پاسخ: خرید اسپیکر ۲ تیکه یا ... ؟
nima_hl mamnun az shoma, man chand ruz hastesh ke tamame in post haro khundam va hamintor hamun posti ke gozashte budi vase dustemun tozihe kamel dade budi va vasam ham jaleb bud ke ba ye speakere mobile sedaye khubi gerefti , nima jan man mikham be edame in bahs edame bedim , miduni manam kheyli vasvas daram, alan 6 sale daghighan mikham speaker bekharam ! 6 sale pish ham nazaram ru hamin z5500 bud , ta inke dg pashimun shodam ta alan, hala mikham bekharam albate alanam pulam kamel shode, ta 1 milion nahayatan hazine konam ba karte seda , nazare shoma ro ham mikhastam bedunam che model speakeri begiram ke ham sedash ba keyfiyat bashe ham hajmesh sedash ziad bashe hatta age beshe bishtar az subwoofer z5500 sedash bashe ! va hamintor karte sedaye kheyli khub, sound blaster ro hame moarefi karde budan inja vali man ye post tu hamin tipoc dadam ke esme karte sedaro ham neveshtam age mishe tozihi ham rajebe un bedi va inke aslan monaseb hast be computer vasl konam vase speaker moshkel ijad nemikone ? man vase shenidane music mikham faghat , mamnun misham nazareto begi va behem komak koni
نقل قول:
nima_hl ممنون از شما، من چند روز هستش که تمام این پست هارو خوندم و همینطور همون پستی که گذشته بودی واسه دوستمون توضیح کامل داده بودی و واسعم هم جالب بود که با یه اسپیکر موبیل صدای خوبی گرفتی ، نیما جان من میخوام به ادامه این بحث ادامه بدیم ، میدونی منم خیلی وسواس دارم، الان ۶ ساله دقیقا میخوام اسپیکر بخرم ! ۶ ساله پیش هم نظرم روی همین ز۵۵۰۰ بود ، تا اینکه دیگه پشیمون شدم تا الان، حالا میخوام بخرم البته الانم پولم کامل شده، تا ۱ میلیون نهایتان هزینه کنم با کارت صدا ، نظر شما رو هم میخواستم بدونم چه مدل سپیکری بگیرم که هم صداش با کیفیت باشه هم حجمش صداش زیاد باشه حتا اگه بشه بیشتر از سوبووفر ز۵۵۰۰ صداش باشه ! و همینطور کارت صدای خیلی خوب، ساند بلستر رو همه معرفی کرده بودن اینجا ولی من یه پست تواین همین تیپک دادم که اسم کارت صدارو هم نوشتم اگه میشه توضیحی هم راجع یون بعدی و اینکه اصلا مناسب هست به کامپیوتر وصل کنم واسه اسپیکر مشکل ایجاد نمیکنه ؟ من واسه شنیدن موزیک میخوام فقط ، ممنون میشم نظرتو بگی و بهم کمک کنی
خواهش میکنم
عزیز لطفا فارسی تایپ بفرمائید
ببینید برای هر کاری یک مدل اسپیکر مناسبه
مثلا برای بازی کردن هیچ چیز اسپیکر 5 .1 یا 7.1 نمیشه چون یک سری صدا از پیشت و طرفین باید به شما برسه که اسپیکر های استریو قادر به ایجاد این محیط نیستند
وقتی شما دارید یک موزیک با باس بالا گوش میکنید باید این ذهنیت براتون ایجاد بشه که خواننده یا گروه موزیک روبروی شما ایستاده اینجا یک اسپیکر 2.1 با ساب وفر قوی و باندهای لااقل 2 تکه ( میدر رنج و تیوتر ) بسیار پسندیده است
ولی وقتی شما به یک موزیک کلاسیک گوش میدهید و میخواهید به هپروت بروید هیچ باندی ( بنظر من ) اسپیکر استریوی فول باند نمیشه
