برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهادم استفاده از یه ضد باج گیر (ضد رمز) هست بهتون . حتما هم بکاپ بگیرین . البته پیشنهاد من ضد باج گیر پادویش هست (حداقل اگه دوست ندارین که بخرین ، میتونین بصورت موقت تا قضیه ی این تهدید رفع شه ، نسخه ی جدید پادویش که شامل ضد رمز هست رو درخواست بدین برای تست تا لینک دانلودش رو بهتون بدن . در این صورت یه لایسنس یه ماهه ی رایگان پادویش بهتون میدن و میتونین از ضد رمز داخلش استفاده کنین)
برای این ضد رمز پادویش رو توصیه میکنم که علاوه بر جلوگیری از رمزنگاری ، قابلیت ایجاد shadow backup داره که بسیار کم حجم تر از بکاپ های متعارف هست . البته این باجگیر wanna قابلیت اینو داره که این نوع بکاپ های گرفته شده رو هم حذف کنه منتها پادویش قابلیت محافظت از فایل های بکاپ ای که گرفته رو داره و اجازه ی این کار رو نمیده (در صورت فعال بودن ضد رمز)
Bookmarks