نه VMWARE کاری نداره ترسناک هم نیست .نقل قول:
این مطلب برای خود مایکروسافت برای استفاده از قطعات USB در حالت XP MODE هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
نه VMWARE کاری نداره ترسناک هم نیست .نقل قول:
این مطلب برای خود مایکروسافت برای استفاده از قطعات USB در حالت XP MODE هست
این سه موردو دقیق انجام میدم ببینم جواب میده:
From the virtual machine window, click USB and then click Attachdevice name. Windows looks for and tries to install the device driver in the guest operating system. You also can install the driver from the Internet or from a CD.
After the driver is installed, you can use the USB device from within the virtual machine the same way as you would on a physical computer. However, USB devices that are connected using these steps are not shared, so they must be released from one operating system to be available for use on the other operating system. To make the USB device available on the host operating system, release it from the virtual machine. From the virtual machine window, click USB and then click Releasedevice name.اگه جواب نداد باز مزاحمتون میشم که برام در موردvmware توضیح بدین.
این آموزش هم برای نصب ویندوز xp روی vmware خوب بود :
آقا VMWAREرو نصب کردم و ویندوز XP نسخه (PROFESSIONAL SP3) رو هم نصب کردم....مشکل SHARE شدنUSB ها هم حل شد.....ولی هنوز یه مشکل وجود داره...
درایو های هارد هام تو MY COMPUTER نمیاد؟این مشکل خیلی بده...چون تقریبا هیچ جور دیکه نمیتونم فایل هامو با ویندوز اصلیم SHARE کنم...لطفا کمکم کنید
عکس:
اول روی VM مورد نظرتون به قسمت Setting برید و مطمئن شوید که در قسمت CD/DVD، نوع Connection روی حالت Use ISO Image fileنباشد، یا اگر روی حالت Use Physical drive می باشد به درستی به درایو نوری سیستمتون Mount شده باشد و یا بر روی حالت Auto Detect باشد.
دوم، روی Vitual Machine مورد نظرتون به قسمت VM در Menu Bar برید و سپس بر روی Install VMware Tools کلیک کنید و این ابزار را نصب کنید، همانند نصب یک نرم افزار.سپس از شما خواسته می شود تا ماشین مجازی خود را یکباز Restart کنید، بعد از Restart کردن می توانید فایل های خود را بین ماشین مجازی و ویندوز اصلیتون جا به جا کنید.
-------------
یا vmware tools رو نصب کنید
عالی شد فقط یه سوال خارج از بحثمون...من برای USER عکس گذاشتم ولی چرا عکسم نمیاد(تو این سایت)؟؟؟شما ها همتون عکس دارید منم میخام!!!؟؟؟
درVMWAREفقطUSB 3 توش کار نمیکنه...مجبوریم از USB 2استفاده کنیم....راه حلی داره برادر؟
نه گرامی . درایورهای usb3 معمولا برای xp منتشر نشده . سایت سازنده مادربرد رو چک کن .نقل قول:
در VMWAREپس از نصب ویندوز مورد نظر و راه اندازی درایور سخت افزار های مهم را باید نصب کنیم؟
مثلا کارت گرافیکو یا مادر برد رو؟؟؟
اینو داشته باش آقایAMD>INTELدیدی ماهم بلدیم!!!!!؟؟؟؟:1. (37)::1. (37)::1. (37)::1. (12)::1. (12)::1. (12):
خدا رو شکر که بلدید . ما رو هم راحت کردید.نقل قول:
موفق باشید:1. (23):