بله ، همون تیک اتوماتیکالی هستش ، همون قضیه page file ـه دیگه سعید جان ...نقل قول:
یه سوال دقیقا کدوم تیک رو بردارم؟ همون که اولش اتوماتیک هست؟
مال من این طوریه؟ باید چی کارش کنم؟
Printable View
بله ، همون تیک اتوماتیکالی هستش ، همون قضیه page file ـه دیگه سعید جان ...نقل قول:
یه سوال دقیقا کدوم تیک رو بردارم؟ همون که اولش اتوماتیک هست؟
مال من این طوریه؟ باید چی کارش کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اخه این یعنی چی:party: اگر راید کنیم و یا به صورت معمولی استفاده کنیم به هر دوتاش 5.9 میده:lol: تست ویندوز شاید معیوبه :wink:
دوست عزیز ، سیستم امتیاز دهیه ویندوز خیلی تعطیله و شما اصلا دلتو به این اعدادو ارقام خوش نکن.نقل قول:
اینا یه سری معیار سطحی دارن که به وسیله اونا یه امتیازی بین 1.0 تا 7.9 به شما میده. ( بیشتر از 7.9 هم نمیشه ! )
دوست عزیز همون معیار سطحی هم باید بین هارد تک با راید 0 فرقی بزاره:wink: ولی اصلا چه با یک هار و چه با راید کردن همون 5.9 میمونه:yes: توی فروم های خارجی راجبش بحث کردن و به یه نتیجه هایی رسیدن .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
متاسفانه رقم 7.9 برای هارد زمانی داده میشه که شما از هارد ssd استفاده کنیدنقل قول:
پینوشت : روی رید 0 با 4 هارد هم همین عدد 5.9 رو میده
امتیاز به سرعت خواندن ربط داره یا نوشتن ؟ چون 4 نا هارد رو راید 0 کنی به مرز 420 مگ بر ثانیه هم میرسه به اندازه SSD !!! پس چه دلیلی داره 5.9 بده!!! ماکروسافت با این امتیاز دهیش :1. (27):نقل قول:
بر اساس IOPS و Randon Access و خوندن/نوشتن فایل های حجم پایین هست که با رید کردن بالا نمیره ولی در SSD ها بسیار بالاست. 4 تا Raid0 که هیچ، 50 تا هم در عمل برای سیستم عامل بسیار از یه SSD خوب کندتر هستن.نقل قول:
حالا باید بهش بگیم : ویندوز احمق:yes:
بینید این طور که پیداست فقط اسم سخت افزار براش مهم هست. و بعضی موقات هم تغییر فرکانس رو در نظر می گیره.