شاید تنظیمات بایوس دست خورده باشه
شاید حتما باید sata mode :ahci باشه
امتحان کن ضرر نداره
اگه نشد بایوس رو یه default کن
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من يه مشكل بزرگ دارم يك لب تاب هست تازه خريداري شده
ويندوز سون و ويستا نصب نميشه
صفحه ابي مرگ مياد
مشكل چيه
البته خودم از نزديك بررسي نكردم
نظر اساتيد چيه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
شاید تنظیمات بایوس دست خورده باشه
شاید حتما باید sata mode :ahci باشه
امتحان کن ضرر نداره
اگه نشد بایوس رو یه default کن
آخرین ویرایش توسط rezaaghili در تاریخ 10-01-10 انجام شده است
love_pc (10-01-10)
کاربر شهرسختافزار
لب تاب من هم وینوز سون روش نسب نمی شه بهم گفتن از کارت گرافیک ومدل لپ تاب هست واین که سون اصل نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا چقدر صحت داشته باشه من نمیدونم حلا تو یکبار رو کامپیوتر دیگه ای نسب کن ببین نسب میشه
love_pc (10-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
احتمالا مشکل از همون تنظیم هارد هست که باید تنظیم شه !
ربطی به اصل بودن یا نبود ویندوز نداره ، چرا که اگر اصلی نباشه نهایتا مدت دار خواهد شد و یا کرک میشه ...
کارت گرافیک زیاد تو سون مهم نیست و در اصل سیستم با قدرت پاینتر می تونن اگر با ویستا مشکل داشتند ،
الان سون نصب کنن ...
غالبا لپ تاپ رو روی حالت نصب ویندوز اکس پی به پایین تنظیم می کنند که باید تغییر کنه ....
love_pc (10-01-10)
کاربر شهرسختافزار
منم به دوستمون هیمنو گفتم که تنظیمات sata mode:ahci بزاره
چوت برای ویندوز اکس پی میزارند روی ati
شاید فروشنده خیال کرده خیلی ها هنوز ایکس پی نصب میکنند خودش گذاشته روی پیش فرض ایکس پی
تنظیمات بایوس رو دیفالت کن . درست میشه .
love_pc (10-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مرسي دوستان
لب تاب نو هست روش داس بود منم حدسم اين بود تنظيمات بايوس باشه
حالا شما فرموديد
خيلي مچكرم از لطفتون دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks