پاسخ: مایکروسافت دیگر ویندوز نمی سازد
نقل قول:
از همه این ها جالب تر، تبلیغاتی که در ایران برای مکینتاش و اپل میشه.
سیستم عامل های مکینتاش اپل در ایران اصلا جایی ندارند.
توی کدوم فروشگاه یا چند در صد مردم ایران از اپل حمایت می کنند که اینطوری ناشیانه براش تبلیغات هم میشه؟
دوست عزیز ایران به هیچ وجه جزء آمار فروش یا استفاده یا ... جهانی حساب نمیشه !!! شما خودت بگو چه کسی توی ایران قانون کپی رایت رو رعایت کرده یا میکنه ؟
پس ایران رو نباید جزء هیچ چیز ای حساب کنید :D
نقل قول:
با حرکتی که مک شروع کرده و به سرعت هم داره پیش میره به زودی تمام نرم افزارهای جدید اعم از بازی ، مولتی مدیا ، 3d engin و ...... برای مک ریلیز میشن
فکر کنید یک بازی روی سیستم شما در ویندوز با 20 فریم در ثانیه اجرا بشه و اگر مک نصب کنید همون بازی با 30 اجرا بشه ، آیا شما ویندوز رو فراموش نخواهید کرد ؟
موفق باشید
در مورد بازی ها من اینقدری میدونم که مایروسافت و اینتل و Nvidia و ATi و AMD و ... جزء هیات حمایت کننده های شرکت های بازی ساز هستند که بازی برای PC نوشته بشه و مخصوصا روی Windows چون پایین ترین درصد فروش بازی رو PC داره به خاطر راحت تر بودن کپی کردن دسیک ها و کرکینگ و ... به همین دلیل این شرکت ها از شرکت های بازی ساز حمایت مالی میکنند که سخت افزار هاشون و ویندوز مایکروسافت هم فروش بره ....
در کل با این وجود اگر کسی قرار باشه علیه مایکروسافت اقدام کنه مطمئن باشید تعداد بازی هایی که برای PC تولید میشه از تعداد انگشتان دست بیشتر نمیشه .
نقل قول:
دوست عزیز ایران به هیچ وجه جزء آمار فروش یا استفاده یا ... جهانی حساب نمیشه !!!
منظورم این بود که در ایران به خاطر شرایط خاصی که داره و ملت (همه ملت های جهان) هم معمولا ترجیح می دهند با یک سیستم عامل راحت و قشنگ با UI قابل فهم و ساده که بهش عادت هم کردند کار کنند.
مثل خارج از ایران نیست که موسسه ها و شرکت ها و سازمان های دولتی به طور غیررسمی و تقریبا غیرقانونی از ویندوز استفاده کنند و به خاطر تفاوت قیمت زیادی که برای خریداری چندین سیستم باید متحمل بشن سراغ لینوکس و نرم افزارهای رایگان می روند و لینوکس از این طریق تونسته سهمی به دست بیاره.
واضح تر بگم :
منظورم اینه که اگه خارج از ایران هم وضعیت خوشمزه ای مثل ایران رو داشت مطمئنا کار رقابت لینوکس با ویندوز خیلی خیلی مشکل بود و شاید صرفا منحصر می شد به کاربران حرفه ای و خیلی حرفه ای.
در مورد بازی ها نوشتید :
نقل قول:
در کل با این وجود اگر کسی قرار باشه علیه مایکروسافت اقدام کنه مطمئن باشید تعداد بازی هایی که برای PC تولید میشه از تعداد انگشتان دست بیشتر نمیشه .
این یک رویا است.
مطمئن باشید با این حجم زیاد مهندسانی که روی تسلط بر سیستم های مایکروسافتی سرمایه گذاری و هزینه پرداخت کردند، هیچ وقت اونطوری که شما در ذهن داری بر علیه مایکروسافت اقدام نخواهد شد که از دور رقابت ها خارج بشه.
این رقابت بر سر در اختیار گرفتن بازار Game و پلتفورم برنامه نویسی و سیستم های شبکه ای مایکروسافتی وسیستم عامل Windows اش فراز و نشیب داره اما هیچ گاه منجر به حذف کامل مایکروسافت نخواهد شد.
نقل قول:
متاسفانه آمارهائی که دادید و همینطور برداشتی که از این خبر داشتید صحیح نیست
آخرین آماری که منتشر شد
MS WINDOWS 88.26%
MAC OS 9.93%
LINUX 0.83%
در مورد آمار من در مورد سهم کم مکینتاش حق با شما است.
