پاسخ: restrat شدن خود به خود
نقل قول:
یعنی این رم بلا استفاده است دیگه
؟!؟!
کی گفته از رم هست ؟!!!!! نباید که اینقد سریع قضاوت کرد
شما میگی فقط توی ویندوز 7 این اتفاق میفته اگه از رم باشه باید تو xp هم این اتفاق بیفته
در هر صورت نمیشه سریع قضاوت کرد شما اگه امکانش هست یه بار 7 رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن اگه مشکل حل نشد برو سراغ سخت افزارت
سلام
منم این مشکلو در سیستم قبلیم داشتم که در 7 ریست میشد همون صفح هی ابی میومد بعد ریست اما در xp ریست نمیشد
مشکلم هم از درایور ها بود که کلا یک ورژن دیگه ی 7 ریختم درست شد
شما اگه 7 بریزی اما هیچی روش نریزی بازم همین طوره؟
سلام بنده گفتم از رم هست و الانم ميگم احتمال خيلي زياد از رم هست شما اول اگه برات مقدوره رم رو عوض كن قرض بگير از يه جايي اين به اين دليله كه ويندوز 7 مقدار رم زيادتري نياز داره و به رم بيشتر فشار مياره نسبت به xp من اين مشكلو با ويندوز 98 و xp داشتم كه هيچ كس نفهميد از رمشه حتي كساني كه يه عمر كارشون بود تا خودم رم رو عوض كردم درست شد من در 98 ريست نميشد ولي در xp ديست ميشد كه مشكل از رم بود ولي از گرافيك يا دماي سي پي يو يا نرم افزاري هم ميتونه باشه ولي اولويت به رم هست با تشكر رامين
ببینید دوستان اصلا صفحه آبی نمیاد مثل ایم میمون که دستت بره رو دکمه reset صفحه آبی وقتی برام میاد که ار kmplayerاستفاده میکنم که اون خودش یه مشکل دیگست. فعلا امکان تعویض رم ندارم ترجیح میدم تلاش کنم اگه شد با نصب 7 دیگه حلش کنم چون فقط تو 7 این طوری میشه!
درسته مال منم صفحه آبي نميومد اون موقع كه از رمش بود خود دانيد من اون چيزيو كه ميدونستم گفتم موفق باشين