تو تنظیمات صدا rec رو انتخاب کن اونجا باید اون گزینه باشه.
تو ویندوز اکس پی که اینجاس.
سلام دوستان
قبلاباpcکه می خواستم صداراازداخل خودویندوزظبط کنم گزینهای وجودداشت (Stereo Mix)که باگذاشتن وبرداشتن تیک آنها این ....Control Panel-sound-rec-recplaybackولی حتمابایدکلیدبلندگوصفه کلیددرحالت روشن باشه راح ه حلی است که این کلیددرحالت بی صداباشدوصدای داخل راظبط کرد.
ولی حالادرلپتاب این Stereo Mix وجودنداره یامن بلدنیستم به هرحال می توانیدبه من کمک کنیدالبته منبازهم می توانم صدای داخل راظبط کنم-
متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
تو تنظیمات صدا rec رو انتخاب کن اونجا باید اون گزینه باشه.
تو ویندوز اکس پی که اینجاس.
Admiral_Hunter (28-09-14), Rezasam1 (30-09-14)
از چه ویندوزی استفاده میکنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (30-09-14)
ویندوز7برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید ,من باید این سوال رو هم میپرسیدم ولی حواسم نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما کارت صداتون ,درایورش نصبه؟
بعدشم با چه نرم افزاری کاراتون رو ظبط میکنید؟
ترجیحا از رکوردر ویندوز استفاده نکنید!
و از این نرم افزار استفاده کنید
بله درایوش نصب است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزارSound Forge Pro 11.0
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks