اختصاص نده بعد از اینکه ویندوز نصب کردی از داخل ویندوز پارتیشنشو ایجاد میکنی چون شما یک درایو بعد از درایو system reserved داری که بصورت 100 گیگ ساختیم که درایو d هستش داری و اونجا میتونی این 2 درایو با هم دیلیت پارتیشن کنی تا درایو system rserved و درایو c پشت سر هم قرار بگیره بدون اینکه اطلاعات از دست بدی
به این روش حتما میتونی درایو c بعد از system reserved قرار بدی