خوب باید با rufus باید روی uefi and gpt باشه تو rufus و گرنه فلش بوت نمیشه .ایزو ویندوز هم 64 بیت باشه .نقل قول:
Printable View
خوب باید با rufus باید روی uefi and gpt باشه تو rufus و گرنه فلش بوت نمیشه .ایزو ویندوز هم 64 بیت باشه .نقل قول:
به این شکلنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بله دقیقا به همین صورت انجام دادم فلش رو شناخت ولی انتخابش میکنم میره ویدوز رو بوت میکنه و بالا میاد قسمتی هست که باید یه دکمه فشار بدم تا قسمت نصب ویندوز بیاد اون قسمتو اصلا نمیاره سری میره ویندوز قبلی رو بالا میاره جالب اینجاست که تو قسمت انتخاب درایو برای بوت اومدم دی وی دی درایو رو انتخاب کردم اصلا چیزی داخل دی وی دی درایو نذاشتم ولی خودکار باز رفت لوگو ویندوز رو نشون داد و بالا اومدنقل قول:
از تو بایوس انتخاب کنید و روی فلش بگذارید درست میشه .نقل قول:
نشد بگذارید روی legacy و به صورت legacy نصب کنید
PCI ROM Priority
Legacy ROM
سلامنقل قول:
من اینکار رو کردم ولی نمیدونم چرا میپره لوگوی ویندوز رو نشون میده و سیستم عامل بالا میاد
اون قسمتی هست که نوشته boot from usb ...
اینو اصلا نشون نمیده
با فلش دیگه تست کن .نقل قول:
ببینید برنامه iboot هست که مکینتاش رو از طریق اون نصب میکنن من یبار حدود یک ماه پیش بوتیبلش کردم روی فلش بعد وارد محیط برنامش شدم بعد هم خارج فقط واسه دیدن محیط برنامش بعد یه گزینه الانه به قسمت بوت ویندوز زمانی که f12 رو میزنم اضافه شده به اسم mac os x که بصورت خودکار اضافه شده حالا هم روی 2 نمونه فلش ویندوز رو بوت میکنم ولی زمانی که f12 رو میزنم اصلا شناسایی نمیکنه فلش رو
همون کار رو خراب میکنه . فلش بوت را لگاسی درست و همینطور بایوس رو .
اگر ویندوزت برقراره با این برنامه بوت UEFI را ادیت کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام خدا قوت دوستان عزیزنقل قول:
ببخشید من دانلودش کردم برنامه رو ولی میگه فقط بر روی سیستم عامل های بر پایه uefi اجرا میشود و این که الان مشکل بنده اینه که بعد اون iboot دیگه فلشمو نمیشناسه و در کل نمیتونم ویندوز رو تعویض کنم راه حلی هست آیا