برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
روش Group Policy رو دنبال کن و اون قسمت آخر تو پنچره Configure Automatic Updates گزینه ی disable رو تیک بزن
Printable View
روش Group Policy رو دنبال کن و اون قسمت آخر تو پنچره Configure Automatic Updates گزینه ی disable رو تیک بزن
دوستان راهنمایها رو گفتند من یه نکته به ذهنم رسید چون برا دوستانم پیش اومده بود از تون می پرسم شاید به دردتون خورد چون صفحه ی آبی دلایل زیادی داره هم نرم افزار هم سخت افزار شما جدیدا قطعه ی جدید به سیستم وصل نکردین مثل مودمی فلشی در بعضی مواقع از نصب درایور ها که با ویندوزتون هماهنگی نداره هم این صفحه ی آبی پیش میاد.
سلام
ممنون :give_rose:نقل قول:
برای سخت افزار نیستنقل قول:
برای نرم افزاره . شاید برای پادویش باشه . نمیدونم ولی اونا میگن تا جایی که میدونن از سازگاری کامل پادویش با ویندوز 10 مطمئن ان . به پادویش ایمیل دادم و این گزارش ها رو فرستادم ، منتظر جوابم
احتمالش هست از نرم افزار هم باشه ولی فکر نکنم از پادویش باشه چون در دوتا سیستم از دوستای من داره خیلی راحت روی ویندوز 10 کار میکنه و مشکل ناسازگاری با ویندوز 10 نداره .نقل قول:
پادویش رو موقت انیستال کن مشخص میشه .
من الان پادویش رو روی ویندوز 10 32 بیتی دارم. تا حالا هم صفحه مرگ ندیدم.
سیستم رو ری استارت کن. وقتی اومد بالا. یکی یکی نرم افزارهایی که نصب کردی باز کن. به اینترنت هم متصل باش. بالاخره آقا دزده!! رو پیدا میکنی!
سجاد جان واسه یکی از دوستان هم این مشکل پیش اومد .فکر میکنم مشکل توشناسایی حافظه هست برای کمترین خطا تو وین 10 باید بایوس ودرایورهاتو آپدیت کنی
واسه ارور اولیت اینو نصب کن
این نرم افزارم خوبه
ولی به قول امید جان موقت انیستال کن اون پادویش رو
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:سلام به همگی و ممنون از جواب توننقل قول:
همونطور که گفتم ، بصورت علنی پادویش مشکلی نداره یعنی الان که دارم با سیستم کار میکنم ، نه مشکلی هست و نه کندی سرعت
اما دیشب این جوری بود مخصوصا یه کم زمان نصب نرم افزارها ملموس تر بود
این طور نیست که هر بار هم صفحه ی آبی مرگ بیاد . فقط همون دو بار که گفتم و دیشب بود که اتفاق افتاد
من الان منتظرم ببینم پادویش جواب اون 2 گزارش رو از چه نرم افزاری میده تا در نصب بعدی ، تجدید نظر کنم
گلپسر علی ، فکر نکنم صفحه آبی به بایوس مربوط باشه ولی بازم آپدیت میکنم بایوس رو (الان بایوس من آپدیت F6 هه) . نرم افزار اسکن رجیستری هم لازم ندارم چون میخام بعد از فهمیدن اون نرم افزاری که باعث ایجاد صفحه آبی شد ، برای بکاپ ، ویندوز جدید نصب کنم واسه همین منتظر گزارشم
این blue screen viewer چی برنامه بدرد بخوریه
منم دیروز دو تا صفحه مرگ داشتم به سلامتی
چیکار کردی .ردیف شد یا نهنقل قول: