نقل قول:جوابت رو گرفتی ؟نقل قول:
توی Build 7000 به بعد این مورد وجود داره :great:
Printable View
نقل قول:جوابت رو گرفتی ؟نقل قول:
ویندوز 7 من Build 6801 هست. پس این مشکل رو فقط ویندوز 7 داره. چون طوری که که گفتی فکر کردم که مثلا رو ویستا هم همین مشکل رو دارید.نقل قول:
ببین با پارتیشن مجیک میتونی این درایو رو ببینی؟نقل قول:
با سلام عکس گزاشتم شاید منظورم بهتر مشخص بشود انگار اصلا ویندوز 7 درایوی که ایکس پی در ان نصب شده را به عنوان یک درایو به رسمیت نمیشناسد و در صفحه اصلی اصلا انگار من این درایو 20 گیگی را ندارم وایکنی برایش نیست
واقعا این یکی از بدترین خصوصیات ویندوز 7 هست. خوشبختانه من فقط XP Lover هستم :دی
من ده دفعه گفتم شاید مربوط به Build 7000 باشه برو پست ها رو دوباره بخون
دو زاریت کجه یکم:1. (38):
امير همه كارتي شد رفت :1. (5):
خوب گوشه کارتش کجه :1. (38):نقل قول:
با سلام خدمت دوستان یعنی کسی تو این انجمن به این بزرگی نسخه 7000 را نصب نکرده که معلوم شود این مشکل را بقیه هم دارند یا نه در ضمن من عجیب این انجمن را دوست دارم اما نمیدونم چرا هر وقت سوالی مطرح میشه کار به کل کل میکشه و از سوال اصلی فاصله میگیره اگه ممکنه سایر دوستان بررسی کنند بقیه هم این مشکل را دارند یا نه مخصوصا دوستی که اگهی فروش این ویندوز را داده لابد راحت میتونه جواب قطعی را بدهد
من که گفتم به این مورد برخوردم :1. (38): از نسخه 7000 به بعد این یک مورد عادی هست
اگر کمی فکر کنیم کار درستی بوده این کار بطور مثال اگر در ویندوز 7 ویروسی وارد بشه به درایور ویندوز ایکس پی نمیتونه وارد بشه البته این مورد 101 دلیل دیگه هم داره که من ازش بی خبرم :give_rose:
دوستان یعنی واقعا Windows 7 Beta و یا کلا هر ویندوز Beta ی دیگه براتون قابل تحمله ؟!
دوست عزیز واقعا ویندوز 7 از ویستا بسیار سریعتر و روانتر است من شخصا بسیار از ان خوشم امده در ضمن بعد از نصب تمام قطعات سیستم را به راحتی شناخت و خیلی روان کار میکندنقل قول:
این درست ، منم قبول دارم اینو ، ویستا که به نظر من اصلا خوب نیست .
ولی ویندوز 7 الان بتائه ، باید صبر کنیم حد اقل یه RC ای چیزی بیاد بعد نصب کنیم .