توجه بفرمائید که اینجا بحث تجزیه و ترکیب صدا هاست ، یک صدا باز حرفه ای معمولا بیشتر از 3 ست سیستم صوتی برای مدلهای مختلف موسیقی مختلف داره و هر موزیکی را به فراخور نوع آن در یکی از آنها گوش میده
متاسفانه منابع صوتی برای سیستم 5.1 به سختی یافت میشه و استقبال خوبی از این سیستم طی چند سال اخیر صورت نگرفته
پس بنظر من اگر اهل بازی نیستید این سری را فراموش کنید چون معمولا علاوه بر قیمت بالائی که دارند دردسر نصب باند و زاویه شنیداری را دارند و در بهترین حالت شما در منطقه محدودی میتونید در مرکز باندها قرار گرفته و صدای خوبی بشنوید
تا اینجا اگر سئوالی دارید لطفا بفرمائید تا ادامه دهیم
بازم من تشکر میکنم از شما نیما جان ، ببخشید واسه تایپ انگلیسی که کردم، چون من فونت فارسی ندارم ، بله من واسه بازی نمیخوام ، فیلم هم زیاد نگاه نمیکنم، بهتر بگم فقط واسه گوش کردن به موزیک میخوام ، صداشم دوست دارم خیلی زیاد باشه، باس زیادی داشته باشه ، من سیستم خونگیم یه جفت باند کنوود ویکر هستش با سایز ۱۰ اینچ با امپیلی فایر مرنتز مدل ۲۲۲۶ که واسه سازمان کشتیرانی آمریکا هستش ، با توجه به این سیستمی که گفت و خودتون هم فکر کنم خیلی خوب متوجه شدید که چه حجم صدای من تا به الان شنیدم میخوام حجم صداش از این بالاتر باشه یا اگه مثل همین هست کیفیتش خیلی بالاتر باشه ، اگه خواستید از بلندگوم عکس هم میزارم ، صحبتای شما رو تا به الان گوش کردم و مایل به ادامهٔ بحث هستم ، مرسی از شما که وقت با ارزشتون رو میزارید و جواب من رو میدید نیما جان ، باورتون نمیشه من هر ۱۰ دقیقه یا ۲۰ دقیقه سر به سایت میزنم تا ببینم دیگه چه کسایی توی بحث شرکت کردن یا شما جواب دادید یا خیر، حالا با توجه به صحبتای شما ، من فقط واسه موزیک میخوام ، اگه میشه بیشتر بحث کنیم تا به نتیجه برسیم ممنونم
شما اگر تهران هستید یکسر تشریف ببرید بازار موبایل ایران ، طبقه دوم بخش صوتی تصویری نمایندگی ماتریکس
اسپیکر ادیفایر اونجا هست برای تست ، من همونجا صداشو شنیدم عاشقش شدم
نقل قول:
شما اگر تهران هستید یکسر تشریف ببرید بازار موبایل ایران ، طبقه دوم بخش صوتی تصویری نمایندگی ماتریکس
اسپیکر ادیفایر اونجا هست برای تست ، من همونجا صداشو شنیدم عاشقش شدم
بله تهران هستم،متاسفانه به دلیل مشکلی که دارم نمیتونم برای تست برم، باید فقط سفارش کالا بدم برای خرید، واسه همین توی این انجمن میخواستم یکی راهنماییم کنه که با خواستهای که من دارم از یه اسپیکر چه مدلی رو بگیرم دقیقا ، اگر امکانش بود ۱۰۰% همه بازارهای تهران رو میرفتم نه صرفاً برای خرید ، چون علاقه دارم میرفتم و بازدید میکردم و در نهیات اگه احتیاج هم داشتم خرید میکردم
دوستان من تصمیم گرفتم از بلندگوهای بوک شلف استفاده کنم، همونطور که توی صفحه اول دوستمون اشاره کرد، میشه بگید برای یه سیستم تقریبا حرفهای خانگی چه مارک و چه مدل بلندگو بگیرم ؟ میخوام بلندگو و امپیلی فایر نهیات تا ۱ میلیون بشه ، اگه میشه نظرتون رو بگید
سلام بچه ها من می خواستم ی اسپیکر بخرم حدود 300 تا 350 تومن هم پول دارم به نظر شما چی بگیرم.نظر خودم کریتیو و لاجیتیک هست به نظر شما اینا خوبن یا ن؟لطفا کمک کنید
جفتشون در يه سطحن كيفيت ساخت قطعات Logitech خيلي بالاست وگارانتيش معتبرتره