رقم دقیق نگفتم و اینکه عرض کردم کم تر از 5٪ کمی اغراق گونه است. (خصوصا در آمریکای شمالی که سرمایه گذاری زیادی برای شناسوندن و طرفداری از Mac شده)
اما در آمار شما هم منصفانه نیست که سهم لینوکس کم تر از 1٪ برآورد شده.
باورکردنی نیست برای این همه توزیع های مختلف لینوکس Debian , Fedora , Mandrake , Ubuntu , FreeBSD , CentOS , .... که همگی جزء خانواده بزرگ لینوکس محسوب می شوند و موج کاربران زیادی که در سراسر جهان دارند فقط سهمی کم تر از 1٪ منظور شده.
این آمار به نظر من حقیقت نداره.
این سهم کم تر 1٪ برای لینوکس حتی اغراق آمیزتر از سهمی است که برای مکینتاش و سیستم عامل های متفرقه ای مثل Android مثال زده بودم.
----------------------------------------------------------------------
در نهایت، هیچ اجباری نیست همه از یک سیستم عامل استفاده کنند و به نظر من این حجم وسیع تبلیغات غیرواقعی و غیرمنصفانه هم نمی تونه در روند تصمیم برای انتخاب OS در دراز مدت تاثیر چندانی داشته باشه.
منظورم اینه که کاربری اگه تحت تاثیر تبلیغات ، انتخابی انجام داده باشه بعد از مدتی که خودش شخصا با اون محصول کار کنه، ممکنه از انتخابش رضایت نداشته باشه.
این روزها انتخاب های مختلفی وجود داره و هر کسی هرطور که مایل هست سراغ نوعی از تکنولوژی میره و این تنوع خیلی هم خوبه.
نقل قول:
مفهومش سیستم عاملی به اسم ویندوز نیست بلکه معماری داخلی اون هستش
همونطور که میدونید.....
در مورد تعریف دقیق تر از این تغییراتی که قرار هست اعمال بشه و باز شدن مفهوم این خبر کاملا با شما موافقم.
اما این خبر طوری درج شده تا به کسانی که آشنایی کافی ندارند اینطور القاء بشه که Microsoft ورشکسته است و از اینکه تمام این مدت محصولی به اسم Windows ارائه کرده پشیمونه و این Mac هست که به راه راست میره.
با کمی دقت در متن میشه فهمید که این خبر از سوی چه شرکتی و با چه هدفی در خبرگزاری های جهانی منتشر شده و عده ای هم در سراسر جهان ناآگاهانه به این تبلیغات منفی دامن می زنند.
در مورد اینکه ایران رو نباید جزء جهان محسوب کرد ، هم موافقم و هم مخالفم.
در این آمارگیری بخصوص ، اتفاقا میشه ایران رو به طور خاص در نظر گرفت تا بشه از فاکتور تاثیر قیمت در انتخاب سیستم عامل چشم پوشی کرد و اون موقع است که حجم استقبال کاربران از یک سیستم عامل به خاطر امکانات درونی و به خاطر خود خودش ، به چشم خواهد آمد.
اگه از لحاظ تحریم و عدم اجازه فعالیت به Apple در ایران و در نتیجه عدم آشنایی کاربران ایرانی با Mac بخواهیم موضوع رو در نظر بگیریم که باز هم منصفانه نیست چنانکه Microsoft هم رسما یک شرکت آمریکائی است و از لحاظ امکان فعالیت رسمی در ایران ، هیچ امتیاز برتری نسبت به Apple ندارد و با این حال سهم عظیم بازار ایران رو تسخیر کرده است.
طبق سیا-ست های آینده، کاربران ایرانی هم داخل آدم منظور خواهند شد و از دیدگاه جهانی و واقعی، این خود ایران هست که خودش رو منزوی و جدای از جهان کرده است تا ایران را جزء هیچ چیزی حساب نکنیم.
تقصیر جامعه جهانی نیست.
رضا جان
خودم جزو طرفداران پروپا قرص اوپن سورس هستم و سالیان زیادیه که کاملا با لینوکس کار میکنم
منم دوست ندارم اینجور باشه ولی آمار زیر ۱ درصد کاملا واقعیه :1. (28): اینو میتونید خودتون هم سرچ کنید
۹۰٪ کارهام رو با لینوکس میکنم ۵٪ که اکثرا گرافیک هستش با مک انجام میدم و ۵٪ باقی مونده که بازی هستش با ویندوز انجام میدم
به نظرم مک واقعا ارزش تعریف و تمجید رو داره
آینده روشنی رو برای مک پیشبینی میکنم ، تخمین میزنم تا ۵ سال آینده سهم مساوی با ماکروسافت از بازار داشته باشه
کافیه خودتون یک مرتبه آزمایش کنید :give_rose:
منم اطمینان دارم یه روزی اپل دنیای کامپیوتر را به تسخیر خودش درمیاره.
