پاسخ: مشکل عجیب صفحه آبی با ویندوز 8 و 10
نقل قول:
دوست عزیز کدوم قسمت سیتم ارتقا بدم..سیستمم به نظرم خوبه
- - - Updated - - -
اینم مشخصات سیستم من..تو این قسمت برو عکس هاش فرستادم انجمن: پردازنده و مادربرد>>رفع مشکلات>>مشکل صفحه ابی ویندوز 8 و 10
برای ویندوز ۱۰ باید پردازنده ۱گیگاهرتز یا بیشتر . رم ۱ گیگ برای نسخه ۳۲ بیتی ۱۶ گیگ حافظه داخلی گرافیک دیوایس دایرتیکس ۹ با درایور wddm و ...
مشخصات بالا فقط برای نصب خود ویندوز هست و سیستمت باید حداقل اینارو داشته باشه اگر رمت ۲ گیگ هست این بدرد سیستم عامل ۸ و ۱۰ نمیخوره . همه اینهارو درنظر بگیر . ویندوز ۸ و ۱۰ رو هم توصیه من اینه که روی سیستمهای تاچ استفاده کنید تا لذت و قشنگی ویندوز ۸و۱۰ رو تجربه کنید .
سلام.دوست عزیز سیستم من همه اینا رو داره..رم و گرافیک و سی پی یو . و .... همش خوبه..چرا اون صفحه ابی میاد
نقل قول:
برای ویندوز ۱۰ باید پردازنده ۱گیگاهرتز یا بیشتر . رم ۱ گیگ برای نسخه ۳۲ بیتی ۱۶ گیگ حافظه داخلی گرافیک دیوایس دایرتیکس ۹ با درایور wddm و ...
مشخصات بالا فقط برای نصب خود ویندوز هست و سیستمت باید حداقل اینارو داشته باشه اگر رمت ۲ گیگ هست این بدرد سیستم عامل ۸ و ۱۰ نمیخوره . همه اینهارو درنظر بگیر . ویندوز ۸ و ۱۰ رو هم توصیه من اینه که روی سیستمهای تاچ استفاده کنید تا لذت و قشنگی ویندوز ۸و۱۰ رو تجربه کنید .
نقل قول:
سلام.دوست عزیز سیستم من همه اینا رو داره..رم و گرافیک و سی پی یو . و .... همش خوبه..چرا اون صفحه ابی میاد
ریستارت شدن سیستم چند دلیل داره .
پردازشگر گرمای زیادی رو تحمل میکنه
پاور ضعیف عمل میکنه
فن سی پی یو بد کار میکنه
گرافیک نمیتونه جوابگو باشه
رم سیستم نمیکشه
و ...
اینارو چک کن .
ی ویندوز ۷ بریز و باهاش کارکن اگر سیستم ریستارت نشد یقین بدون که ویندوز ۱۰ رو سیستمت جواب نمیده .
من عکس صفحه ابی رو ندیدم ولی اگر اون صفحه ابی رو میگی ک توش کلی کد نوشته مشکل سخت افزاری یا پاور یا فن یا رم
برای شفاف سازی و جلوگیری از پاسخ های اشتباه . توضیحاتی میدهم
1-همانطور که قبلا عرض کردم با توجه به شات bsod که گذاشته بودید . این بلو اسکرین به خاطر یکی از فایلهای سیستمی کاسپرسکی میباشد
2-با توجه به مشخصات سیستم ایشون مشکلی برای نصب ویندوز 10 ندارند.
نقل قول:
برای شفاف سازی و جلوگیری از پاسخ های اشتباه . توضیحاتی میدهم
1-همانطور که قبلا عرض کردم با توجه به شات bsod که گذاشته بودید . این بلو اسکرین به خاطر یکی از فایلهای سیستمی کاسپرسکی میباشد
2-با توجه به مشخصات سیستم ایشون مشکلی برای نصب ویندوز 10 ندارند.
متاسفانه من عکسی که دوستمون مد نظرشون بود و ندیدم . ولی بعید میدونم از کسپر باشه اخه میگن قبلا روی ویندوز ۸ هم همین مشکل و داشتن ولی اونجا نود ۳۲ نصب کرده بودن