متشکرم لطف کردی فقط من بیشتر دنبال اسپیکرهای پایه دار بلند میگردم که به دکور داخل منزل بخوره اسپیکرهای کوتاه مشکل جانمایی و چیدمان دارن ولی پایه دارهای بلند خودشون یکجور دکوراسیون هستند
بازم ممنون
Printable View
متشکرم لطف کردی فقط من بیشتر دنبال اسپیکرهای پایه دار بلند میگردم که به دکور داخل منزل بخوره اسپیکرهای کوتاه مشکل جانمایی و چیدمان دارن ولی پایه دارهای بلند خودشون یکجور دکوراسیون هستند
بازم ممنون
سلام آقا وحید
شرمنده که دیر اومدم
راجب Speaker ها زیاد اطلاعاتی ندارم . فقط اگر نظرتون روی ویرا باشه تو نمایندگیش ( تو تبریز ) دستم بازه و اگر عجله نداشته باشی ، اونجا رفتنی برات قیمت می گیرم ، رنگ بندی که گفتی ، ویرا تو این قسمت قرمز-مشکی بیشتر کار کرده ، مدلها یادم نیست . اما تنها مزیتی که من براش قائل همستم گارانتی تعویضش هست ( هرچند که سایر برندها هم دارند)
ولی به شخصه Genious رو توصیه می کنم(ولی متاسفانه مدلهای معرفی شده پایه دار یا پایه بلند نیستند و بیشتر برای PC مناسبن ) . با مدلهای ادیفایر کار نکردم.
فکر کنم از پشت جای نصب پایه هم داشت فقط باید پایه رو خودتون بخرید
در کل پیشنهاد من اینه دور میکرولب رو خط بکشید ، اسپیکر بالای 100 تومن دارید میخرید نه اسپیکر 15-16 تومنی که بگید کارمو راه میندازه
یه سیستم صوتی 5.1 از 2 تا آمپلی استریو که میشه 4 اسپیکر برای بلندگو های پشت وجلو و 1آمپلی مونو برای جلو وسط و یه امپلی برای ساب ووفر
امپلی من از دوتا بلندگو استریو دست ساز ویه امپلی مونو و یه ساب ووفر که برابر 20,000وات دستگاه های بیرون (راحت یه خونه رو خراب میکنه)
مشخصات و عکسی از آمپی فایر هاتون قرار بدید بی زحمت ، هزینه تمام شده اش چقدر هست ؟
خوب تصمیم بر چی شد؟ من اگر از مدلهای ادیفایر بخرم هیچکدوم پایه بلند نداره چطوری پایه بلند بسازم براشون؟؟؟
و آیا کسی از دوستان این مدل میکرولب رو تست کرده یا به چشم دیده کیفیتش در چه حد هست
خیلی حرفه ای نمیخوام کار راه بندازه کافیه
با تشکر
اسپیکر Edifier 5.1 M3700 خریدم
مبارک باشه ، چند خریدی ؟
حدود 130 تومان با هزینه پستی در اومد برام خوبه قیمت؟
آره همین حدودا هست قیمتش ، از صداش راضی هستی که ؟ اون مدلی که معرفی کردم در حد انفجاری بود صداش