من که هیچ چیزی رو به ویندوز 7 نمیفروشم !
آخرت چیزی هست که چند سال پیش داشتم آرزوشو میکردم ( یعنی میگفتم چنین ویندوز بود با این امکاناتت و ... ) حالا رسیدم بهش و دارم بال در میارم :love:
نقل قول:
من که هیچ چیزی رو به ویندوز 7 نمیفروشم !
آخرت چیزی هست که چند سال پیش داشتم آرزوشو میکردم ( یعنی میگفتم چنین ویندوز بود با این امکاناتت و ... ) حالا رسیدم بهش و دارم بال در میارم :love:
من هم همینطور.
شب ها خوابم نمیبره و دلم میخواد زود صبح بشه بیدار شم و بتونم دوباره توی محیط Windows 7 کار کنم و لذت ببرم.
با 4 گیگ رمی که مایکروسافت برای این ویندوز پیشنهاد کرده و تازه از نسخه 32 بیتی دارم استفاده می کنم، کوچیک ترین مشکلی در سرعت و عملکرد باهاش ندارم.
خیلی ناجوانمردانه می دونم که از محصولات Microsoft استفاده کنم و نمکش رو بخورم از اون طرف نمکدون بشکنم و بر علیه اش و صرفا به خاطر تعصب و لجبازی برای یک شرکت دیگه تبلیغات کنم و Microsoft رو متهم به انحصار طلبی.
واقعا نمی فهمم استقبال گسترده عموم در شرایطی که هیچ اجباری هم در انتخاب محصولات وجود نداره و اتفاقا تنوع محصولات هم وجود داره، چطوری به انحصار طلبی ربط داده میشه؟
اینکه شرکتی بخواد از محصولاتی که تولید کرده حمایت کنه و کدهای محصولات و اسنادش رو لو نده و به صورت عمومی منتشر نکنه، چه کار غیرقانونی ای انجام داده که از طرف شرکت Apple به دادگاه کشیده بشه و متهم به انحصار طلبی و پرداخت جریمه به خاطر اینکه محصولاتش محبوب هست؟!!!
واقعا دنیای جالبیه.
یه عده با توسل به جنجال سازی و هارت و پوت میخوان که اسمشون و سیستم عاملشون رو سر زبان ها بندازند.
در حالی که غافل هستند از اینکه محبوبیت و مقبولیت و مشروعیت زورکی به دست نمی آد.
همین که آقای بیل گیس و خانواده اش بارها و بارها گفتند از ثروتی که به دست آوردند و براش هم زحمت کشیده شده، سوء استفاده نکردند و نمی کنند و قسمت اعظمی از این ثروت رو بدون چشمداشت وقف کمک به فقر زدایی و مبارزه با ایدز و بی سوادی و کمک های خیریه بشردوستانه کرده اند، نشان از انسان دوستی آن ها است.
من کوچیک ترین زیرکی و پست فطرتی و سیا-ست و فریبکاری ای توی چهره موسسین Microsoft نمی بینم.
این شرکت و محصول فوق العاده ارزشمند Windows که ارائه کرده اینقدر محبوب و بزرگ هست که نیازی به توسل به تخریب رقیبانش و تبلیغات منفی نداره و همیشه اگه محصولاتش دارای نواقضی هم هست سعی در برطرف کردن اون ها داره.
با توجه به استقبال عمومی از ویندوز و موج حملات تخریب گرایانه و زوم نفوذگران روی ویندوز ، دور از انتظار نیست که نقطه ضعف هایی مشاهده بشه که اون هم فورا با قابلیت Update Automatic و به طور رایگان برطرف میشه.
اگه همین حجم استقبال و سعی در نفوذ و اعمال خرابکارانه روی Mac هم انجام بشه، هر روز و هر دقیقه یک Patch امنیتی براش منتشر می شد.
اگه نامی از Apple برده میشه به خاطر iPhone هست نه به خاطر سیستم عامل نه چندان محبوب Mac OS (اگرچه شخصا PPC های مجهز به Windows Mobile رو به iPhone ترجیح می دهم)
Micorosft با ارائه ویندوز و ایجاد رابطه دوستانه بین انسان و سخت افزار کامپیوتر کمک خیلی بزرگی به بشریت و شکل گیری نسل جدید روابط انسانی کرد و نهایت دانش و تجربه اش رو در این آخرین محصول Windows 7 اش به بهترین شکل ارائه کرده و واقعا بی انصافی است جانبداری های متعصبانه از Apple و دیگران و تخریب Micorosoft.
نه تنها در زمینه Windows موفق هست که نرم افزارهای مدیریت شبکه اش فوق العاده کارآمد و حرفه ای هستند.
عده زیادی مثل من عاشق Pocket PC های مجهز به Windows Mobile و جدیدا Mobile Phone هایش هستند.
زندگی بدون نرم افزارهای Office هم سخته اگرچه نسخه مشابه رایگان Office وجود داره اما هیچ گاه به خوش دستی و خوش رفتاری و خوشگلی و مهربونی Office نیست.
در زمینه سخت افزار Xbox 360 هایش هم پرطرفدار هست و با PS3 رقابت می کنه.
Mouse و Keyboard های Wireless اش جزء محصولات باکیفیت بازار هست.
در راستای توسعه و بهبود محصولاتش اهداف بشردوستانه داره و نه ثروت اندوزی و میلیون ها زمینه اشتغال برای کلی آدم فراهم کرده و میلیون ها نفر از خدمات و محصولاتش استفاده می کنند و راضی هستند.
و در مقابل هم Apple رو داریم.
تنها حرفی که ازش هست مدام شکایت و دادگاه بر علیه Micorosoft و به راه انداختن جنگ رسانه ای تبلیغاتی و کمی iPhone و دیگر هیچ.
حالا Linux بحث اش جدا است و اگه قرار باشه روزی از قدرت مانور Windows کم بشه اون Linux خواهد بود که جایگزین می شود نه Apple Mac OS
.
نقل قول:
اینکه شرکتی بخواد از محصولاتی که تولید کرده حمایت کنه و کدهای محصولات و اسنادش رو لو نده و به صورت عمومی منتشر نکنه، چه کار غیرقانونی ای انجام داده که از طرف شرکت Apple به دادگاه کشیده بشه و متهم به انحصار طلبی و پرداخت جریمه به خاطر اینکه محصولاتش محبوب هست؟!!!
ممکنه منبع این قضیه رو بفرمائید ؟
تا اونجائی که میدونم mac os هم اپن سورس نیست و به جز هسته قسمتهای دیگه در دسترس عموم نیست برام جالبه که بدونم متن شکایتش چی بوده :1. (27):
نقل قول:
ممکنه منبع این قضیه رو بفرمائید ؟
تا اونجائی که میدونم mac os هم اپن سورس نیست و به جز هسته قسمتهای دیگه در دسترس عموم نیست برام جالبه که بدونم متن شکایتش چی بوده :1. (27):
برای همینه که برای من هم عجیبه که چرا مایکروسافت به این عظمت رو متهم به انحصار طلبی می کنه.
خودش هم سیستم عامل اش Open Source نیست.
شکایت ها و هارت و پورت های Apple بر علیه Microsoft و Nokia و Hewlett-Packard و .... شهره عام و خاص هست و عالم و آدم خبر دارند.
Apple خودش رو مالک همه چیز می دونه و از همه طلبکاره.
این چند تا لینک رو فعلا ببینید :
خبرگزاری CNET
یک لینک دیگه از همین خبرگزاری
در مجموع پیشنهاد می کنم این key Word رو Search کنید :
"Apple Computer, Inc. v. Microsoft Corporation" یا "Apple Inc. litigation"
البته متن شکایت هایش بیشتر به این خاطر هست که اپل ادعا می کنه مایکروسافت از GUI اون کپی برداری کرده و با وجود اینکه مایکروسافت گفته فقط ایده گرفته و نه کپی برداری، 1 بیلیون دلار جریمه اش رو پرداخت کرده. (به نظر من این اقدام Apple یک باج گیری و عملی زشت هست)
موضوع گیر دادن به Open Source نبودن Windows هم بیشتر از طرف لینوکسی ها به Microsoft وارد میشه و اتهامات و انتظارات احمقانه دیگه.
همینطور به نوکیا هم گیر داده که داری از روی iPhone من کپی میزنی و iPhone تا ابد مال منه و خیلی مسائل دیگه که واقعا به باج گیری و سینه چاکی و منم منم و هارت و پورت شباهت داره تا یک پیگیری قانونی.
مثل این هست که شما برای اولین بار یک لباس سبز تنت کنی بعد دیگران را متهم کنی که جز خودت هیچ کس دیگه ای حق نداره لباس سبز بپوشه و مثل بچه کوچیک ها بگی مال خودمه مال خودمه.
نقل قول:
برای همینه که برای من هم عجیبه که چرا مایکروسافت به این عظمت رو متهم به انحصار طلبی می کنه.
