اینو که ساسان هم گفته بود...نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
در ضمن صفحه ای هم باز نشد...:25:
Printable View
اینو که ساسان هم گفته بود...نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
در ضمن صفحه ای هم باز نشد...:25:
زیاد به خودت سخت نگیر اگه برنامه مهمی روش نداری دوباره فرمت کن و از اول نصبش کن
مرسی مهدی جون...نظر خوبی بود...
برنامه که ندارم ولی خیلی طول می کشه...حالشو ندارم...!!!!!!!!
بهنام جان ویندوزت رو کاملا نصب کن با تمام درایورهات (گرافیک - صدا - مودم و .....) بعد تنظیماتش رو هم انجام بده و از همه مهمتر آنتی ویروست هم نصب کن (ترجیحا کسپراسکای) بعد تو اینترنت آپدیتش کن
حالا نوبت نرم افزار Acrinise True Image که ورژن 8 اون خیلی عالی هست رو دانلود کن اونوقت میتونی از درایو ویندوزت یه بک آپ در عرض 2-3 دقیقه بگیری و هر وقت هم که ویندوزت مشکل پیدا کرد میتونی اون ویندوزی که قبلا ازش بک آپ گرفتی و سالم بود رو در عرض کمتر از 10 تا 15 دقیقه با تمام درایورها و نرم افزارها برگردونی
خیلی راحت با یه چای خوردن ویندوزت میاد سر جاش
موفق باشی
مرسی مهدی عزیز...
مطمئنی که این روش جواب میده؟؟؟؟!!!!!!!!
چون یه سری فایل هم توی درایو C می ریزه که اول ویندوز می پرسه تو کدوم ویندوز می خوای بری و... . اینا رو چه کار کنم؟
اگرجواب بده که خیلی عالیه...
بله جواب میده ولی هنوز تو دوتا ویندوز امتحان نکردم امکان داره بخاطر اون دو موردی که ازت سوال میکنه میخوای تو کدوم ویندوز بری با این برنامه مشکل پیدا کنهنقل قول:
ارسالی توسط X Ray
اما اگه فقط یک ویندوز داری خیالت راحت باشه چون کاملا جواب میده:20:
بهنام جون منم مشكل شما رو داشتم هواسم نبود از همون ائلش ويندوز فارسي كردم موقه كه ازم پسورد ميخاست منم فارسي زدم دفعه بعدش فرسي تايپ نميشد
بعد از 10 دقيقه پاكش كردم و بخودم عذاب ندادم
راستي مهراد جون و ساسان عزيز تو ويستا موقه كه پسورد ازت ميخاد دكمه هاي alt ctrl delete كار نمكينه
اين ويندوز از لحاظ امنيت فوق هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون پایان نامه دانشگاهم را داشتم تایپ می کردم واقعا لازم دارم که بتوانم وارد همان ویندوز شومنقل قول:
ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام...
پسرم پسورد ویندوز ویستامو به صورت فارسی تایپ کرد تا پسورد را عوض کند ولی حواسش نبود فارسی تایپ :cry::cry:کرد,ولی الان نمیشه وارد شد وهمش می گوید غلط است
چه کار کنم؟؟؟؟؟:25:
چون پایان نامه دانشگاهم را داشتم تایپ می کردم واقعا لازم دارم که بتوانم وارد همان ویندوز شوم