علی جان این مکها به i7 میخوره؟
i7
GTX260
3GB ram 1333
Printable View
علی جان این مکها به i7 میخوره؟
i7
GTX260
3GB ram 1333
درسته علی جان ولی من میخواستم اول نصب کنم ببینم اصلا خوشم میاد یا نه بعد MacBook Air بخرم.نقل قول:
راستی یه سوال هم برام پیش اومد ایا برای نصب مک مثلل لینوکس باید نوع فرمت هارد را تغییر داد؟؟ممنون
بله . یکی از نسخه های هک شده لئوپارد هست که روی پردازنده های AMD هم نصب میشه.نقل قول:
و البته سریعتر! هر چند امکانات نسبتا خوب و البته جالبی هم به اون اضافه شده که از جمله اونها میشه به Quick Time X اشاره کرد که این نسخه از Quick Time هم اختصاصی فقط روی Mac هست و نسخه PC اون وجود نداره. که یکی از قابلیتهای جالب این نسخه از Quick Time برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]. ( مثل همون چیزی که در iPhone 3G-S وجود داره. ) و به دور از اینها هم میتوان به پشتیبانی وسیع تر از سخت افزارها اشاره کرد که بیشتر در مورد سرورها مورد توجه هست.نقل قول:
البته علی جان احتراما باید عرض کنم چنین مدلی که شما ذکر کردید وجود نداره! لپ تاپ های اپل به سه دسته کلی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تقسیم میشوند.نقل قول:
در رابطه با سوال اول باید بگم اپل یک سری ویژگی ها و یک سری معایب خاص خودش رو داره که شما با در نظر گرفتن تمام اینها می توانید تصمیم بگیرید. مثلا از مزایای بارز کامپیوتر های اپل می توان به عجین بودن شگفت انگیز سخت افزار و نرم افزار ، سرعت ، امنیت ، راحتی و سهولت استفاده نام برد. شما با داشتن چنین کامپیوتری دیگر به جای اینکه به پرستاری مهربان برای ویندوز خودتون تبدیل بشید و بخواهید همه روزه آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید و دنبال لایسنس برای اون بگردید یا اینکه با کلی دردسر و با سرعت اینترنت فوق العاده بالا ( ! ) تقریبا هر هفته اقدام به آپدیت ویندوز خودتون کنید و یا هر از چند ماه ویندوزتون رو بدلیل نصب نرم افزار های زیاد و به اصطلاح سنگین شدن ویندوز عوض کنید ، (تازه مدت زمانی که برای تمامی این عملیات به هدر می رود هم در نظر بگیرید)، به دور از تمامی این دردسرها از کار با این سیستم عامل مدرن لذت ببرید....!نقل قول:
و اما در مقابل از معایب آن میتوان به 1. گران بودن ، به گونه ای که اگر با همان مشخصات مشابه کامپیوتر های مک بخواهید اقدام به خرید لپ تاپ یا PC نمایید ، تقریبا نصف قیمت پاتون در میاد! 2.از دیگر معایب Mac ها میتوان به عدم پشتیبانی نرم افزار های ویندوزی اشاره کرد. بدین معنی که شما باید قید نرم افزارهای رنگارنگ و بازی های چشم نواز جدید رو که پشت ویترین مغازه ها با قیمت بسیار بسیار پایین ( در ایران ! ) هست رو بزنید. و برای تهیه نرم افزارهای مک حتی اونهایی که در بازار ایران یافت میشه رو با قیمتهای نسبتا بالاتری خریداری کنید.
در رابطه با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هم توصیه من اینه که حتی الامکان از خرید اون بدلیل محدودیت ها و قیمتی که داره صرفه نظر کنید! توصیه من به شما خرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]یا نهایتا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هست.
در پی این توضیحات هم بد نیست اضافه کنم که دو محصول معروف دیگر اپل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]( من این یکی رو خیلی دوست دارم!!) و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] می باشند که با کلیک روی هر کدوم می توانید اطلاعات بیشتری دریافت کنید.
در این رابطه اگر توضیحی خواستید یا سولی داشتید ، در خدمتم.
در رابطه با سوال دوم هم باید بگم که بله برای نصب این سیستم عامل روی PC باید فرمت هارد عوض بشه.
قابل استفاده كه هست ولي نمي دونم دقيقا روي كدوم ورژن !نقل قول:
ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سیستم فایل مک +HFS , HFS .در ورژن 10.5.1 که PC رو ساپورت میکنه برای سیستم فایل FAT32 هم قابلیت Read و هم Write داره. ولی برای سیستم فایل ,NTFS قابلیت Read only داره ، که این مشکل رو میشه با استفاده از نرم افزار Paragon NTFS حل کرد !نقل قول:
اگر بخوايد مك رو روي PC نصب كنيد بهترين ورژن iDeneb v1.1 هست ! :yes:
جا داره از توضيحات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزيز تشكر كنم ! :give_rose:
در دنياي گجتها و تکنولوژی به هر گوشه و کناری که نگاه می کنیم کسی را در حال شکستن رکورد و یا ثبت رکورد جديدی می بينيم. اگر به خاطر داشته باشيد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بود. هنوز چیزی از آن نگذشته که امروز بار ديگر شاهد رکورد جدید اين شرکت هستيم.iMAC 2007 بر روی صفحه نمایشگر 20 اینچی با پردازشگر 2 هسته ای 2.4 گيگا هرتزی و حافظه 4 گيگا بایتی، قادر است در مدت زمان 15 دقيقه 200 پنجره برنامه را باز کرده و شرایط کاری آنها را برای کنترل کاربر فراهم سازد. همزمان با فعاليت اين پردازشگر برای باز کردن 200 نرم افزار، شما قادر هستید تا چت کنيد و يا وب کم را با سرعت قابل قبولی به کار ببريد.نکته جالب اینجاست که رکورد مايکروسافت برای ويندوز ویستا سرويس پک يک تعداد 108 برنامه همزمان است! البته برای من سوال است که چطور یک فرد اینقدر حوصله دارد که 200 برنامه مختلف را بر روي سیستم خود جمع آوري کند و این تست را انجام دهد؟ براي اینکه متوجه اهمیت اين موضوع شويد نگاهی به کنترل پنل و تعداد برنامه های سيستم خود بياندازيد، فکر نمي کنم که کسی از شما بيشتر از 20 یا 30 برنامه بر روی سيستمش نصب کرده باشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به نقل ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]