خودش هم سیستم عامل اش Open Source نیست.
شکایت ها و هارت و پورت های Apple بر علیه Microsoft و Nokia و Hewlett-Packard و .... شهره عام و خاص هست و عالم و آدم خبر دارند.
Apple خودش رو مالک همه چیز می دونه و از همه طلبکاره.
این چند تا لینک رو فعلا ببینید :
خبرگزاری CNET
یک لینک دیگه از همین خبرگزاری
در مجموع پیشنهاد می کنم این key Word رو Search کنید :
"Apple Computer, Inc. v. Microsoft Corporation" یا "Apple Inc. litigation"
البته متن شکایت هایش بیشتر به این خاطر هست که اپل ادعا می کنه مایکروسافت از GUI اون کپی برداری کرده و با وجود اینکه مایکروسافت گفته فقط ایده گرفته و نه کپی برداری، 1 بیلیون دلار جریمه اش رو پرداخت کرده. (به نظر من این اقدام Apple یک باج گیری و عملی زشت هست)
موضوع گیر دادن به Open Source نبودن Windows هم بیشتر از طرف لینوکسی ها به Microsoft وارد میشه و اتهامات و انتظارات احمقانه دیگه.
همینطور به نوکیا هم گیر داده که داری از روی iPhone من کپی میزنی و iPhone تا ابد مال منه و خیلی مسائل دیگه که واقعا به باج گیری و سینه چاکی و منم منم و هارت و پورت شباهت داره تا یک پیگیری قانونی.
مثل این هست که شما برای اولین بار یک لباس سبز تنت کنی بعد دیگران را متهم کنی که جز خودت هیچ کس دیگه ای حق نداره لباس سبز بپوشه و مثل بچه کوچیک ها بگی مال خودمه مال خودمه.
رضا جان شما خوبی داداش ؟
اولا که این شکایت ربطی به apple نداشته دوما قراره پول به صورت نقدی به مدارس پرداخت بشه که با اون اوصافی که شما از بیل گیتز دست و دل باز فرمودید چیز بدی هم نیست
سوما نوکیا از apple شکایت کرد :1. (27): چرا خبرها رو وارونه میخونید
الان شرکت ماکروسافت یکی از سهامدارهای بزرگ اپل هستش و با هم مشکلی ندارن
نقل قول:
رضا جان شما خوبی داداش ؟
اولا که این شکایت ربطی به apple نداشته دوما قراره پول به صورت نقدی به مدارس پرداخت بشه که با اون اوصافی که شما از بیل گیتز دست و دل باز فرمودید چیز بدی هم نیست
سوما نوکیا از apple شکایت کرد :1. (27): چرا خبرها رو وارونه میخونید
الان شرکت ماکروسافت یکی از سهامدارهای بزرگ اپل هستش و با هم مشکلی ندارن
میخوای بگی Apple هیچ شکایتی نکرده و اینکه گفته مایکروسافت کلی پول بده برای کمک به مدرسه ها، شکایت نبوده و ربطی به Apple نداشته دیگه؟
من هیچ کاری به اینکه این مبلغ رو در چه راهی و چطوری خرج کرده ندارم.
اصل شاکی بودن مهم هست و دلیل اش.
1 بیلیون دلار پول مایکروسافت رو بگیره به اسم خودش بگه در راه کمک به مدرسه ها باید خرج بشه.
واقعا مضحکه.
موضوع سهام داری جزء سیا-ست های هر شرکتی هست و در واقع مایکروسافت خواسته با سرمایه گذاری توی Apple به این شرکت کمک کنه که اون هم به پای Microsoft برسه و بزرگ بشه.
طبق قوانین ایالات متحده، Microsoft یا کارکنان اش به عنوان اشخاص حقیقی یا حقوقی می تونند توی شرکت های رقیب سرمایه گذاری کنند و سهام بخرند و هیچ اشکالی هم نداره.
ساده لوحانه است که حرف Apple رو مبنی بر اینکه من هیچ مشکلی با Microsoft ندارم، همینطوری باور کرد و فریب لبخندهای ظاهری اش رو خورد.
پشت این لبخندهایش مایکروسافت رو به دادگاه می کشونه و پشت پرده یک جنگ واقعی راه افتاده.
ظاهر قضیه رو حفظ می کنه و از پشت سر خنجر می زنه و دادگاه و تعقیب و شکایت و .... تبلیغات منفی و تخریب و ...
در مورد اینکه گفتید نوکیا از Apple شکایت کرده، حق با شما است.
در واقع "شكايت از اپل به دليل تبليغ غيرواقعي آيفون" و همینطور "ادعای کپی رایت نوکیا" هست .
.