پاسخ: اکتیو کردن ویندوز 7
نقل قول:
خدا خیرت بده گفتم که مشکل از جایی دیگست:lol:
شما تنها کاری که باید بکنی اینه که ویندوزت رو عوض کنی تا اونجا که من میدونم هیچ راهی برای این موضوع وجود نداره و در مورد Update هم به شما بگم که مایکروسافت که به نسخه های کرک شده Update رو نمی ده به این مفتی شما وقتی آپ رو میگیری چون شناسایی می شی این مشکل برات بوجود میاد.
برای آپ کردن بذار خودش پیغام بده و خودت هیچ وقت گزینه Check For Update رو نزن تا فقط اون Hot fix ها و برخی پچ ها و چیزایی رو که برای امنیت مجانی میده بگیری.
البته یه نکته ای رو من اضافه کنم...این سری که مایکروسافت از کار انداخت اکتیویشن هارو با همون آپ دیتهای عادیش و ویندوز بیسدها بود که این مشکل رو بوجود آورد...من فقط متوجه شدم دیگه حتماً باید بخونم که اینا چیرو می دن برای آپ دیت...من هم مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم...
نقل قول:
پس یعنی راهی نیست و باید ویندو عوض بشه .
مایکروسافتم عجب اعجوبه ایه .
آره دوست من باید عوض بشه و به نظر من بهتر به جای آپدیت کردن ویندوز بزاری سرویس پک هاش بیاد البته این نظر شخصی منه
سلام
آقا دستتون درد نکنه ولی اون کرکهایی که برام گذاشتین جواب نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون مشکل از کجاست
نقل قول:
سلام
آقا دستتون درد نکنه ولی اون کرکهایی که برام گذاشتین جواب نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون مشکل از کجاست
شما مطمئنی که ویندوزت هنوز به صورت آزمایشی امکان استفاده داره همون تاریخ 30 روز رو می گم
این عکس رو ببین پایین سمت چپ که نوشته 23 Day شما این رو داری یا تموم شده.
1 :تعداد فایل پیوست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست من باید ویندوزت رو عوض کنی و در ویندوز جدید قبل از اینکه مدت 30 روز آزمایشی تموم بشه اکتیو کنی همۀ اون کرک ها هم که گذاشتم کار می کنه
آره باسه من هنوز روی 28 روز هستش من تازه نصب کردم ولی هیچ کدوم از اون کرکها جواب نداد
نقل قول:
آره باسه من هنوز روی 28 روز هستش من تازه نصب کردم ولی هیچ کدوم از اون کرکها جواب نداد
64bit هستی یا 32؟
64 یا 32 فرق نمیکنه که .
loader ها روی هر دو جواب میده .
شما کانکشنت رو قطع کن . بعد کرک کن .
نقل قول:
64 یا 32 فرق نمیکنه که .
loader ها روی هر دو جواب میده .
شما کانکشنت رو قطع کن . بعد کرک کن .
آخر بنده خدا گفته بود کرک نمیشه برای این گفتم:11():