پاسخ: از کدوم سیستم عامل راضی هستید؟به چه دلیل؟؟؟
نقل قول:
شما چه داستان خنده داری داری
مشکل از شما بوده که نتونستی پاک کنی برنامرو
یادم باشه وقتی اومدی بدم دست خودت ببینم چطوری پاک میکنی پروفسور!:whistle:
نقل قول:
مشکل از چیزه دیگه ای بوده که ویستا پرتت میکرده بیرون .شاید درایور کارتت جدید نبوده و کرایسیس هم خوشش نمیامده من که کرایسیسو تا آخر با ویستا رفتم !
مهم نیست از چی بوده...مهم اینه که تو ویستا پیش میامده و توی XP نه!در ضمن من دارم از Very High با AntiAlising 16XQ حرف میزنم...نه چیزی که 9600GT میکشه!:cool:
نقل قول:
xxxx که این حرف رو بهت زده چیزی بارش نبوده !!!! من الان دارم با اون مادربرد کار میکنم هر بلایی هم سرش در آوردم ولی مشکلی نداره
ها...ها...ها:rofl:
این دیگه آخرش بود!:1. (10):
اون آقا Administrator سایت اسوس بود...حتما شما مادربردهای اسوس رو بیشتر از ایشون میشناسید...در ضمن من فقط به اون طریق تونستم ویستا نصب کنم...بازم میگی xxx گفته؟!:1. (38):
نقل قول:
تخم شتر مرغیه !!! آخه کسی که به اون بنچر اهمیت نمیده همه برای تست مجموعه ی 3D Mark رو انتخاب میکنند
بالاخره به چهارتا بزمجه که رو میده...طرف با همین امتیازای تخم کفتری هو انداخته که سیستم من پرفشیوناله!:yes:
نقل قول:
مایکروسافت به خاطر چیزه دیگه ای رفت سراغ ویندوز 7 ! سای کن سطح اطلاعاتتو بالا ببری بعد حرف بزنی
من گفتم از اون اول این تاپیک ارزش نداره و آخرش هم ختم به خیر نمیشه
دکتر جان میشه بفرمایید دلیلش چی بوده...حتما شرکتها هم به همون دلیل از ویستا استقبال نکردند!
پاسخ: از کدوم سیستم عامل راضی هستید؟به چه دلیل؟؟؟
هر چه قدر با خودم گفتم خودشون تمومش میکنند و به موضوع اصلی برمیگردن نشد که نشد!!
دوستان سعی کنید به نظرات هم احترام بذارید اگه کسی حتی اشتباه هم میکنه لذومی نداره با دعوا و جنجال و... کار رو پیش ببرید.
در هر صورت این تاپیک دیگه ارزش باز بودن نداره....
قفل شد!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]