پاسخ: راهنمایی درباره نصب ویندوز 10
نقل قول:
تکنولوژی که نمی تونه به خاطر لوتی گری و لوتی بازی و معرفت و مرام، خودش رو عقب بزاره که من و شما بهش برسیم
ماکروسافت با هزار تا شرکت در رقابت شدید هست.فکر سود دهی و ارتقا جایگاه خودش هست.
ما کشور های ضعیف و بدبخت همیشه توقع داریم که کشور های پیشرفته تر به فکر ما باشند...
یادتان باشد که در یک مسابقه دو، آن فردی که عقب تر هست با تلاش بیشتر بکنه تا به فرد جلو تر برسه..
نفر اول مسابقه داره نان زحمت خودش رو می خوره..نمیتونه به خاطر تنبلی نفرات قبلی ، سرعت خودش رو کم کنه و رکورد خودش رو خراب کنه
تازه مگر من و شما پول بابت ویندوز میدیم؟ که توقع داریم به فکر ما باشن؟ اصلا ما حق اعتراض نداریم.
اون کسی که لایسنس رو میخره ، حتما یک کشور درست و حسابی هست که اینترنت خوب داره و مشکل ی با هاردش نداره
لوتی گری و معرفت و مرام ...
ببینید حرف منو درست متوجه نشدید .... چون دارم به صورت ایده ال به ماکروسافت نگاه میکنم ... شاید چون فنش هستم ...
ببینید براتون یه مثال میزنم ... من ماشینی که زیره پامه ,یه 405 هست ... خوب برای ارتقاش چیکار باید بکنم؟ باید تلاش کن تا پول بیشتری بدست بیارم ... این پول رو میتونم از دزدی و هم میتونم از درست کار کردن بدست بیارم ....
اگه ماکروسافت رو قرار بود به فکر کشورای بدبخت و همیشه توقع دار نباشه ... قاعدتا افغانستان تو لیست تحریمش بود ...
توی آلمان - دبی - ترکیه - تایلند - کانادا هم دوستان و اقوامی دارم که هرزگاهی باهاشون در رابطه هستم ... اونا هم مثل ما هزینه های اینترنت میدن ....
توی روسیه به اون عضمت هم یکی از دوستان پدرم هست که توی یک شرکت عمرانی مشغول کار هست .... و باز هم هزینه های گزافی برای اینترنت متقبل میشن ...
اینا رو در جریانم برای اینکه برای مهاجرت (به هر جایی به غیر از ایران) اقدام کردم و قرار بود بصورت دعوت نامه کاری برم که نشد ...
خوب فک نمیکنم کسی که توی المان هست یا روسیه ... ویندوز کرکی بخره!!!! ولی هم پول ویندوز میدن .... هم پول نت .... هم اینکه اونجا هم برای خودش حساب کتابای خاص خودشون رو دارن برای تعیین قیمت ....
بابام میگه هرکی به المان نگاه میکنه .... همه رو بنز سوار میبینه .... ولی نمیبینه که 1000نفر ماشین معمولی سوار میشن ... 1 نفر بنز
و دراخر حرفه دیگه ندارم و تاپیک رو از روند خودش سعی میکنم خارج نکنم (هرچند که تا الانشم خیلی خارج شده .... معذرت میخوام)
و یه ارزو برای شما میکنم .... ویندوز 10 اورجینال + نت 10گیگ گوگل + Samsung 850 EVO 1TB