این برنامه خوبه .نقل قول:
MiniTool Partition Wizard Professional 8.1.1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
این برنامه خوبه .نقل قول:
MiniTool Partition Wizard Professional 8.1.1
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
من چند ساله با لینوکس کا میکنم
ولی هیچ وقت به ویندوز نمیرسه شما هم اگه برای تفریح میخواهید اوبونتو 14.04 64 بیتی نصب کن خوبه ولی باز هم میگم لینوکس زیلد کاربردی مثل ویندوز نیست
چرا کاربردی نیس , برنامه هاش کمه؟نقل قول:
بیشتر، مسئله عادته. ما تو این ده بیست سال به ویندوز عادت کردیم و وقتی وارد یه محیط متفاوت میشیم، اولین چیزی که به ذهن میرسه اینه که "نه ... این سخته، کاربردی نیست ... خیلی کارها رو نمیشه باهاش انجام داد" و از این حرفها.
من با لینوکس زیاد کار نکردم ولی میدونم سیستم عامل کاملی هست. مخصوصا اگه پک DVD کاملش رو نصب کنی که دیگه همه جور برنامه برای هر کاری داره. شما اگه برای ویندوز بخای یه پک DVD از برنامه های "واقعا کاربردی" جمع کنی، فکر نکنم پنج شش تا DVD بیشتر شه. لینوکسم همینه ... خلاصه اگه میخوای شیفت کنی رو یه OS دیگه، باید یه مدت از فکر ویندوز بیای بیرون. مثلا میتونی فکر کنی اصلا ویندوزی وجود نداره و لینوکس، تنها سیستم دنیا هستش. قول میدم کمتر از یک ماه، همه برنامه هایی که لازم داری رو پیدا میکنی.
خیلی برنامه ها هست که شاید برای ویندوز اصلا نشه پیدا کرد یا اگه هست، پولیه و باید بخری. جریان برنامه های کرک شده هم که همه میدونن ... یا ویروسیه یا سیستم رو خراب میکنه یا کرک کامل نیست و برنامه، یه جایی هنگ میکنه و میپره بیرون. اما مشابه همین برنامه برای لینوکس هست اونم مجانی! با خیال راحت میتونی ازش استفاده کنی ... دیگه چی میخای؟ :1. (23):
میگم فقط مسئله "عادت" هستش که اونم جنبه روانی داره و برای همه افراد بشر (حداقل اونایی که ما میشناسیم) صدق میکنه. اگه بتونی باهاش کنار بیای، شروع هر کار جدیدی راحته.
خوش باشید
در کل آموزش دیدن لینوکس برای کسی که با کامپیوتر خیلی مفید هست . تو کشورهای اروپایی تو مدارس با دانش آموزا با لینوکس کار میکنند . توزیع های سبک لینوکس برای اجرا سخت افزارهای ضعیف مثل اتم اینتل خیلی کاربردی و مفید هستند .
با سلام خدمت همه دوستان
من با این لینوکسهای جدید برای انتقال فایل روی درایوهای ویندوزی مشکل داشتم یعنی فایل که کپی می کنم روی درایوهای ویندوزیم وقتی ویندوز بالا میاد شروع به اسکن درایوهام میکنه و حتی درایو ntfs لب تابم هم داغون کرد من سه چهار سال با اسلکویر کار میکردم چنین مشکلی نداشتم هم اوبونتو این جوری بود هم مینت هم فدورا برای همین به سراغ دبیان ویزی رفتم عالی بود دبیانی که برای دانلود گذاشتن دبیان پایدار با همان دبیان استیبل هست و هیچ مشکلی با درایوهای من نداشت تنها عیبی که دبیان داره اینه که یکم طول میکشه تا بسته ها وارد دبیان پایدار بشن و شما مجبوری بین پایداری و به روز بودن یکی را انتخاب کنی من خودم دو روزه روی سیستم جدیدم اوبونتو گنوم 14.04 نصب کردم و در مورد انتقال فایل به درایوهای فت و انتی اف اس هنوز امتحانش نکردم برای همین توصیه می کنم محتاط باش من به شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]را پیشنهاد می کنم با میزکار kde چونکه از unity و gnome به ویندوز شبیه تره در ضمن این موضوع را هم یادآور بشوم که بعضی از برنامه های ویندوز هم در لینوکس قابل نصبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مثلا من امروز بعد از مدتها تونستم واین را جوری تنظیم کنم که با فارسی نوشتن در آفیس 2010مشکلی نداشته باشه حتی خیلی از بازیها روی لینوکس با واین نصب میشه
سلام به همهنقل قول:
با این که میگم لینوکس زیاد جالب نیست اما این هم یک اموزش از لینوکس و برنامه های معادل ویندوز و کمی ترفند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]