اگر بخام هارد رو از mbr به gpt تغییر بدم اطلاعات پاک میشه ! یعنی اگه یه زمانی بدون تغییر نوع پارتیشن بخام ویندوز رو نصب کنم آسیبی نمیرسه فقط ارور میده موقع نصب ؟نقل قول:
Printable View
اگر بخام هارد رو از mbr به gpt تغییر بدم اطلاعات پاک میشه ! یعنی اگه یه زمانی بدون تغییر نوع پارتیشن بخام ویندوز رو نصب کنم آسیبی نمیرسه فقط ارور میده موقع نصب ؟نقل قول:
بالا هم گفتم . من بارها این کار رو کردم اگر فکر میکنید مهارت ندارید بکاپ بگیرید قبلش .برای نصب در حالت uefi باید هارد gpt باشه .نقل قول:
ویندوز از طریق dvd خاستم نصب کنم نشد طبق این عکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد از نصب و هر کلیدی رو فشار دهید این اومد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آیا ویندوز 10 هستش وقتی دانلود کنی که خودش همون اول بوت لگاسی باش ؟
با فلش ویندوز را نصب کنید با rufus دیسک نصب ویندوز رو بسازیدنقل قول:
بانقل قول:rufus دیسک نصب ویندوز رو چطور بسازم .... rufus رو باز کردم ولی چیزی نشون نداد.. خاستم ایزو که دانلود کردم رو با rufus تغییر بایوس بدم نشد ...
یه سوال اگه ویندوز که بصورت ایزو هستش رو بندازم داخل فلش , میشه ایزو یعنی ویندوز رو با rufus بهحالت لگاسی با تغییر داد و بعد ریخت داخل dvd و بعد نصب کرد ؟
خوب چه کاریه . ایزو از طریق rufus و یک فلش 8 گیگ میشه فلش نصب ویندوز 10 رو درست کرده . به دلیل حجم ایزوها کسی از dvd استفاده نمیکند . یک سرچ هم بزنید آموزش ساخت فلش برای نصب ویندوز 10 کلی راهنمایی به زبان فارسی است .نقل قول:
بدون فلش میشه به قایل ایزو یعنی ویندوز تغییر بوت بهش داد ؟ یعنی فایل efi رو لگاسی کرد ؟نقل قول:
حتما باید با فلش این کار انجام شود .نقل قول:
یه سوال برام پیش اومده . فلش رو تهیه کردم , وقتی داخل ایزو یعنی ویندوزی که دانلود کردم , فولدر EFI هستش و فولدرهای Microsoft و Boot در دیسک موجود بود، یعنی uefi هستش .. اrufus چطور لگاسی بسازم ؟ هم خوانی نمکینه !نقل قول:
تو خود rufus میتونید موقع ساخت بوت فلش مشخص کنید .نقل قول:
در قسمت پارتشین برای لگاسی میگذاری mbr
اون هم میگذاری bios or uefi همون حالت دیفالت .
بعد سیستم رو باهاش بوت میکنی بعد از اتمام .